Authentiek Leiderschap - Momentum

Niveau
Totale lesduur
Startdatum en plaats
9,8
Gemiddeld cijfer voor Authentiek Leiderschap - Momentum
Gebaseerd op 18 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Tim Burgers
starstarstarstarstar
Tim Burgers
Trainer/adviseur Bureau Zuidema
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook heeft hij mij het nodige zetje gegeven om mijzelf echt over een bepaalde drempel te laten stappen

Roeland weet een hele veilige omgeving te creëren waar ik mij volledig heb durven blootgeven.

De training heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe ik zelf de saboteur van mijn eigen invloed ben. Na de inzichten heb ik ook de tools gekregen in de training om hier veranderingen aan te brengen in mijn eigen handelen.

Ik schrijf deze post ruim 5 maanden nadat ik de training heb gevolgd en moet zeggen dat ik de verandering heb weten door te zetten tot de dag van vandaag en dat zegt veel.

Ook de locatie heeft bijgedragen aan het effect van de training, in de natuur en weg van de dagelijkse afleiding. Hierdoor heb je even echt tijd voor jezelf.

Uiteindelijk heb ik door deze training een gewaagde stap gezet en mijn baan opgezegd en mijn gevoel te gaan volgen. Ik ben nu helemaal blij en gelukkig met mijn carrière switch.
" - zon 14 jan 2018 11:11:28 UTC

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook… alles lezen - zon 14 jan 2018 11:11:28 UTC

Startdata en plaatsen

Chateau Marquette, Heemskerk
14 mrt. 2018 tot 23 mrt. 2018
check_circle Start gegarandeerd
Toon rooster
event 14 maart 2018, 09:30-20:00, Dag 1: Zelfleiderschap
event 15 maart 2018, 09:00-20:00, Dag 2: Gedachten, gevoelens, acties
event 16 maart 2018, 09:00-18:00, Dag 3: Samenwerking met anderen
event 23 maart 2018, 09:30-18:00, Dag 4: Momentum: actieplan

Beschrijving

Maximaal resultaat uit jezelf en anderen. Zelfleiderschap en persoonlijke effectiviteit. Fundamentele shift in daadwerkelijk benutten van eigen kwaliteiten en communicatieve wendbaarheid. Van druk naar effectief.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - training Authentiek Leiderschap. Maak tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verbeter de kwaliteit van je leven, zowel persoonlijk als ook professioneel. Met verdiept inzicht in menselijk gedrag krijg je de vaardigheden om op coachende wijze leiding te geven aan jezelf en aan anderen.

Momentum - de training voor Authentiek Leiderschap:

  • Persoonlijk effectiviteit: jouw doelen daadwerkelijk bereiken en overtreffen
  • Effectief omga…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Maximaal resultaat uit jezelf en anderen. Zelfleiderschap en persoonlijke effectiviteit. Fundamentele shift in daadwerkelijk benutten van eigen kwaliteiten en communicatieve wendbaarheid. Van druk naar effectief.

Deze resultaten staan centraal in 'Momentum' - training Authentiek Leiderschap. Maak tijd voor jouw persoonlijke ontwikkeling en verbeter de kwaliteit van je leven, zowel persoonlijk als ook professioneel. Met verdiept inzicht in menselijk gedrag krijg je de vaardigheden om op coachende wijze leiding te geven aan jezelf en aan anderen.

Momentum - de training voor Authentiek Leiderschap:

  • Persoonlijk effectiviteit: jouw doelen daadwerkelijk bereiken en overtreffen
  • Effectief omgaan met dagelijkse drukte en uitdagingen zowel zakelijk als prive
  • Het optimaal benutten van je kennis en ervaring
  • De controle terug over jouw agenda
  • Belangrijke keuzes maken
  • Anderen coachen naar meer verantwoordelijkheid

Om helemaal los te komen van de dagelijkse routine ga je 3 dagen en avonden + 1 dag ononderbroken aan de slag op een prettige locatie. In een kleine groep creëer je resultaten in lijn met jouw persoonlijke ontwikkeldoelen, de training is echt persoonsgericht en maatwerk. Je (her)ontdekt hoe je jouw unieke talent optimaal in kan zetten, hoe je authentieke keuzes maakt en je ervaart aanzienlijk meer invloed.

Voor wie

'Momentum' is bestemd voor zowel zelfstandige professionals als werknemers en alle mensen die meer concrete resultaten willen realiseren in hun persoonlijke en professionele leven. Je hoeft dus niet per se leiding te geven.

Waarom zelfleiderschap?

We leven in een wereld waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. Waarin we continu toegang hebben tot nieuwe informatie en berichten. We moeten scherp zijn en up-to-date blijven, zelf koers bepalen terwijl er zo veel op ons af komt. We dreigen mee te gaan in de verandering. Er is altijd weer een nieuwe deadline, een urgente meeting of een andere interruptie. We zijn vaak druk leidend tot ineffectiviteit en bijvoorbeeld stress. Tijdens het reguliere werk lukt het de meesten slecht om echt stil te staan. We missen de rust en het zelfvertrouwen om onze eigen weg te kiezen. De training Momentum creëert ononderbroken tijd voor jouw ontwikkeling.

Zelfinzicht

Zelfinzicht krijgen is daarvoor essentieel. (Her)ontdekken wat je drijft en de overtuigingen die je weerhouden of juist helpen om je volledige potentie te benutten. Je eigen talent zien en durven inzetten. Weten wat je wil, en daar los van wat anderen daarvan denken naar handelen. Zo creëer je slagkracht van binnenuit. Jij zet jouw unieke sterkten optimaal in, met meer gemak en plezier. Authentiek leiderschap noemen we dat.

Focus

We leren je hoe je zelf sturing krijgt over jouw gedachten, gevoel en gedrag, waardoor je in elk moment leidend en naar jouw overtuigingen kunt handelen. Je leert hoe je je niet uit het veld laat slaan door tegenslag, maar hoe je dit juist kan gebruiken.

Invloed

Als je naast zelfinzicht ook snel en scherp zicht hebt op wat anderen drijft, zul je je eigen invloed met gemak vergroten. De training ‘Momentum’ versterkt jouw communicatieve souplesse om anderen mee te krijgen met je ideeën. Als je open luistert en spreekt vanuit je eigen kracht en authenticiteit, ben je namelijk in staat anderen te motiveren het maximale uit hunzelf te halen met jou als voorbeeld.

Inhoud

Dag 1: Zelfleiderschap

We maken een kritische momentopname van je leven. Welke gebieden van je leven vragen om aandacht, waar ben je tevreden? We geven je het leiderschap terug over eigen gedachten en gevoelens. Laat je de dingen (te) veel over je heen komen of kies je je eigen pad. 

Dag 2: Doorzetten

In deze dag staat centraal hoe je je eigen acties en inzichten kan gebruiken om ook om te gaan met uitdagingen. Je (her)ontdekt manieren om jouw positieve drive vast te houden waarmee je meer plezier en effectiviteit creeert. Zo blijf je in actie, los van angst of wat anderen van je denken en ga je in een rechtere lijn op je doel af. 

Dag 3: Impact

We leren je hoe je met gemak anderen mee kunt krijgen. Hoe je ze kunt inspireren met jouw ideeën. Door dieper inzicht in wat anderen drijft, weet je oprecht contact te maken in elk gesprek en kun je anderen effectief beïnvloeden in elke situatie. Je vermogen om anderen te laten samenwerken neemt sterk toe.

Na dag 3 ga je in jouw leven aan de slag met je nieuwe inzichten en is er telefonisch contact met de trainer.

Dag 4: Momentum

Deze dag maken we de balans op; we wisselen de resultaten uit van je nieuwe mindset en skills, en hoe jij deze hebt toegepast in de praktijk. We geven je de tools en routines om langdurig resultaat te garanderen; zo houd jij je momentum vast.

Wat maakt de training uniek?

In de training komen in een afwisselend en intensief programma korte uitleg van modellen, praktische oefeningen, interacties tussen de trainer en deelnemers afwisselend aan bod. Voorafgaand aan de training ontmoet je de trainer voor een uitgebreide persoonlijke intake en als verdere voorbereiding beantwoord je een persoonlijke vragenformulier. In de training is veel ruimte voor inbreng van persoonlijke dilemma's en ontwikkeldoelen.

De diepte in

In de training gaan we aan de slag met jouw fundament, geen oppervlakkige verandering of vaardigheden van buitenaf maar bewustwording van je mogelijkheden. Geen ‘quick fixes’, maar juist gericht op blijvend inzetten van jouw kracht.

Nieuwe blik

Door de training kijk je met een nieuwe blik naar jezelf en anderen. Je krijgt naast een nieuwe 'mindset' ook zeer concrete tools mee, die je direct dagelijks kan toepassen. Je kijkt met ander ogen naar zaken en zult zien dat je meer in actie gaat, dan daar waar je normaliter nog twijfelde.

Toegesneden op jou

Elk individu is anders, met effectief en ineffectief gedrag waardoor diegene er niet alles uit haalt wat erin zit. Scherpe interventies door de trainer op jouw persoonlijke vragen en de herkenning van inzichten bij de andere deelnemers geven je nieuw perspectief op het aanpakken van uitdagingen in jouw leven.

Ervaringsleer

Tijdens de training ervaar je door verschillende oefeningen direct het effect van nieuwe inzichten. De opvolging van oefeningen, korte uitleg en reflectie in de dagen en avonden achter elkaar zorgen voor een onvergetelijke ervaring, die je bijblijft. Als je aan een ander zou willen uitleggen hoe mango smaakt, kun je een beschrijving geven. Wat beter werkt, is iemand een hap te laten nemen van de mango, dat vergeet ie nooit meer. Dat is een voorbeeld van ervaringsleer.

Locatie

De training vindt plaats bij Chateau Marquette, een 13e-eeuws kasteel uniek gelegen in Heemskerk. Midden in het groen, op rijafstand van de randstad. Hier vind je de rust en ruimte om je ongestoord te kunnen richten op je ontwikkeling. Overnachtingen, diners, lunches, ontbijt en koffie, thee zijn bij de training inbegrepen.

Taal

Naast de Nederlandstalige versies verzorgen we de training Momentum ook twee maal per jaar Engelstalig.

Multinational, overheid of klein bureau, we willen allemaal vooruit. Meer impact als leidinggevende, meer tevreden klanten en inspirerende samenwerking. Werken met passie en daarmee uitdagende doelen bereiken. Bijdragen aan professioneel succes en persoonlijk geluk is onze missie.

Momentum wordt verzorgd door Roeland Bemelmans. Vanuit zijn persoonlijke drijfveer om het maximale uit mensen te halen zette hij Bemelmans Transformation Company op. Roeland trainde in zijn ruim 17 jaar ervaring meer dan 5000 mensen van 38 verschillende nationaliteiten met toegesneden trainingen en coaching gefocust op Communicatie en Leiderschap, op zowel teamniveau als persoonlijk niveau. Hij schreef het boek ‘Presenteren’, is een Certified Performance Coach en Master NLP. Hij is gelukkig getrouwd en de trotse vader van twee jonge kinderen. Om zelf continu te blijven groeien volgt hij op regelmatige basis trainingen in binnen en buitenland. 'Momentum' geeft de bewustwording en de beste tools van deze gecomprimeerde ervaringen.

9,8
Gemiddeld cijfer voor Authentiek Leiderschap - Momentum
Gebaseerd op 18 ervaringen
Tim Burgers
starstarstarstarstar
Tim Burgers
Trainer/adviseur Bureau Zuidema
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook heeft hij mij het nodige zetje gegeven om mijzelf echt over een bepaalde drempel te laten stappen

Roeland weet een hele veilige omgeving te creëren waar ik mij volledig heb durven blootgeven.

De training heeft mij heel veel mooie inzichten gegeven over hoe ik zelf de saboteur van mijn eigen invloed ben. Na de inzichten heb ik ook de tools gekregen in de training om hier veranderingen aan te brengen in mijn eigen handelen.

Ik schrijf deze post ruim 5 maanden nadat ik de training heb gevolgd en moet zeggen dat ik de verandering heb weten door te zetten tot de dag van vandaag en dat zegt veel.

Ook de locatie heeft bijgedragen aan het effect van de training, in de natuur en weg van de dagelijkse afleiding. Hierdoor heb je even echt tijd voor jezelf.

Uiteindelijk heb ik door deze training een gewaagde stap gezet en mijn baan opgezegd en mijn gevoel te gaan volgen. Ik ben nu helemaal blij en gelukkig met mijn carrière switch.
" - zon 14 jan 2018 11:11:28 UTC

"Afgelopen jaar de training Momentum gevolgd bij Roeland. Roeland is een fijne trainer met veel individuele aandacht voor elke deelnemer. Ook… alles lezen - zon 14 jan 2018 11:11:28 UTC

starstarstarstarstar_half
Bram Mulder
Ondernemer
9
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en leert vanaf een comfortabele afstand oprechte keuzes voor jezelf te maken. Het is nu bijna twee jaar geleden dat ik de training heb gevolgd, en ik gebruik sommige geleerde dingen nog dagelijks in m'n werk." - woe 29 nov 2017 08:21:02 UTC

"Momentum was voor mij een krachtige manier om alles wat ik doe, vind en voel vanuit meta-perspectief te bekijken. Je neemt een stap terug en… alles lezen - woe 29 nov 2017 08:21:02 UTC

starstarstarstarstar
Michiel Coolen
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which you take a view at life and work. He has helped me to take an impartial look at my success and achievements in both work and life. It helped me (re)define my priorities and structure my work. In Momentum we took a further deep dive to truly find my inner strength and balance. I can truly recommend Roeland, especially to those seeking balance to become more effective. But above all he is a warm person, full of humor and a true support. " - maa 06 nov 2017 19:06:11 UTC

"Being coached by Roeland has been both an experience and an adventure! Roeland has the ability to make you take off those glasses with which… alles lezen - maa 06 nov 2017 19:06:11 UTC

Patrick Beusker
starstarstarstarstar_border
Patrick Beusker
Director Medicinal & Protein Chemistry at Synthon
8
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te genieten van het nu en tegelijkertijd te blijven werken aan morgen." - din 24 okt 2017 15:34:51 UTC

"Goed opgebouwde en heldere 4-daagse training die mij zowel prive als zakelijk vooruit heeft geholpen. Deze training heeft mij geleerd om te … alles lezen - din 24 okt 2017 15:34:51 UTC

Peter Hennink
starstarstarstarstar
Peter Hennink
Agile business analist / Developer
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring.
Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar door op het prachtige Chateau Marquette in Heemskerk en volgt een zorgvuldig opgebouwde training.
Na ongeveer een week is er een terugkomdag waarin de training wordt afgerond wordt en er teruggekeken wordt op de week na de training.
Momentum heeft mij zowel privé als zakelijk sterker gemaakt. Ik heb geleerd hoe ik verschillende communicatiestijlen van mensen kan herkennen, en hoe ik daar mee om kan gaan. Ik heb een andere kijk gekregen op het halen van successen en geleerd dat je ze moet koesteren. Hoe je meer controle krijgt over je gedachten, en daarmee invloed hebt op je gevoelens.
Ik heb deze training ruim een jaar geleden gevolgd en heb nog heel vaak profijt van de dingen die ik heb geleerd.
Een intensieve maar prachtige ervaring, een training die ik iedereen zeer kan aanraden!

" - zat 07 okt 2017 11:14:43 UTC

"De vierdaagse Momentum training van Roeland Bemelmans is een geweldige ervaring. Een kleine groep mensen brengt drie dagen achter elkaar d… alles lezen - zat 07 okt 2017 11:14:43 UTC

starstarstarstarstar
Karin Segers
Key Account Manager
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De training is een verrijking voor mij als persoon zowel in mijn privé leven als professioneel. Je wordt je niet alleen bewust van waarom je op een bepaalde manier reageert, maar krijgt ook tools en handvatten om hierin te ontwikkelen/groeien. Ik zou Roeland als trainer en de Momentum training aan iedereen aanraden!" - woe 27 sep 2017 12:54:26 UTC

"Mijn verwachting van de momentum training was hoog, door verhalen van collega's. Roeland heeft die hoge verwachtingen overtroffen. De traini… alles lezen - woe 27 sep 2017 12:54:26 UTC

Niek Bindels
starstarstarstarstar
Niek Bindels
Application Development Manager at Mitsubishi Engineering-Plastics Europe B.V.
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het was een voorrecht om aan “Momentum” te mogen deelnemen. Ik heb veel over mezelf en van anderen mogen leren. Een diepgaande training die daadwerkelijk impact maakt op mijn leven." - zon 24 sep 2017 11:07:56 UTC

"Roeland is een begenadigd coach en trainer. Zijn oprechte interesse in en focus op de cursisten is van een uitzonderlijk hoge kwaliteit. Het… alles lezen - zon 24 sep 2017 11:07:56 UTC

Iloon Ellen-Wolff
starstarstarstarstar
Iloon Ellen-Wolff
Cloud Success Director Platform As A Service ( PaaS )
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, enthusiasm and very high care for the individual student. He knows very well, how to connect to people, and to make complex stuff understandable. This kind of personal development training, you can only get from Roeland and nobody else!
I highly recommend Roeland as trainer/coach.

Many thanks for this great experience." - din 19 sep 2017 09:25:22 UTC

" attended the Momentum training and this training is an "eye" opener in each personal development. Roeland has his own style, motivation, en… alles lezen - din 19 sep 2017 09:25:22 UTC

Martijn Weijers
starstarstarstarstar
Martijn Weijers
Project Manager PwC bij ISS Nederland
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een juiste balans van theorie in afwisseling met praktijk en zelfstudie.
De locatie was kasteel Marquette, een mooie omgeving waar je echt even 'ontsnapt' aan de dagelijkse hectiek en echt even de tijd kan nemen voor jezelf.
Deze training heeft mij geholpen om mijn eigen plek te vinden en te waarderen en uit te gaan van mijn eigen kracht, in plaats van te acteren op basis van ervaringen en meningen. Deze uitkomst is voor mij erg waardevol en hier pluk ik nog dagelijks de vruchten van.
Ik kan deze training van harte aan iedereen aanbevelen!" - don 14 sep 2017 20:55:39 UTC

"Een zeer doelgerichte en effectieve training! Roeland heeft mij met deze training vele 'aha!' momenten doen bezorgen! De training bevat een … alles lezen - don 14 sep 2017 20:55:39 UTC

starstarstarstarstar
Maurice Weijers
Project Manager at Synthon BV
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professionele carrière. Dankzij het bijzondere karakter van de training zullen de leerdoelen en de bereikte resultaten niet snel vervagen." - vri 11 aug 2017 14:59:34 UTC

"Deze training en het coachingstraject hebben me daadwerkelijk verder geholpen bij mijn keuzes voor eventuele vervolgstappen in mijn professi… alles lezen - vri 11 aug 2017 14:59:34 UTC

starstarstarstarstar
Linda van Baren
Creatief Strateeg
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af met luchtigheid. Hij zorgt voor een bijzonder veilige en prettige omgeving, waarin je zonder moeite openhartig kan zijn. De mate van persoonlijke aandacht is uitzonderlijk.

Momentum geeft je precies wat je nodig hebt om een beter leven voor jezelf, en anderen, te creëren. Zowel zakelijk als privé. De resultaten van de training zijn direct toepasbaar in het dagelijks leven. Ik kan het een ieder die op zoek is naar een fijner en bewuster leven absoluut aanraden!" - woe 09 aug 2017 13:44:31 UTC

"Een daadwerkelijk doeltreffende en betekenisvolle training, die je bijblijft. Roeland is gefocust, scherp, en wisselt serieuze momenten af m… alles lezen - woe 09 aug 2017 13:44:31 UTC

starstarstarstarstar
Willeke Lankamp
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Zeer complete, effectieve en soms verrassende training met enorm ervaren en authentieke trainer die op professionele wijze weet tot de kern te komen waardoor echte verandering gerealiseerd wordt. Als je voor een lastige keuze staat, niet helemaal lekker in je vel zit, het gevoel hebt dat je meer zou kunnen of willen, twijfels hebt (over carrière, relatie, richting), mee uit je leven wilt halen... Momentum is de investering meer dan waard!" - maa 07 aug 2017 04:06:21 UTC

"Zeer complete, effectieve en soms verrassende training met enorm ervaren en authentieke trainer die op professionele wijze weet tot de kern … alles lezen - maa 07 aug 2017 04:06:21 UTC

starstarstarstarstar
Madelon van Overbeek
regional director of sales
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Door de training heb ik het inzicht gekregen om zelf eigenaar te zijn van de koers in mijn leven en op welke wijze ik dit beleef.
Inhoudelijk is de training zeer effectief, resultaatgericht en direct praktisch toepasbaar. Roeland geeft als trainer een enorme toegevoegde waarde op de content door zijn authentieke, respectvolle en emphatische benadering. Een training waar ruimte is voor een lach en een traan met voor mij als resultaat een betere work-life balance en het verworven inzicht om authentiek leiderschap toe te passen op alle facetten in mijn leven. Een dusdanig mooi geschenk wat ik iedereen zou gunnen.
" - don 12 mei 2016 09:02:57 UTC

"Door de training heb ik het inzicht gekregen om zelf eigenaar te zijn van de koers in mijn leven en op welke wijze ik dit beleef. Inhoudel… alles lezen - don 12 mei 2016 09:02:57 UTC

starstarstarstarstar
Kirsten Hulscher
M&E Sales Director
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Ik heb de, voor mij levensveranderende, training ‘Authentiek Leiderschap’ gevolgd en mogen ervaren dat Roeland een erg betrokken trainer is die veel rust en tegelijkertijd veel kracht uitstraalt. Hij is bevlogen, continue scherp, gebruikt humor en weet er met de juiste vragen, opmerkingen en feedback voor te zorgen dat alle deelnemers het beste uit zichzelf hebben gehaald. Hij weet de aandacht tijdens de training goed te verdelen en iedereen het gevoel te geven even belangrijk te zijn.
De training heeft me inzichten gegeven die grote veranderingen in mijn persoon teweeggebracht hebben en ik beveel daarom iedereen de training van harte aan!
" - zon 24 jan 2016 19:44:00 UTC

"Ik heb de, voor mij levensveranderende, training ‘Authentiek Leiderschap’ gevolgd en mogen ervaren dat Roeland een erg betrokken trainer is … alles lezen - zon 24 jan 2016 19:44:00 UTC

starstarstarstarstar
Sam Schiltmeijer
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"De training Momentum heeft me alles gebracht wat ik had gehoopt en zelfs meer! Ik vind dit de beste training die ik ooit heb gevolgd. Roeland is een zeer ervaren trainer, dat merk je aan alles. Hij zorgt voor een sfeer van openheid en vertrouwen. Hij is volledig gefocussed op het behalen van ieders individuele leerdoelen. Met groot resultaat! De training gaf me inzichten en technieken die ik nu dagelijks in mijn werk toe pas. Ook geeft hij je de tools om de geleerde lessen na de training vast te houden. Ik beveel de training Momentum en Roeland als trainer van harte aan!" - maa 04 jan 2016 19:46:58 UTC

"De training Momentum heeft me alles gebracht wat ik had gehoopt en zelfs meer! Ik vind dit de beste training die ik ooit heb gevolgd. Roelan… alles lezen - maa 04 jan 2016 19:46:58 UTC

starstarstarstarstar
Yusuf Kaplan
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"De training 'Momentum voor authentiek leiderschap'. Ik ben mij nu bewust van de door mij zelf ontwikkelde en onbewust gebruikte filters, die mij mijn proactieve reactie en gevoel ongemerkt verstoorden. Vaak zelfs een sausje erover heen, ‘doe ik het nu niet goed’. Gek genoeg, na de drie intensieve trainingsdagen, kwam ik niet uitgeput maar met volle energie terug en in ieder gesprek herken ik en kies ik bewust positie en weet ik dat ik zelf alles in de hand heb, welke kant ik mijn gedachten en het gesprek heen kan sturen. Het voelt krachtig en als een cadeau om mij dit nu te raliseren." - maa 28 dec 2015 11:29:50 UTC

"De training 'Momentum voor authentiek leiderschap'. Ik ben mij nu bewust van de door mij zelf ontwikkelde en onbewust gebruikte filters, die… alles lezen - maa 28 dec 2015 11:29:50 UTC

starstarstarstarstar
Ruud Jansma
Eigenaar Innforce training & coaching
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"De training 'Momentum voor authentiek leiderschap' is misschien wel het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Ik gun iedereen in zijn of haar leven deze unieke ervaring. Een aantal weken na mijn training merk ik nog dagelijks het effect ervan. Ik heb inmiddels productievere routines ingebracht in mijn leven, ik maak bewustere en gezondere keuzes, ik ben een dankbaar mens en maak beter en vooral 'echter' contact met mijn omgeving." - woe 16 dec 2015 22:51:03 UTC

"De training 'Momentum voor authentiek leiderschap' is misschien wel het mooiste cadeau dat je aan jezelf kunt geven. Ik gun iedereen in zijn… alles lezen - woe 16 dec 2015 22:51:03 UTC

starstarstarstarstar
Selma Groenewegen
Senior Recruiter
10
Authentiek Leiderschap - Momentum

"Roeland gaf op een betrokken, motiverende en inspirerende wijze de training ‘Authentiek Leiderschap’. Wat ik zeer heb gewaardeerd is zijn doelgerichte aanpak wat mij aanzette om mijn beperkende overtuigingen onder ogen te zien en mijn eigen gedrag en dit gedrag in interactie met anderen te herkennen." - maa 14 dec 2015 20:32:40 UTC

"Roeland gaf op een betrokken, motiverende en inspirerende wijze de training ‘Authentiek Leiderschap’. Wat ik zeer heb gewaardeerd is zijn do… alles lezen - maa 14 dec 2015 20:32:40 UTC

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)