Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Roeland Bemelmans
Startdatum en plaats
Logo van Bemelmans Training & Coaching
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Bemelmans Training & Coaching heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 44 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,7
Gemiddeld cijfer voor Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'
Gebaseerd op 30 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Anoniem
Tech Lead ABN AMRO
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot dan toe deed, dat een samenvatting de resultaten geen recht kan doen. Hij creëert zo’n open en vrije sfeer dat geen enkel onderwerp te gek is om te bespreken, zo heb ik stappen kunnen zetten in richtingen die ik niet eerder zou hebben overwogen. De training is bijzonder persoonlijk ondanks dat het een groepssessie is, de inzichten van de andere mensen in de training komen ook extra sterk binnen en bevatten ook zo goed als altijd waardevolle lessen voor mijzelf en de rest van de groep. Al met al zou ik zeggen dat de training op alle aspecten mijn verwachtingen heeft overtroffen en heb ik nooit eerder een training gevolgd die ik zo snel aan andere zou aanraden. " - 18-07-2019 14:10

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot … alles lezen - 18-07-2019 14:10

Startdata en plaatsen

Baarn, Utrecht, Hilversum, Zeist, Amersfoort, Amsterdam
28 aug. 2019 tot 6 sep. 2019
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 28 augustus 2019, 09:00-20:00, Dag 1: Zelfleiderschap
event 29 augustus 2019, 09:00-20:00, Dag 2: Mindset en effectief gedrag
event 30 augustus 2019, 09:00-19:00, Dag 3: Invloed van anderen
event 6 september 2019, 09:30-18:00, Dag 4: Momentum: visie en strategiën voor duurzaam succes.
Leusden, Utrecht, Zeist, Amersfoort
2 okt. 2019 tot 11 okt. 2019
info Nog geen startgarantie
Toon rooster
event 2 oktober 2019, 09:00-20:00, Dag 1: Zelfleiderschap
event 3 oktober 2019, 09:00-20:00, Dag 2: Mindset en gedrag
event 4 oktober 2019, 09:00-19:00, Dag 3: Invloed van anderen
event 11 oktober 2019, 09:30-18:00, Dag 4: Momentum: visie en strategiën voor duurzaam succes.

Beschrijving

Leer tijdens deze training om te werken aan je persoonlijke effectiviteit en haal het maximale resultaat uit jezelf en anderen.

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Van druk naar effectief. Diepe bewustwording van je mogelijkheden en de drive om hier in je professionele als persoonlijke leven mee aan de slag te gaan.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - de unieke training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap. Echte persoonlijke effectiviteit die daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van je leven.

 • Jouw doelen daadwerkelijk bereiken en overtreffen
 • Omgaan met druk en uitdagingen zowel zakelijk als prive
 • Het optimaal benutten van je potentie van kennis en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Leer tijdens deze training om te werken aan je persoonlijke effectiviteit en haal het maximale resultaat uit jezelf en anderen.

Leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Van druk naar effectief. Diepe bewustwording van je mogelijkheden en de drive om hier in je professionele als persoonlijke leven mee aan de slag te gaan.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - de unieke training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap. Echte persoonlijke effectiviteit die daadwerkelijk bijdraagt aan de kwaliteit van je leven.

 • Jouw doelen daadwerkelijk bereiken en overtreffen
 • Omgaan met druk en uitdagingen zowel zakelijk als prive
 • Het optimaal benutten van je potentie van kennis en (levens)ervaring
 • De regie terug over jouw agenda
 • De kwaliteit van al je relaties - werk en prive - versterken
 • Belangrijke authentieke keuzes maken
 • Optimaal samenwerken en leidinggeven
 • Diep inzicht in menselijk gedrag en aanzienlijk meer invloed
 • Meer kansen zien en durven benutten.

Om helemaal los te komen van de dagelijkse routine ga je 3 dagen + 1 dag ononderbroken aan de slag op een prettige locatie. In een kleine groep creëer je resultaten in lijn met jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. De training is persoonsgericht en maatwerk. 

Voor wie

Als je toe bent aan fundamentele bewustwording hoe jij zelf en anderen naar uitdagende doelen kan leiden, professioneel en prive. Je leven leiden op basis van voor jou zelf belangrijke waarden.

Waarom zelfleiderschap?

We leven in een wereld waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Waarin we continu toegang hebben tot nieuwe informatie en berichten. We moeten scherp zijn en up-to-date blijven, zelf koers bepalen terwijl er zo veel op ons af komt. We dreigen mee te gaan in de waan van de dag. Er is altijd weer een nieuwe deadline, een urgente meeting of een andere interruptie. We zijn vaak reactief, ervaren mogelijk stress en kunnen moeite hebben om eigen projecten of doelen echt te realiseren. Tijdens het normale werk lukt het de meesten slecht om stil te staan. We missen de rust en aandacht om bewust onze eigen weg te kiezen. De training Momentum creëert ononderbroken tijd voor jouw ontwikkeling.

Zelfinzicht

Zelfinzicht krijgen is daarvoor essentieel. (Her)ontdekken wat je drijft en de overtuigingen die je weerhouden of juist helpen om je volledige potentie te benutten. Je eigen talent zien en durven inzetten. Weten wat je wil, en daar los van wat anderen daarvan denken naar handelen. Zo creëer je slagkracht en plezier van binnenuit. Authentiek leiderschap noemen we dat.

Focus en commitment

We leren je hoe je zelf sturing krijgt over jouw gedachten, gevoel en gedrag, waardoor je in elk moment leidend kunt handelen. Je leert hoe je je niet uit het veld laat slaan door tegenslag, maar hoe je dit juist kan gebruiken.

Leiderschap naar anderen

Als je naast zelfinzicht ook snel en scherp zicht hebt op wat anderen drijft, zul je je eigen invloed met gemak vergroten. Continu ben je in interactie met anderen en beinvloed je mensen met je ideeen. Of je nu leidinggevende, projectmanager of als professional actief bent, na de training kun je anderen motiveren het maximale uit hunzelf te halen. 

Inhoud

Dag 1: Zelfleiderschap

We maken een kritische momentopname van je leven. Welke gebieden van je leven vragen om aandacht, waar ben je tevreden? Waar wil je meer in investeren? Laat je de dingen (te) veel over je heen komen of kies je je eigen pad. Waar ben je gelukkig? Waar is werk aan de winkel?

Dag 2: Doorzetten

In deze dag staat centraal hoe je je eigen acties en inzichten kan gebruiken om ook om te gaan met uitdagingen. Je (her)ontdekt manieren om jouw positieve drive vast te houden waarmee je meer plezier en effectiviteit creeert vanuit jezelf. Zo blijf je in actie, los van angst of wat anderen van je denken en ga je in een rechtere lijn op je doel af. De training geeft je diep inzicht en vaardigheid om anderen (aan wie je leiding geeft of mee samenwerkt) effectiever te maken. Je gaat gemakkelijker confrontaties aan.

Dag 3: Impact en leiderschap van anderen

We leren je hoe je met gemak anderen mee kunt krijgen. Hoe je ze kunt inspireren met jouw ideeën. Je vermogen om anderen te laten samenwerken neemt sterk toe.

Na dag 3 ga je in de praktijk aan de slag met je nieuwe inzichten en krijg je 1-1 coaching met de trainer.

Dag 4: Momentum

Deze trainings dag maken we de balans op; we wisselen de resultaten uit van je nieuwe mindset en skills, en hoe jij deze hebt toegepast in de praktijk. We verdiepen je verandering en geven je extra tools en routines om langdurig resultaat te garanderen; zo houd jij je momentum vast.

Support

Na de training kun je - als je wil - samen met een partner/collega en de trainer bespreken hoe zij jou support kunnen blijven bieden in het toepassen van je inzichten. Ook dit gesprek maakt onderdeel uit van de training.

Wat maakt de training uniek?

In de training komen in een afwisselend en intensief programma korte uitleg, praktische oefeningen, interacties tussen de trainer en deelnemers afwisselend aan bod. De training geeft je unieke ervaringen, met gelegenheid voor inbreng van zeer persoonlijke dilemma's. Er is alle ruimte voor inbrengen van vragen. Bijvoorbeeld werkdruk, gezondheid, relaties, leidinggeven, zelfmanagement, assertiviteit, loopbaankeuzes en omgaan met confrontaties en verlies. Voorafgaand aan de training ontmoet je de trainer voor een persoonlijk gesprek en beantwoord je een uitgebreid vragenformulier. De groep is klein waardoor er echte persoonlijke aandacht is en de training volledig aansluit bij jouw ontwikkeldoelen. 

Toegesneden op jou

Elk individu is anders, met effectief en ineffectief gedrag waardoor diegene er niet alles uit haalt wat erin zit. Scherpe interventies door de trainer op jouw persoonlijke vragen en de herkenning van inzichten bij de andere deelnemers geven je nieuw perspectief op het aanpakken van uitdagingen in jouw leven.

Ervaringsleer

Tijdens de training merk je door verschillende ervarings-oefeningen direct het effect van nieuwe inzichten. De opvolging van oefeningen, korte uitleg en reflectie in de dagen en avonden achter elkaar zorgen voor een onvergetelijke ervaring, die je bijblijft. Als je aan een ander zou willen uitleggen hoe mango smaakt, kun je een beschrijving geven. Wat beter werkt, is iemand een hap te laten nemen van de mango, dat vergeet hij/zij nooit meer. Dat is een voorbeeld van ervaringsleer.

De diepte in

In de training gaan we aan de slag met jouw identiteit. Je zelfbeeld is de onzichtbare brug tussen dromen, plannen en uitvoering. Geen oppervlakkige vaardigheden van buitenaf maar nieuwe bewustwording van je onderliggende overtuigingen. Geen ‘quick fixes’, maar juist gericht op blijvend inzetten van jouw unieke eigenschappen. Je wordt je veel meer bewust van eigen (contra)productieve gedragingen en je hebt hierover veel meer sturing. Je zult ook ervaren welke nieuwe resultaten je hierdoor meteen kan creeeren.

Locatie

De training vindt plaats op rustige locaties centraal in het land. Midden in het groen, op rijafstand van de randstad. Hier vind je de rust en ruimte om je ongestoord te kunnen richten op je ontwikkeling. Overnachtingen, diners, lunches, ontbijt en koffie, thee zijn bij de training inbegrepen.

Multinational, overheid of klein bureau, we willen allemaal vooruit. Meer impact als leidinggevende, meer tevreden klanten en inspirerende samenwerking. Werken met passie en daarmee uitdagende doelen bereiken. Bijdragen aan professioneel succes en persoonlijk geluk is onze missie.

Momentum wordt verzorgd door Roeland Bemelmans. Vanuit zijn persoonlijke drijfveer om het maximale uit mensen te halen zette hij Bemelmans Transformation Company op. Roeland trainde in zijn ruim 17 jaar ervaring meer dan 5000 mensen van 41 verschillende nationaliteiten met toegesneden trainingen en coaching gefocust op Communicatie en Leiderschap, op zowel teamniveau als persoonlijk niveau. Hij schreef het boek ‘Presenteren’, is een Certified Performance Coach en Master NLP. Hij is gelukkig getrouwd en de vader van twee jonge kinderen. Om zelf continu te blijven groeien volgt hij op regelmatige basis trainingen in binnen en buitenland. 'Momentum' geeft de bewustwording en de beste tools van deze gecomprimeerde ervaringen.

9,7
Gemiddeld cijfer voor Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'
Gebaseerd op 30 ervaringen
starstarstarstarstar
Anoniem
Tech Lead ABN AMRO
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot dan toe deed, dat een samenvatting de resultaten geen recht kan doen. Hij creëert zo’n open en vrije sfeer dat geen enkel onderwerp te gek is om te bespreken, zo heb ik stappen kunnen zetten in richtingen die ik niet eerder zou hebben overwogen. De training is bijzonder persoonlijk ondanks dat het een groepssessie is, de inzichten van de andere mensen in de training komen ook extra sterk binnen en bevatten ook zo goed als altijd waardevolle lessen voor mijzelf en de rest van de groep. Al met al zou ik zeggen dat de training op alle aspecten mijn verwachtingen heeft overtroffen en heb ik nooit eerder een training gevolgd die ik zo snel aan andere zou aanraden. " - 18-07-2019 14:10

"Roeland heeft mij tijdens de training zo sterk in beweging gebracht om professioneel en persoonlijk meer uit mijn leven te halen dan ik tot … alles lezen - 18-07-2019 14:10

starstarstarstarstar_half
Caroliene Gay-Para
Sales Director
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebeurtenissen in mijn privé- en werk leven anders te benaderen. Ik heb tijd genomen voor mijzelf en geleerd hoe ik erachter kom wat echt belangrijk is in mijn leven en hoe ik hier zelf invloed op heb.
Roeland gebruikt zijn immense ervaring om bij de kern te komen en het was mooi te zien hoe hij dat deed bij mij en de andere deelnemers in de groep. Om deze 4 dagen helemaal los te zijn van het dagelijkse leven, op een mooie rustige plek, met zo weinig mogelijk afleiding was de perfecte manier om dit proces door te gaan. De afgelopen maanden heb ik elke dag de tools kunnen toepassen die ik heb geleerd in de training op mijn werk en thuis en de positieve resultaten mogen ervaren. Dank je Roeland!" - 12-07-2019 06:43

"Dit is een intense, verrijkende ervaring die ik nooit meer ga vergeten en iedereen zou gunnen. Ik heb geleerd om anders te denken en om gebe… alles lezen - 12-07-2019 06:43

starstarstarstarstar_half
Maria Baltussen
Project Manager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Ik heb met veel plezier meegedaan aan de Momentum training. Door de manier waarop Roeland de training gaf ontstond een zeer prettige sfeer in de groep, kon ik mijn ervaringen delen maar ook veel leren van de andere deelnemers. Hierdoor ben ik meer bewust geworden van wat ik doe en hoe ik dat doe en sta ik vaker stil bij het effect daarvan en wat er allemaal goed gaat. Ik ben mijn gedrag meer gaan aanpassen op mijn gesprekspartner en zie dat dit effect heeft. Door in mogelijkheden te kijken en beter te plannen ben ik efficiënter gaan werken en ga ik positiever door het leven." - 07-02-2019 14:47

"Ik heb met veel plezier meegedaan aan de Momentum training. Door de manier waarop Roeland de training gaf ontstond een zeer prettige sfeer i… alles lezen - 07-02-2019 14:47

starstarstarstarstar_border
Tanja Vleugels
R&D Manager Perfetti Vermelle
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Afgelopen periode deelgenomen aan de cursus Momentum, wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het resultaat. Genoten mede door de locatie, de oefeningen en de openheid vd medecursisten. Ik heb inzichten gekregen in mezelf, die me echt een stap verder brengen in mijn persoonlijke ontwikkeling naar een professionelere, wendbare leider. Het ging gepaard met een lach en een traan, wat de training nog intenser heeft gemaakt. Ik voel me een rijker mens, dat ik dit heb mogen ervaren en bedank Roeland voor zijn inzet, energie en inzichten! Ik hoop dat er een vervolg cursus gaat komen, dan ben ik zeker van de partij!" - 29-01-2019 15:34

"Afgelopen periode deelgenomen aan de cursus Momentum, wat een ervaring! Positief verrast over de aanpak, de opbouw maar nog meer over het re… alles lezen - 29-01-2019 15:34

starstarstarstarstar
Lisette Spierenburg
Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je mij uitgedaagd en mijn ogen geopend. Ik ben bewust geworden wat mijn invloed is op de kwaliteit van mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik maak nu meer tijd voor mezelf en op mijn werk ben ik veel doelgerichter en daarmee effectiever.

Een training die ik iedereen zou willen aanraden.
Nogmaals dank Roeland!
" - 29-10-2018 18:06

"Roeland, wat heb jij mij mij geïnspireerd! Door mij de juiste vragen te stellen wist je jouw vinger te leggen op de “zere” plekken en heb je… alles lezen - 29-10-2018 18:06

Hi Lisette, wat een privilege on jou in de training te hebben. Bruisende energie die sprankelt. Dank voor je woorden.

- 29-10-2018 18:06
starstarstarstarstar
Marcel Steur
Quality Analyst
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen en heeft mij geholpen om inzichten te krijgen waar ik zowel tijdens werk als privé veel aan heb. Door deze inzichten begin ik mijn dagen met meer energie, is mijn zelfbeeld verder ontwikkeld en beleef ik de dagen meer bewust. Iedereen die ervoor open staat om eerlijk naar zichzelf te kijken en geïnspireerd te worden tijdens een intensieve training, kan ik Momentum van harte aanbevelen." - 19-07-2018 08:06

"De Momentum training heeft op verschillende manieren mijn ogen geopend. Roeland is zeer goed in staat om precies de juiste vragen te stellen… alles lezen - 19-07-2018 08:06

Hi Marcel, dank nogmaals voor je lovende woorden. Ik kijk er naar uit je weer te ontmoeten en te ontdekken welke effecten jij hebt gecreëerd op basis van jouw unieke talenten.

- 19-07-2018 08:06
starstarstarstarstar
Marrèl Bolier
Assistent Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. Wel is er een specifiek woord om mijn gevoel na de Momentum te beschrijven. Ik was geïnspireerd. 3 +1 dagen van intensieve training werden beloond. Ik was wakker geschud en had nog nooit zoveel frisse energie gevoeld om aan de slag te gaan met alles wat ik al tijden had weten uit te stellen. De training heeft me vertrouwen gegeven, het vertrouwen dat ik zelf de touwtjes in handen hebt. En voor het eerst voelde dat niet meer benauwend, maar juist bevrijdend. Momentum heeft me de handvatten aangereikt om controle te houden op alle dagelijkse zaken die op je afgevuurd worden. Het niet kunnen stellen van prioriteiten, het niet kunnen zeggen van ‘nee’ en het slecht kunnen delegeren ligt in mijn handen. Ik zou iedereen deze training in zijn of haar leven gunnen! We zijn zelf verantwoordelijk voor onze eigen ontwikkeling en het worden van een beter mens begint bij onszelf. En natuurlijk denk ik nog regelmatig: ik heb nog een lange weg te gaan. Maar ik kan me geen betere start bedenken dan deelnemen aan Momentum!" - 15-06-2018 17:55

"Tijdens de start van mijn carrière kreeg ik de kans deel te nemen aan ‘Momentum’. Er is geen specifiek woord om de training te beschrijven. … alles lezen - 15-06-2018 17:55

Wat fijn om dit weer te lezen. Dank en als ik je weer spreek ben ik benieuwd naar de volgende stappen van je!

- 15-06-2018 17:55
starstarstarstarstar
Cindy Janssens
Adviseur / Projectmanager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikkelen om meer vanuit mijn kracht te acteren, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Hiervoor is training Momentum van Roeland zeer geschikt. In een veilige en rustige omgeving heb ik geleerd om op een realistische manier naar mezelf te kijken (zelfreflectie) en heeft Roeland mij waardevolle nieuwe inzichten gegeven die mij in staat hebben gesteld om in controle te zijn over de resultaten die ik wil bereiken. Roeland heeft mij vanaf het begin (ook in het voortraject) erg goed begeleid en nam de tijd om te luisteren en me te leren kennen, dit gaf een vertrouwd gevoel. Ik heb Roeland leren kennen als een professionele, empathische, doortastende trainer die in staat is om tot de kern van uitdagingen door te dringen en met pakkende voorbeelden nieuwe inzichten te geven. Roeland bedankt, voor de leerzame training, nieuwe inzichten en positieve energie die je me hebt gegeven! " - 08-06-2018 10:46

"Ik heb een leuke baan waar ik met veel plezier naar toe ga en dagelijks nog steeds veel leer. Ik wilde mezelf persoonlijk ook verder ontwikk… alles lezen - 08-06-2018 10:46

Cindy, dank voor je fijne woorden. Gaaf om mee te mogen werken aan jouw unieke kracht en talent.

- 08-06-2018 10:46
starstarstarstarstar
Joost Kruijer
Strategic Global Crop planning lead
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik veel meer werk kan verzetten en effectiever ben. Met de nieuwe stijl zie ik dat mensen zich meer gewaardeerd voelen, omdat ze meer verantwoordelijkheid (door het delegeren) nemen. Ik kan nu meer de grote lijnen uitzetten en sturen naar de richting die ik wil. Door open en duidelijk te communiceren, zie ik dat men mijn richting sneller begrijpen en daardoor zelf met ideeen komen die ons helpt om sneller die richting op te komen. Ik zit nu een stuk beter in vel en kijk in mogelijkheden en plaats van problemen." - 30-05-2018 08:45

"Momentum heeft mij veel rust gebracht, door duidelijk de urgente items op te pakken en taken te delegeren. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik v… alles lezen - 30-05-2018 08:45

Hi Joost, dank voor jouw mooie woorden. Het was fijn met je aan de slag te zijn. Ik blijf benieuwd naar je verdere carriere en hoor graag naar de effecten van het benutten van je inzichten. Hartelijke groet, Roeland

- 30-05-2018 08:45
starstarstarstarstar_half
Michiel Coolen
Group Construction Manager
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support." - 01-02-2018 14:12

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 01-02-2018 14:12

Beste Michiel, dank voor je feedback! Het was een privilege om jouw ongelooflijke inzet en doorzettingsvermogen te helpen kanaliseren, zodat je meer uit je team kon halen en (nog meer) je eigen keuzes kon maken. Het maakt me blij te horen dat je mede hierdoor op een plek zit waar je eigen tijd en sterkten beter in hebt kunnen zetten. Ik zal je carrière met interesse blijven volgen.

- 01-02-2018 14:12
starstarstarstarstar_half
Bryan Rogers
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I received support and direction from Roeland that I can aim for the “stars” and my growth as a person is unlimited." - 01-02-2018 13:55

"I admire Roeland’s ability to recognize people weaknesses, and then take these to an area that one sees them as strengths. In the training I… alles lezen - 01-02-2018 13:55

starstarstarstarstar
Tom Schreuder
Research & Technology Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit are infectious and keep you completely immersed. The practical models and exercises used throughout the training allow you to get the most out of it from day 1. Roeland is very perceptive and his ability to be empathetic without losing objectivity is impressive. This quality allows him to ask sharp questions, challenge your assumptions and help you reflect on what’s important for you and driving you as an individual. For me, Momentum had an enduring impact on my professional and personal life." - 01-02-2018 13:53

"Roeland’s inspired and skillful guidance made my Momentum training an eye-opening and invaluable experience. His energy, engagement and wit … alles lezen - 01-02-2018 13:53

Tim Burgers
starstarstarstarstar
Tim Burgers
Trainer/adviseur Bureau Zuidema
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook heeft hij mij het nodige zetje gegeven om mijzelf echt over een bepaalde drempel te laten stappen

Roeland weet een hele veilige omgeving te creëren waar ik mij volledig heb durven blootgeven.

De training heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe ik zelf de saboteur van mijn eigen invloed ben. Na de inzichten heb ik ook de tools gekregen in de training om hier veranderingen aan te brengen in mijn eigen handelen.

Ik schrijf deze post ruim 5 maanden nadat ik de training heb gevolgd en moet zeggen dat ik de verandering heb weten door te zetten tot de dag van vandaag en dat zegt veel.

Ook de locatie heeft bijgedragen aan het effect van de training, in de natuur en weg van de dagelijkse afleiding. Hierdoor heb je even echt tijd voor jezelf.

Uiteindelijk heb ik door deze training een gewaagde stap gezet en mijn baan opgezegd en mijn gevoel te gaan volgen. Ik ben nu helemaal blij en gelukkig met mijn carrière switch.
" - 14-01-2018 11:11

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook… alles lezen - 14-01-2018 11:11

Tim, het was een privilege om met je aan de slag te gaan. Je openheid en durf om echte stappen te zetten was voor mij en de deelnemers inspirerend!

- 14-01-2018 11:11
starstarstarstarstar_half
Bram Mulder
Ondernemer
9
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en leert vanaf een comfortabele afstand oprechte keuzes voor jezelf te maken. Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik de training heb gevolgd, en ik gebruik sommige geleerde dingen nog dagelijks in m'n werk." - 29-11-2017 08:21

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en… alles lezen - 29-11-2017 08:21

Dank je Bram, bijzonder om elkaar zo goed te leren kennen en een samenwerking te creëren die - en daar ben ik heilig van overtuigd - blijvend zijn resultaten zal blijven geven. Dank voor je vertrouwen.

- 29-11-2017 08:21
starstarstarstarstar
Michiel Coolen
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support. " - 06-11-2017 19:06

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - 06-11-2017 19:06

Hi Michiel, dank voor je mooie woorden. Toen we elkaar laatst spraken, geruime tijd na ons laatste contact, realiseerde ik hoe blij ik voor je ben dat je je werk/prive leven beter naar je wensen hebt ingericht en bovendien dat je in je nieuwe baan juiste die talenten kwijt kan waar jij sterk in bent. Dank voor je vertrouwen dat ik een steen heb bij mogen dragen.

- 06-11-2017 19:06
Patrick Beusker
starstarstarstarstar_border
Patrick Beusker
Director Medicinal & Protein Chemistry at Synthon
8
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te genieten van het nu en tegelijkertijd te blijven werken aan morgen." - 24-10-2017 15:34

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te … alles lezen - 24-10-2017 15:34

Dank voor je nuchtere en positieve commentaar.

- 24-10-2017 15:34
Peter Hennink
starstarstarstarstar
Peter Hennink
Agile business analist / Developer
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring.
Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar door op het prachtige Chateau Marquette in Heemskerk en volgt een zorgvuldig opgebouwde training.
Na ongeveer een week is er een terugkomdag waarin de training wordt afgerond wordt en er teruggekeken wordt op de week na de training.
Momentum heeft mij zowel privé als zakelijk sterker gemaakt. Ik heb geleerd hoe ik verschillende communicatiestijlen van mensen kan herkennen, en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb een andere kijk gekregen op het halen van successen en geleerd dat je ze moet koesteren. Hoe je meer controle krijgt over je gedachten, en daarmee invloed hebt op je gevoelens.
Ik heb deze training ruim een jaar geleden gevolgd en heb nog heel vaak profijt van de dingen die ik heb geleerd.
Een intensieve maar prachtige ervaring, een training die ik iedereen zeer kan aanraden!

" - 07-10-2017 11:14

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring. Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar d… alles lezen - 07-10-2017 11:14

Dank voor je reactie en feedback! Het is heel waardevol om jouw beschrijving te lezen, zeker ook nu je de training een ruimte tijd geleden gevolgd heb. Een 10 als score geeft mij nog meer energie om door te gaan met het helpen om mensen recht overeind te blijven lopen en te laten dealen met de uitdagingen (ook als dit andere mensen zijn) in hun werk en prive leven.

- 07-10-2017 11:14
starstarstarstarstar
Karin Segers
Key Account Manager
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De training is een verrijking voor mij als persoon zowel in mijn privé leven als professioneel. Je wordt je niet alleen bewust van waarom je op een bepaalde manier reageert, maar krijgt ook tools en handvatten om hierin te ontwikkelen/groeien. Ik zou Roeland als trainer en de Momentum training aan iedereen aanraden!" - 27-09-2017 12:54

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De traini… alles lezen - 27-09-2017 12:54

Niek Bindels
starstarstarstarstar
Niek Bindels
Application Development Manager at Mitsubishi Engineering-Plastics Europe B.V.
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen. Ik heb veel over mezelf en van anderen mogen leren. Een diepgaande training die daadwerkelijk impact maakt op mijn leven." - 24-09-2017 11:07

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het… alles lezen - 24-09-2017 11:07

Dank voor de complimenten. Het was een privilege om met je te mogen werken.

- 24-09-2017 11:07
Iloon Ellen-Wolff
starstarstarstarstar
Iloon Ellen-Wolff
Cloud Success Director Platform As A Service ( PaaS )
10
Training Persoonlijke Ontwikkeling en Authentiek Leiderschap - 'Momentum'

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, enthusiasm and very high care for the individual student. He knows very well, how to connect to people, and to make complex stuff understandable. This kind of personal development training, you can only get from Roeland and nobody else!
I highly recommend Roeland as trainer/coach.

Many thanks for this great experience." - 19-09-2017 09:25

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, en… alles lezen - 19-09-2017 09:25

Thank you for your sincere words. It was privilege working with you and I look forward hearing from you and your next journey.

- 19-09-2017 09:25
Roeland Bemelmans - Senior trainer en coach
Roeland Bemelmans
Senior trainer en coach
9,7

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.