Brood- en banketbakker ambachtelijk

Vaardigheden voor beroep Brood- en banketbakker ambachtelijk

Hieronder lees je welke competenties belangrijk zijn voor het beroep van Brood- en banketbakker ambachtelijk. Door op de vaardigheid te klikken vind je de juiste trainingen en opleidingen.

Professionele vaardighedenRelevantie
Bakkerijen18 producten, 2 ervaringen, € 3 tot € 10.819
"
Gebruik van Molens en Mengers
"
Fermentatie (Vakkennis)
"
Broden26 producten, 0 ervaringen, € 7 tot € 2.060
"
Additieven
"
Patisserie26 producten, 0 ervaringen, € 7 tot € 2.060
"
Recepten142 producten, 9 ervaringen, € 3 tot € 4.395
"
Hygiëne12 producten, 0 ervaringen, € 23 tot € 225
"
Energietechnologie
"
Koken24 producten, 20 ervaringen, € 3 tot € 499
"
Voedselveiligheid17 producten, 0 ervaringen, € 180 tot € 3.900
"
Vers Product26 producten, 0 ervaringen, € 7 tot € 2.060
"
Ovens
"
Fabricage33 producten, 3 ervaringen, € 208 tot € 6.000
"
Kwaliteitsmanagement172 producten, 83 ervaringen, € 0 tot € 22.500
"
Bakken24 producten, 20 ervaringen, € 3 tot € 499
"
Industriële Schoonmaak5 producten, 0 ervaringen, € 24 tot € 579
"
Gastronomie10 producten, 0 ervaringen, € 0 tot € 3.250
"
Banket26 producten, 0 ervaringen, € 7 tot € 2.060
"
Horeca135 producten, 865 ervaringen, € 0 tot € 10.495
"
Tijdmanagement386 producten, 5771 ervaringen, € 0 tot € 3.375
"
Schoonmaak5 producten, 0 ervaringen, € 24 tot € 579
"
Levensmiddelen41 producten, 2 ervaringen, € 14 tot € 2.595
"
Toon alle (23)
Persoonlijke / sociale vaardighedenRelevantie
Reactiviteit
"
Positieve Instelling28 producten, 34 ervaringen, € 23 tot € 7.199
"
Gepassioneerd61 producten, 88 ervaringen, € 0 tot € 2.000
"
Werken in Groepsverband282 producten, 219 ervaringen, € 0 tot € 13.280
"