Specialisatie Schoonheidsspecialiste: Facelift massage (bindweefsel massage gelaat)

Tijdsduur

Specialisatie Schoonheidsspecialiste: Facelift massage (bindweefsel massage gelaat)

Beauty Academy
Logo van Beauty Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Beauty Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Facelift massage (bindweefsel massage gelaat)

Bindweefsel is weefsel dat door ons hele lichaam spieren, organen en gewrichten aan elkaar verbindt. Ook leidt bindweefsel bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Een bindweefsel massage verbetert de conditie van de huid.  Deze massage verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Ook wordt de massage veel gebruikt om littekenweefsel los te maken, een verslapte of slecht doorbloedde huid te verbeteren en om rimpels of acne te verminderen. Door de massage wordt …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Schoonheidsspecialist / Schoonheidsverzorging, Massage, Metabolisme, Nagelstyliste / Manicure en Zonneconsulent.

Facelift massage (bindweefsel massage gelaat)

Bindweefsel is weefsel dat door ons hele lichaam spieren, organen en gewrichten aan elkaar verbindt. Ook leidt bindweefsel bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voedings- en afvalstoffen. Een bindweefsel massage verbetert de conditie van de huid.  Deze massage verbetert de doorbloeding en activeert de huidstofwisseling. Ook wordt de massage veel gebruikt om littekenweefsel los te maken, een verslapte of slecht doorbloedde huid te verbeteren en om rimpels of acne te verminderen. Door de massage wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en hierdoor is de huid beter in staat om voedingsstoffen op te nemen.

Met deze massage worden o.a. de volgende effecten bereikt:

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de huid doorbloeding
 • Reductie van stress door het opheffen van onderhuidse verklevingen
 • Opnameverbetering van werkstoffen
 • Bevordering van de celdeling
 • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
 • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens

Wat leer je tijdens de opleiding?

Je begint de dag met het leren van de theorie. Nadat de theorie behandeld is ga je gelijk over tot de praktijk, hier leer je werken met de producten en je leert hoe je de behandeling perfect moet uitvoeren!

Je krijgt les in kleine groepen tot maximaal 4 personen, hierdoor heeft de docent voor iedereen genoeg tijd en weet je zeker dat de behandeling uitstekend wordt uitgevoerd!

Modules

 • Intake en huidanalyse
 • Indicaties en contra-indicaties
 • Bouw van de huid
 • Centrale zenuwstelsel
 • Perifeer en centraal zenuwstelsel
 • Wat gebeurt er in de huid na een behandeling?
 • Advisering en verzorging van de huid

Wat kan ik ermee?

Na het behalen van je certificaat kan het geleerde uitstekend in de praktijk worden toegepast! Je bent in staat om een perfecte facelift massage te geven en de klant te adviseren. Naast de salonbehandelingen die je al aanbied, heb je nu een nieuwe die je kan toevoegen. Je klanten hebben straks meer behandelingen om uit te kiezen. En met jouw advies weet je wanneer je de facelift massage het beste kan toepassen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.