Workshop Gezondheid - Healthy Food

Type product
Tijdsduur
Logo van Better Minds at Work

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

We bieden onze trainingen nu online aan. Een goede manier om je mentale veerkracht, juist in deze tijd, te versterken op een laagdrempelige manier.

Healthy Food

De impact van een gezonde levensstijl op onze mentale veerkracht is enorm maar gezond eten en regelmatig bewegen, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Begin jij ook elke maandag opnieuw met dezelfde gezonde voornemens? Beweeg jij minder dan dat je wil? Of wil jij je organisatie prikkelen om gezonde gewoontes aan te leren? Anneleen De Lille, auteur van het boek ‘Denk Gezond Dieet Gezond’, weet raad! In deze workshop leer je de basisprincipes van een gezond eetpatroon en hoe je ze op een realistische manier toepast in je dagelijks leven. Je leert ook hoe je een nieuw denkpatroon aan je nieuwe gewoontes koppelt, waardoor je ze met plezier voor de rest van je leven volhoudt. Kie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Gezondheid, Gezondheidsbevordering, Voedingsdeskundige, Sport en Afslanken.

We bieden onze trainingen nu online aan. Een goede manier om je mentale veerkracht, juist in deze tijd, te versterken op een laagdrempelige manier.

Healthy Food

De impact van een gezonde levensstijl op onze mentale veerkracht is enorm maar gezond eten en regelmatig bewegen, dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Begin jij ook elke maandag opnieuw met dezelfde gezonde voornemens? Beweeg jij minder dan dat je wil? Of wil jij je organisatie prikkelen om gezonde gewoontes aan te leren? Anneleen De Lille, auteur van het boek ‘Denk Gezond Dieet Gezond’, weet raad! In deze workshop leer je de basisprincipes van een gezond eetpatroon en hoe je ze op een realistische manier toepast in je dagelijks leven. Je leert ook hoe je een nieuw denkpatroon aan je nieuwe gewoontes koppelt, waardoor je ze met plezier voor de rest van je leven volhoudt. Kiezen voor gezonde voeding wordt dankzij deze workshop even normaal als elke dag je tanden poetsen. Zo kan je genieten van het leven met een lichaam dat bruist van energie.

Wat neem je mee? 

  • De do’s en don’ts voor een gezonde levensstijl
  • Bewust worden van de factoren die je gezonde plannen ondermijnen
  • Het geheim voor het ontwikkelen van een nieuwe gewoonte
  • Een oplossingsgericht plan dat past bij je persoonlijk, sociaal en werkleven
  • Motivatie om voorgoed afscheid te nemen van hardnekkige gewoontes waar je van af wilt
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Gezondheid.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.