Training Persoonlijke Effectiviteit

Type product
Tijdsduur
Trainers
Roland van SonHarold van de Laar

Training Persoonlijke Effectiviteit

Bekensteyn Training & Coaching
Logo van Bekensteyn Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Bekensteyn Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 32 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Training Persoonlijke Effectiviteit

De training Persoonlijke Effectiviteit is specifiek gericht op gedrag, communicatie en motivatie om persoonlijke effectiviteit te versterken.

Soms ontstaan er situaties waardoor mensen grip verliezen op de wereld om hen heen. Ze verliezen daarbij uit het oog wie ze zelf zijn. Welke talenten en kwaliteiten ze kunnen aanspreken, wat hen drijft, waar kansen en mogelijkheden liggen, waar belemmeringen ontstaan of waar zich juist de valkuilen bevinden. Vaak zijn het omstandigheden waar men niet zelf voor kiest. Uitval uit de arbeidsmarkt kan één van die redenen zijn. Maar ook persoonlijke omstandigheden, die ingrijpend en stressvol zijn en veel negatieve ener…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke effectiviteit, Assertiviteit, NLP, Effectief communiceren en Productiviteit & Focus.

Training Persoonlijke Effectiviteit

De training Persoonlijke Effectiviteit is specifiek gericht op gedrag, communicatie en motivatie om persoonlijke effectiviteit te versterken.

Soms ontstaan er situaties waardoor mensen grip verliezen op de wereld om hen heen. Ze verliezen daarbij uit het oog wie ze zelf zijn. Welke talenten en kwaliteiten ze kunnen aanspreken, wat hen drijft, waar kansen en mogelijkheden liggen, waar belemmeringen ontstaan of waar zich juist de valkuilen bevinden. Vaak zijn het omstandigheden waar men niet zelf voor kiest. Uitval uit de arbeidsmarkt kan één van die redenen zijn. Maar ook persoonlijke omstandigheden, die ingrijpend en stressvol zijn en veel negatieve energie met zich meebrengen, maken het lastig om op een goede manier in contact te blijven of opnieuw aan te sluiten aan de zich doorlopend ontwikkelende en voortrazende maatschappij.

Ben je er aan toe weer in je kracht te komen, op zoek te gaan naar nieuwe kansen en mogelijkheden of wil je schaven aan je competenties op het gebied van gedrag, houding of communicatie? In deze training ga je aan de slag met jezelf en worden volop basisingrediënten geboden om je eigen unieke talenten, bekwaamheden en vaardigheden weer eens tegen het licht te houden. Dat vergemakkelijkt persoonlijk functioneren en komt werkdruk, draagkracht en draaglast ten goede. Een kleine pas op de plaats, waarin je reflecteert op je eigen functioneren en ruimte maakt voor een tussentijdse update van je persoonlijke stand van zaken, zorgt ervoor dat je de touwtjes weer in handen krijgt.

Want willen moet je ook maar kunnen…

Doel van de Training Persoonlijke Effectiviteit

Het doel van deze training Persoonlijke Effectiviteit is het vergroten van persoonlijke effectiviteit door het verkrijgen van kennis en inzicht in eigen gedrag en vaardigheden. Het uiteindelijke doel is het vinden van evenwicht en vergroten van zelfsturing binnen het persoonlijk, sociaal en functioneel leven.

Voor wie is de Training Persoonlijke Effectiviteit

Iedereen die zijn persoonlijk functioneren wil onderzoeken en kwaliteiten en vaardigheden verder wil ontwikkelen.

Er wordt bij voorkeur gewerkt in groepen van minimaal 4 tot maximaal 12 personen.

Programma

Tijdens de training Persoonlijke Effectiviteit zal onder andere aandacht worden geschonken aan de volgende onderwerpen:

  • Gedrag;
  • Houding en zelfbeeld;
  • Communicatie en feedback;
  • Waarden en normen;
  • Kwaliteiten en vervormingen;
  • Talenten en persoonlijk eigenaarschap;
  • Assertiviteit, zelfvertrouwen en omgaan met faalangst;
  • Sociale vaardigheden;
  • Omgaan met stress en werkdruk;
  • Ambitie, motivatie en het stellen van persoonlijke doelen.

Bekensteyn Training & Coaching ziet de mens als een uniek individu, dat recht heeft op zijn eigen wijze van mens zijn en mens worden. Daardoor beschouwt Bekensteyn iedere deelnemer als bijzonder, met zijn of haar individuele kwaliteiten, ontwikkelpunten, kansen en belemmeringen. In de visie van Bekensteyn zijn training en coaching instrumenten om persoonlijke effectiviteit te vergroten en individuele prestaties te verbeteren.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Roland van Son
Roland van Son
Elk mens heeft recht op persoonlijke groei en ontwikkeling
9,8
Harold van de Laar
Harold van de Laar
Mens, gedrag, communicatie en persoonlijke effectiviteit
9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.