teamtraining

Type product
Tijdsduur
Logo van Beleven

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

teams bestaan uit verschillende typen medewerkers. Naast de informele leiders heb je de stille krachten, de harde werkers, degene die zich liever onttrekken aan werkzaamheden....Hoe  zorg je dat je een team met de verschillende karakters zo optimaal kunt laten werken? Dit kan door het gebruiken van deze karakters, maar bovenal door het ontdekken van de talenten bij deze medewerkers en deze op de juiste wijze inzetten. De ervaring leert dat als je kookt, je jezelf bent. Koken is intensief en vergt oplettendheid en communicatie. Hierdoor kunnen medewerkers zich niet anders voordoen dan ze zijn, dus de diverse karakters worden tijdens een kooksessie duidelijk herkenbaar, daarnaast komen er door…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kookcursus / Koken, HACCP, Sales Training, Verkoopmethoden en Verkoopgesprek.

teams bestaan uit verschillende typen medewerkers. Naast de informele leiders heb je de stille krachten, de harde werkers, degene die zich liever onttrekken aan werkzaamheden....Hoe  zorg je dat je een team met de verschillende karakters zo optimaal kunt laten werken? Dit kan door het gebruiken van deze karakters, maar bovenal door het ontdekken van de talenten bij deze medewerkers en deze op de juiste wijze inzetten. De ervaring leert dat als je kookt, je jezelf bent. Koken is intensief en vergt oplettendheid en communicatie. Hierdoor kunnen medewerkers zich niet anders voordoen dan ze zijn, dus de diverse karakters worden tijdens een kooksessie duidelijk herkenbaar, daarnaast komen er doorgaans nieuwe talenten boven waar in de werksituatie optimaal gebruik van gemaakt kan worden. Na het koken wordt de maaltijd gezellig gezamenlijk gebruikt en wordt de samenwerking en de communicatie geevalueerd.

Kortom: voor teambuilding, teamcoaching of een efficiencyslag in het team? Kom samen koken bij Beleven

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.