Introductie Voedselveiligheid

Niveau
Tijdsduur

Introductie Voedselveiligheid

Normec Training & Education
Logo van Normec Training & Education
Opleiderscore: star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border 1 Normec Training & Education heeft een gemiddelde beoordeling van 1 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Leer veiliger en effectiever werken in productie omgevingen

In het kort

Medewerkers in productie hebben een belangrijke rol in het beheersen van voedselveiligheid. Het vergroten van de bewustwording inzake voedselveiligheid en het voedselveilig werken door de medewerkers op de werkvloer is een basisvoorwaarde voor het continue kunnen garanderen van voedselveilige producten. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en kunnen de HACCP-principes toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie

Productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Voedselveiligheid, Horeca, Sociale Hygiene, HACCP en Allergenen.

Leer veiliger en effectiever werken in productie omgevingen

In het kort

Medewerkers in productie hebben een belangrijke rol in het beheersen van voedselveiligheid. Het vergroten van de bewustwording inzake voedselveiligheid en het voedselveilig werken door de medewerkers op de werkvloer is een basisvoorwaarde voor het continue kunnen garanderen van voedselveilige producten. Na deze training zal de medewerker zich bewust zijn van de gevaren en risico’s met betrekking tot voedselveiligheid en kunnen de HACCP-principes toegepast worden in de dagelijkse werkzaamheden.

Voor wie

Productiemedewerkers die (mede)verantwoordelijk zijn voor het toepassen en het handhaven van een operationeel HACCP en hygiënesysteem.

Inhoud

Voedselveiligheid • Hygiëne, orde en netheid • Wetgeving • HACCP • Persoonlijke hygiëne • Kwaliteit • Soorten besmettingen (microbiologisch, fysisch, chemisch, allergenen) • Reiniging en desinfectie • Ongedierte • CCP • Food Defense •  Voedselfraude

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.