Microbiologie basis

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Normec Training & Education
Opleiderscore: star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border 1 Normec Training & Education heeft een gemiddelde beoordeling van 1 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Doorn
10 okt. 2019

Beschrijving

Essentiële microbiologische kennis voor het voedingsmiddelenbedrijf

In het kort
Bij de borging van voedselveiligheid speelt microbiologie een zeer belangrijke rol. Basiskennis van de microbiologie is dan ook onmisbaar voor voedingsmiddelenbedrijven. Dit geldt zeker ook voor bedrijven die hun microbiologisch onderzoek uitbesteden.
Deze training geeft u inzicht in de mogelijke microbiologische risico’s binnen uw bedrijf. Geldende wetgeving en interpretaties van NVWA worden behandeld. U leert hoe u resultaten op de juiste manier interpreteert en hoe u hierop kunt anticiperen. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor de beheersing van de microbiologische gevaren.

Voor wie
Medewerkers en mana…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Laboratoriumtechniek, Scheikunde, Chemie, Good Clinical Practice en Tuinarchitectuur.

Essentiële microbiologische kennis voor het voedingsmiddelenbedrijf

In het kort
Bij de borging van voedselveiligheid speelt microbiologie een zeer belangrijke rol. Basiskennis van de microbiologie is dan ook onmisbaar voor voedingsmiddelenbedrijven. Dit geldt zeker ook voor bedrijven die hun microbiologisch onderzoek uitbesteden.
Deze training geeft u inzicht in de mogelijke microbiologische risico’s binnen uw bedrijf. Geldende wetgeving en interpretaties van NVWA worden behandeld. U leert hoe u resultaten op de juiste manier interpreteert en hoe u hierop kunt anticiperen. Daarnaast krijgt u handvatten aangereikt voor de beheersing van de microbiologische gevaren.

Voor wie
Medewerkers en managers van een kwaliteitsafdeling en leidinggevenden in de levensmiddelenbranche.

Inhoud
Oorsprong microbiologie • Soorten micro-organismen • Groei van micro-organismen • Voedselinfectie en voedselvergiftiging • Wetgeving en normen • Bemonsteringsmethodes en interpretatie van resultaten • Microbiologische parameters en productkenmerken • Monsternameplan gebaseerd op geldende wetgeving en interpretaties NVWA • Pathogenen, sporenvormers en vegetatieve micro-organismen • Praktijkopdracht microbiologie

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.