Training Evenwichtig Leven en Werken

Type product
Tijdsduur
Trainers
Roland van SonHarold van de Laar

Training Evenwichtig Leven en Werken

Bekensteyn Training & Coaching
Logo van Bekensteyn Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Bekensteyn Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 32 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

De training Evenwichtig Leven en Werken is een training die bijdraagt aan persoonlijk evenwicht, waarbij plezierig en ontspannen leven en werken een centrale rol inneemt.

De laatste jaren hebben allerlei ontwikkelingen ervoor gezorgd dat het evenwicht tussen succesvol werken en ons sociale leven zoek is geraakt. Met de economische recessie van de afgelopen jaren zijn er veel bedrijven geweest die moesten kiezen voor ‘Meer met minder’. Personeelsreductie, met daarnaast het leveren van duurzame kwaliteit om te kunnen overleven, heeft een wissel getrokken op het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Beide partners hebben een drukke baan, willen carrière maken, contacten onderhouden…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Rouwverwerking, Omgaan met, Luisteren & Luistervaardigheden, Creatieve Therapie en Stress.

De training Evenwichtig Leven en Werken is een training die bijdraagt aan persoonlijk evenwicht, waarbij plezierig en ontspannen leven en werken een centrale rol inneemt.

De laatste jaren hebben allerlei ontwikkelingen ervoor gezorgd dat het evenwicht tussen succesvol werken en ons sociale leven zoek is geraakt. Met de economische recessie van de afgelopen jaren zijn er veel bedrijven geweest die moesten kiezen voor ‘Meer met minder’. Personeelsreductie, met daarnaast het leveren van duurzame kwaliteit om te kunnen overleven, heeft een wissel getrokken op het vinden van de juiste balans tussen werk en privé. Beide partners hebben een drukke baan, willen carrière maken, contacten onderhouden met familie en vrienden, moeten hun kinderen groot brengen en willen hun hobby niet loslaten. Langzaam groeit het besef dat er weinig tijd meer is voor elkaar. Laat staan voor jezelf.

Bekensteyn draagt met deze training bij aan een duurzaam herstel van evenwichtig leven. Afgestemd op persoonlijke wensen en doelen maken de deelnemers aan de training kennis met verschillende tools om de rust en het plezier in leven en werken terug te vinden.

Doel van de Training Evenwichtig Leven en Werken

Doel van de Evenwichtig Leven en Werken training is het terugbrengen van evenwicht in leven en werken, door bewustwording van individuele wensen, prioriteiten en doelen die zijn afgestemd op de persoonlijke levensfase van de deelnemer.

Voor wie is de Training Evenwichtig Leven en Werken

De doelgroep bestaat uit mensen die actief zijn op de arbeidsmarkt en het evenwicht zijn kwijtgeraakt tussen hun sociale en werkende leven. Er wordt bij voorkeur gewerkt in groepen van minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Programma

Tijdens de training Evenwichtig Leven en Werken komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Eigen gedrag en patronen;
 • Het wel en wee van de levensfase;
 • Stress en werkdruk;
 • Maakbaarheidsprincipe;
 • Persoonlijke wensen, aandachtspunten en uitdagingen;
 • Waarden en doelen – wat wil je écht?;
 • Prioriteren;
 • Belemmerende overtuigingen;
 • Persoonlijke energiebalans: energiegevers en -vreters;
 • Passie en talent;
 • Kwaliteiten en valkuilen;
 • Assertiviteit;
 • Het stellen van grenzen;
 • Een ontspannen leven;
 • Mijn ideale leven – het schrijven van een actieplan.

Bekensteyn Training & Coaching ziet de mens als een uniek individu, dat recht heeft op zijn eigen wijze van mens zijn en mens worden. Daardoor beschouwt Bekensteyn iedere deelnemer als bijzonder, met zijn of haar individuele kwaliteiten, ontwikkelpunten, kansen en belemmeringen. In de visie van Bekensteyn zijn training en coaching instrumenten om persoonlijke effectiviteit te vergroten en individuele prestaties te verbeteren.

Er zijn nog geen ervaringen.

  Deel je ervaring

  Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
  Roland van Son
  Roland van Son
  Elk mens heeft recht op persoonlijke groei en ontwikkeling
  9,8
  Harold van de Laar
  Harold van de Laar
  Mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit
  9

  Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.