Behavior Change Academy

Behavior Change Academy

Adres:

Tweede Walstraat 2
6511 LVNijmegen

Beschrijving

Over Behavior Change Academy

Vanuit de wetenschap rond gedragsverandering is veel bekend over menselijk gedrag, menselijke drijfveren en hoe de mens omgaat met veranderingen. Met de juiste kennis hierover kan je gedrag langdurig veranderen. Steeds meer organisaties beseffen dat ze kansen laten liggen als ze niet meer met gedragsverandering (gaan) doen, maar weten niet hoe ze die kennis het beste …

Lees de volledige beschrijving

Over Behavior Change Academy

Vanuit de wetenschap rond gedragsverandering is veel bekend over menselijk gedrag, menselijke drijfveren en hoe de mens omgaat met veranderingen. Met de juiste kennis hierover kan je gedrag langdurig veranderen. Steeds meer organisaties beseffen dat ze kansen laten liggen als ze niet meer met gedragsverandering (gaan) doen, maar weten niet hoe ze die kennis het beste in huis kunnen halen.

Wij zijn ervan overtuigd dat er nog een wereld te winnen is voor organisaties wanneer zij de beschikbare kennis en expertise over menselijk gedrag en gedragsverandering succesvol weten te integreren in hun organisatie.

Daarom zetten we ons elke dag in om professionals en organisaties op te leiden in de Behavior Change Academy. Dit doen wij o.a. middels onze Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, waarin we professionals uit diverse vakgebieden opleiden, maar ook ondersteunen we organisaties bij duurzame gedragsverandering door het integreren van GedragsLabs en middels onze Talents: jonge, bevlogen gedragsveranderaars. 

Onze Werkwijze

Binnen onze opleidingen gebruiken we ons wetenschappelijk gefundeerde Behavior Change Model als leidraad. Aan de hand van dit model leren wij professionals hoe zij gedrag op een effectieve, wetenschappelijk verantwoorde manier kunnen veranderen. Door de nauwe band met de Radboud Universiteit is BCA altijd op de hoogte van de meest recente gedragswetenschappelijke inzichten. 

Ervaring met Behavior Change Academy?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Behavior Change Academy? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 129.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!