Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Roeland Bemelmans
Logo van Bemelmans Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,6 Bemelmans Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,6 (uit 40 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,8
Gemiddeld cijfer voor Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'
Gebaseerd op 26 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Lisette Spierenburg
Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je mij uitgedaagd en mijn ogen geopend. Ik ben bewust geworden wat mijn invloed is op de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik maak nu meer tijd voor mezelf en op mijn werk ben ik veel doelgerichter en daarmee effectiever.

Een training die ik iedereen zou willen aanraden.
Nogmaals dank Roeland!
" - 29-10-2018 18:06

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je… alles lezen - 29-10-2018 18:06

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bemelmans Training & Coaching biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Alkmaar, Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Ede, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Utrecht, Zaanstad

Beschrijving

Maximaal resultaat uit jezelf en anderen. Leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Fundamentele shift in daadwerkelijk benutten van eigen kwaliteiten en kennis.  Communicatieve wendbaarheid. Van druk naar effectief.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap. Echte persoonlijke effectiviteit die daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van je leven, zowel persoonlijk als ook professioneel. Met verdiept inzicht in menselijk gedrag krijg je de vaardigheden om krachtig leiding te geven aan jezelf en aan anderen.

Momentum - de training voor Authentiek Leiderschap:

  • Persoonlijk effectiviteit: jouw doelen daadwerkelijk bereiken…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Maximaal resultaat uit jezelf en anderen. Leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Fundamentele shift in daadwerkelijk benutten van eigen kwaliteiten en kennis.  Communicatieve wendbaarheid. Van druk naar effectief.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap. Echte persoonlijke effectiviteit die daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van je leven, zowel persoonlijk als ook professioneel. Met verdiept inzicht in menselijk gedrag krijg je de vaardigheden om krachtig leiding te geven aan jezelf en aan anderen.

Momentum - de training voor Authentiek Leiderschap:

  • Persoonlijk effectiviteit: jouw doelen daadwerkelijk bereiken en overtreffen
  • Effectief omgaan met dagelijkse drukte en uitdagingen zowel zakelijk als prive
  • Het optimaal benutten van je kennis en ervaring
  • De controle terug over jouw agenda
  • Belangrijke keuzes maken
  • Anderen coachen naar meer verantwoordelijkheid
  • Meer flexibiliteit in zien en benutten van kansen

Om helemaal los te komen van de dagelijkse routine ga je 3 dagen en avonden + 1 dag ononderbroken aan de slag op een prettige locatie. In een kleine groep creëer je resultaten in lijn met jouw persoonlijke ontwikkeldoelen, de training is echt persoonsgericht en maatwerk. Je (her)ontdekt hoe je jouw unieke talent optimaal in kan zetten, hoe je authentieke keuzes maakt en je ervaart aanzienlijk meer invloed.

Voor wie

'Momentum' is bestemd voor zowel zelfstandige professionals als werknemers en alle mensen die meer concrete resultaten willen realiseren in hun persoonlijke en professionele leven.

Waarom zelfleiderschap?

We leven in een wereld waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Waarin we continu toegang hebben tot nieuwe informatie en berichten. We moeten scherp zijn en up-to-date blijven, zelf koers bepalen terwijl er zo veel op ons af komt. We dreigen mee te gaan in opgelegde drukte. Er is altijd weer een nieuwe deadline, een urgente meeting of een andere interruptie. We zijn vaak reactief, ervaren (soms) stress en hebben moeite om eigen projecten, doelen echt te realiseren. Tijdens het reguliere werk lukt het de meesten slecht om echt stil te staan. We missen de rust om bewust onze eigen weg te kiezen. De training Momentum creëert ononderbroken tijd voor jouw ontwikkeling.

Zelfinzicht

Zelfinzicht krijgen is daarvoor essentieel. (Her)ontdekken wat je drijft en de overtuigingen die je weerhouden of juist helpen om je volledige potentie te benutten. Je eigen talent zien en durven inzetten. Weten wat je wil, en daar los van wat anderen daarvan denken naar handelen. Zo creëer je slagkracht van binnenuit. Jij zet jouw unieke sterkten optimaal in, met meer gemak en plezier. Authentiek leiderschap noemen we dat.

Focus

We leren je hoe je zelf sturing krijgt over jouw gedachten, gevoel en gedrag, waardoor je in elk moment leidend en naar jouw overtuigingen kunt handelen. Je leert hoe je je niet uit het veld laat slaan door tegenslag, maar hoe je dit juist kan gebruiken.

Invloed

Als je naast zelfinzicht ook snel en scherp zicht hebt op wat anderen drijft, zul je je eigen invloed met gemak vergroten. De training ‘Momentum’ versterkt jouw communicatieve souplesse om anderen mee te krijgen met je ideeën. Als je open luistert en spreekt vanuit je eigen kracht en authenticiteit, ben je in staat anderen te motiveren het maximale uit hunzelf te halen met jou als voorbeeld.

Inhoud

Dag 1: Zelfleiderschap

We maken een kritische momentopname van je leven. Welke gebieden van je leven vragen om aandacht, waar ben je tevreden? We geven je het leiderschap terug over eigen gedachten en gevoelens. Laat je de dingen (te) veel over je heen komen of kies je je eigen pad. 

Dag 2: Doorzetten

In deze dag staat centraal hoe je je eigen acties en inzichten kan gebruiken om ook om te gaan met uitdagingen. Je (her)ontdekt manieren om jouw positieve drive vast te houden waarmee je meer plezier en effectiviteit creeert vanuit jezelf. Zo blijf je in actie, los van angst of wat anderen van je denken en ga je in een rechtere lijn op je doel af. De training geeft je diep inzicht en vaardigheid om anderen (aan wie je leiding geeft of mee samenwerkt) effectiever te maken. 

Dag 3: Impact

We leren je hoe je met gemak anderen mee kunt krijgen. Hoe je ze kunt inspireren met jouw ideeën. Door dieper inzicht in wat anderen drijft en wat hen tegenhoudt, weet je oprecht contact te maken in elk gesprek en kun je anderen effectief beïnvloeden in elke situatie. Je vermogen om anderen te laten samenwerken neemt sterk toe.

Na dag 3 ga je in de praktijk aan de slag met je nieuwe inzichten en is er telefonische coaching met de trainer.

Dag 4: Momentum

Deze trainings dag maken we de balans op; we wisselen de resultaten uit van je nieuwe mindset en skills, en hoe jij deze hebt toegepast in de praktijk. We verdiepen je verandering en geven je extra tools en routines om langdurig resultaat te garanderen; zo houd jij je momentum vast.

Wat maakt de training uniek?

In de training komen in een afwisselend en intensief programma korte uitleg van modellen, praktische oefeningen, interacties tussen de trainer en deelnemers afwisselend aan bod. Voorafgaand aan de training ontmoet je de trainer voor een persoonlijke intake en als verdere voorbereiding beantwoord je een persoonlijke vragenformulier. In alle 4 dagen van de training is veel ruimte voor inbreng van persoonlijke dilemma's en ontwikkeldoelen. De groep is klein waardoor er echte persoonlijke aandacht is en de training volledig aansluit bij de ontwikkeldoelen. Na de eerste 3 dagen training heb je persoonlijk contact met de trainer. Enige tijd na de eerste 4 dagen van de training kan - als je dat wil - een extra coaching gesprek plaatsvinden met jou, de trainer en met een persoon (bijvoorbeeld manager) die je kan supporten in het blijvend toepassen van je inzichten.

De diepte in

In de training gaan we aan de slag met jouw fundament, geen oppervlakkige verandering of vaardigheden van buitenaf maar bewustwording van je mogelijkheden. Geen ‘quick fixes’, maar juist gericht op blijvend inzetten van jouw kracht. Je bent je veel meer bewust van eigen gedachten en hebt hierover veel meer sturing. Je hebt ook ervaren welke nieuwe resultaten je hierdoor meteen kan creeeren.

Nieuwe blik

Door de training kijk je met een nieuwe blik naar jezelf en anderen. Je krijgt naast een nieuwe 'mindset' ook zeer concrete tools mee, die je direct dagelijks kan toepassen. Je kijkt met ander ogen naar zaken en zult zien dat je meer in actie gaat, dan daar waar je normaliter nog twijfelde.

Toegesneden op jou

Elk individu is anders, met effectief en ineffectief gedrag waardoor diegene er niet alles uit haalt wat erin zit. Scherpe interventies door de trainer op jouw persoonlijke vragen en de herkenning van inzichten bij de andere deelnemers geven je nieuw perspectief op het aanpakken van uitdagingen in jouw leven.

Ervaringsleer

Tijdens de training ervaar je door verschillende oefeningen direct het effect van nieuwe inzichten. De opvolging van oefeningen, korte uitleg en reflectie in de dagen en avonden achter elkaar zorgen voor een onvergetelijke ervaring, die je bijblijft. Als je aan een ander zou willen uitleggen hoe mango smaakt, kun je een beschrijving geven. Wat beter werkt, is iemand een hap te laten nemen van de mango, dat vergeet ie nooit meer. Dat is een voorbeeld van ervaringsleer.

Locatie

De training vindt plaats bij buitenplaats de Hoorneboeg in Hilversum of bij Samaya in Werkhoven. Midden in het groen, op rijafstand van de randstad. Hier vind je de rust en ruimte om je ongestoord te kunnen richten op je ontwikkeling. Overnachtingen, diners, lunches, ontbijt en koffie, thee zijn bij de training inbegrepen.

Multinational, overheid of klein bureau, we willen allemaal vooruit. Meer impact als leidinggevende, meer tevreden klanten en inspirerende samenwerking. Werken met passie en daarmee uitdagende doelen bereiken. Bijdragen aan professioneel succes en persoonlijk geluk is onze missie.

Momentum wordt verzorgd door Roeland Bemelmans. Vanuit zijn persoonlijke drijfveer om het maximale uit mensen te halen zette hij Bemelmans Transformation Company op. Roeland trainde in zijn ruim 17 jaar ervaring meer dan 5000 mensen van 41 verschillende nationaliteiten met toegesneden trainingen en coaching gefocust op Communicatie en Leiderschap, op zowel teamniveau als persoonlijk niveau. Hij schreef het boek ‘Presenteren’, is een Certified Performance Coach en Master NLP. Hij is gelukkig getrouwd en de vader van twee jonge kinderen. Om zelf continu te blijven groeien volgt hij op regelmatige basis trainingen in binnen en buitenland. 'Momentum' geeft de bewustwording en de beste tools van deze gecomprimeerde ervaringen.

9,8
Gemiddeld cijfer voor Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'
Gebaseerd op 26 ervaringen
starstarstarstarstar
Lisette Spierenburg
Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je mij uitgedaagd en mijn ogen geopend. Ik ben bewust geworden wat mijn invloed is op de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik maak nu meer tijd voor mezelf en op mijn werk ben ik veel doelgerichter en daarmee effectiever.

Een training die ik iedereen zou willen aanraden.
Nogmaals dank Roeland!
" - 29-10-2018 18:06

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je… alles lezen - 29-10-2018 18:06

starstarstarstarstar
Marcel Steur
Quality Analyst
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen en heeft mij geholpen om inzichten te krijgen waar ik zowel tijdens werk als privé veel aan heb. Door deze inzichten begin ik mijn dagen met meer energie, is mijn zelfbeeld verder ontwikkeld en beleef ik de dagen meer bewust. Iedereen die ervoor open staat om eerlijk naar zichzelf te kijken en geïnspireerd te worden tijdens een intensieve training, kan ik Momentum van harte aanbevelen." - 19-07-2018 08:06

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen… alles lezen - 19-07-2018 08:06

starstarstarstarstar
Marrèl Bolier
Assistent Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. Wel is er een specifiek woord om mijn gevoel na de Momentum te beschrijven. Ik was geïnspireerd. 3 +1 dagen van intensieve training werden beloond. Ik was wakker geschud en had nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan met alles wat ik al tijden had weten uit te stellen. De training heeft me vertrouwen gegeven, het vertrouwen dat ik zelf de touwtjes in handen hebt. En voor het eerst voelde dat niet meer benauwend, maar juist bevrijdend. Momentum heeft me de handvatten aangereikt om controle te houden op alle dagelijkse zaken die op je afgevuurd worden. Het niet kunnen stellen van prioriteiten, het niet kunnen zeggen van ‘nee’ en het slecht kunnen delegeren ligt in mijn handen. Ik zou iedereen deze training in zijn of haar leven gunnen! We zijn zelf verantwoordelijk voor onze eigen ontwikkeling en het worden van een beter mens begint bij onszelf. En natuurlijk denk ik nog regelmatig: ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik kan me geen betere start bedenken dan deelnemen aan Momentum!" - 15-06-2018 17:55

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. … alles lezen - 15-06-2018 17:55

starstarstarstarstar
Cindy Janssens
Adviseur / Projectmanager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikkelen om meer vanuit mijn kracht te acteren, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Hiervoor is training Momentum van Roeland zeer geschikt. In een veilige en rustige omgeving heb ik geleerd om op een realistische manier naar mezelf te kijken (zelfreflectie) en heeft Roeland mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven die mij in staat hebben gesteld om in controle te zijn over de resultaten die ik wil bereiken. Roeland heeft mij vanaf het begin (ook in het voortraject) erg goed begeleid en nam de tijd om te luisteren en me te leren kennen, dit gaf een vertrouwd gevoel. Ik heb Roeland leren kennen als een professionele, empathische, doortastende trainer die in staat is om tot de kern van uitdagingen door te dringen en met pakkende voorbeelden nieuwe inzichten te geven. Roeland bedankt, voor de leerzame training, nieuwe inzichten en positieve energie die je me hebt gegeven! " - 08-06-2018 10:46

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikk… alles lezen - 08-06-2018 10:46

starstarstarstarstar
Joost Kruijer
Strategic Global Crop planning lead
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer werk kan verzetten en effectiever ben. Met de nieuwe stijl zie ik dat mensen zich meer gewaardeerd voelen, omdat ze meer verantwoordelijkheid (door het delegeren) nemen. Ik kan nu meer de grote lijnen uitzetten en sturen naar de richting die ik wil. Door open en duidelijk te communiceren, zie ik dat men mijn richting sneller begrijpen en daardoor zelf met ideeen komen die ons helpt om sneller die richting op te komen. Ik zit nu een stuk beter in vel en kijk in mogelijkheden en plaats van problemen." - 30-05-2018 08:45

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik v… alles lezen - 30-05-2018 08:45

starstarstarstarstar_half
Michiel Coolen
Group Construction Manager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support." - 01-02-2018 14:12

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 01-02-2018 14:12

starstarstarstarstar_half
Bryan Rogers
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I received support and direction from Roeland that I can aim for the “stars” and my growth as a person is unlimited." - 01-02-2018 13:55

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I… alles lezen - 01-02-2018 13:55

starstarstarstarstar
Tom Schreuder
Research & Technology Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit are infectious and keep you completely immersed. The practical models and exercises used throughout the training allow you to get the most out of it from day 1. Roeland is very perceptive and his ability to be empathetic without losing objectivity is impressive. This quality allows him to ask sharp questions, challenge your assumptions and help you reflect on what’s important for you and driving you as an individual. For me, Momentum had an enduring impact on my professional and personal life." - 01-02-2018 13:53

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit … alles lezen - 01-02-2018 13:53

Tim Burgers
starstarstarstarstar
Tim Burgers
Trainer/adviseur Bureau Zuidema
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook heeft hij mij het nodige zetje gegeven om mijzelf echt over een bepaalde drempel te laten stappen

Roeland weet een hele veilige omgeving te creëren waar ik mij volledig heb durven blootgeven.

De training heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe ik zelf de saboteur van mijn eigen invloed ben. Na de inzichten heb ik ook de tools gekregen in de training om hier veranderingen aan te brengen in mijn eigen handelen.

Ik schrijf deze post ruim 5 maanden nadat ik de training heb gevolgd en moet zeggen dat ik de verandering heb weten door te zetten tot de dag van vandaag en dat zegt veel.

Ook de locatie heeft bijgedragen aan het effect van de training, in de natuur en weg van de dagelijkse afleiding. Hierdoor heb je even echt tijd voor jezelf.

Uiteindelijk heb ik door deze training een gewaagde stap gezet en mijn baan opgezegd en mijn gevoel te gaan volgen. Ik ben nu helemaal blij en gelukkig met mijn carrière switch.
" - 14-01-2018 11:11

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook… alles lezen - 14-01-2018 11:11

starstarstarstarstar_half
Bram Mulder
Ondernemer
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en leert vanaf een comfortabele afstand oprechte keuzes voor jezelf te maken. Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik de training heb gevolgd, en ik gebruik sommige geleerde dingen nog dagelijks in m'n werk." - 29-11-2017 08:21

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en… alles lezen - 29-11-2017 08:21

starstarstarstarstar
Michiel Coolen
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support. " - 06-11-2017 19:06

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 06-11-2017 19:06

Patrick Beusker
starstarstarstarstar_border
Patrick Beusker
Director Medicinal & Protein Chemistry at Synthon
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te genieten van het nu en tegelijkertijd te blijven werken aan morgen." - 24-10-2017 15:34

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te … alles lezen - 24-10-2017 15:34

Peter Hennink
starstarstarstarstar
Peter Hennink
Agile business analist / Developer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring.
Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar door op het prachtige Chateau Marquette in Heemskerk en volgt een zorgvuldig opgebouwde training.
Na ongeveer een week is er een terugkomdag waarin de training wordt afgerond wordt en er teruggekeken wordt op de week na de training.
Momentum heeft mij zowel privé als zakelijk sterker gemaakt. Ik heb geleerd hoe ik verschillende communicatiestijlen van mensen kan herkennen, en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb een andere kijk gekregen op het halen van successen en geleerd dat je ze moet koesteren. Hoe je meer controle krijgt over je gedachten, en daarmee invloed hebt op je gevoelens.
Ik heb deze training ruim een jaar geleden gevolgd en heb nog heel vaak profijt van de dingen die ik heb geleerd.
Een intensieve maar prachtige ervaring, een training die ik iedereen zeer kan aanraden!

" - 07-10-2017 11:14

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring. Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar d… alles lezen - 07-10-2017 11:14

starstarstarstarstar
Karin Segers
Key Account Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De training is een verrijking voor mij als persoon zowel in mijn privé leven als professioneel. Je wordt je niet alleen bewust van waarom je op een bepaalde manier reageert, maar krijgt ook tools en handvatten om hierin te ontwikkelen/groeien. Ik zou Roeland als trainer en de Momentum training aan iedereen aanraden!" - 27-09-2017 12:54

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De traini… alles lezen - 27-09-2017 12:54

Niek Bindels
starstarstarstarstar
Niek Bindels
Application Development Manager at Mitsubishi Engineering-Plastics Europe B.V.
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen. Ik heb veel over mezelf en van anderen mogen leren. Een diepgaande training die daadwerkelijk impact maakt op mijn leven." - 24-09-2017 11:07

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het… alles lezen - 24-09-2017 11:07

Iloon Ellen-Wolff
starstarstarstarstar
Iloon Ellen-Wolff
Cloud Success Director Platform As A Service ( PaaS )
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, enthusiasm and very high care for the individual student. He knows very well, how to connect to people, and to make complex stuff understandable. This kind of personal development training, you can only get from Roeland and nobody else!
I highly recommend Roeland as trainer/coach.

Many thanks for this great experience." - 19-09-2017 09:25

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, en… alles lezen - 19-09-2017 09:25

Martijn Weijers
starstarstarstarstar
Martijn Weijers
Project Manager PwC bij ISS Nederland
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een juiste balans van theorie in afwisseling met praktijk en zelfstudie.
De locatie was kasteel Marquette, een mooie omgeving waar je echt even 'ontsnapt' aan de dagelijkse hectiek en echt even de tijd kan nemen voor jezelf.
Deze training heeft mij geholpen om mijn eigen plek te vinden en te waarderen en uit te gaan van mijn eigen kracht, in plaats van te acteren op basis van ervaringen en meningen. Deze uitkomst is voor mij erg waardevol en hier pluk ik nog dagelijks de vruchten van.
Ik kan deze training van harte aan iedereen aanbevelen!" - 14-09-2017 20:55

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een … alles lezen - 14-09-2017 20:55

starstarstarstarstar
Maurice Weijers
Project Manager at Synthon BV
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professionele carrière. Dankzij het bijzondere karakter van de training zullen de leerdoelen en de bereikte resultaten niet snel vervagen." - 11-08-2017 14:59

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professi… alles lezen - 11-08-2017 14:59

starstarstarstarstar
Linda van Baren
Creatief Strateeg
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af met luchtigheid. Hij zorgt voor een bijzonder veilige en prettige omgeving, waarin je zonder moeite openhartig kan zijn. De mate van persoonlijke aandacht is uitzonderlijk.

Momentum geeft je precies wat je nodig hebt om een beter leven voor jezelf, en anderen, te creëren. Zowel zakelijk als privé. De resultaten van de training zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Ik kan het een ieder die op zoek is naar een fijner en bewuster leven absoluut aanraden!" - 09-08-2017 13:44

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af m… alles lezen - 09-08-2017 13:44

starstarstarstarstar
Willeke Lankamp
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Zeer complete, effectieve en soms verrassende training met enorm ervaren en authentieke trainer die op professionele wijze weet tot de kern te komen waardoor echte verandering gerealiseerd wordt. Als je voor een lastige keuze staat, niet helemaal lekker in je vel zit, het gevoel hebt dat je meer zou kunnen of willen, twijfels hebt (over carrière, relatie, richting), mee uit je leven wilt halen... Momentum is de investering meer dan waard!" - 07-08-2017 04:06

"Zeer complete, effectieve en soms verrassende training met enorm ervaren en authentieke trainer die op professionele wijze weet tot de kern … alles lezen - 07-08-2017 04:06

Roeland Bemelmans - Senior trainer en coach
Roeland Bemelmans
Senior trainer en coach
9,8

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.