Management Training

Type product
Tijdsduur
Trainer
Jeroen Koopen
Logo van BlueSkyBehaviour BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 BlueSkyBehaviour BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 5 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Ben je op zoek naar de meest coole en tegelijkertijd meest effectieve managementrraining die er in Nederland te vinden is? Look no further! This is it! Wij verzorgen een er-varende managementtraining; op een zeiljacht! Geen zaaltjes met rollenspellen, geen theorie vanuit een boekje, geen e-learning vanchter een scherm; THE REAL THING! Bij ons leer je hoe je een crew managed in de praktijk. Je krijgt een persoonlijke intake om je leerdoelen te bepalen en kunt er dan op rekenen dat je een 100% maattraining krijgt die aansluit bij jouw leerthema. Aan boord heb je regelmatig de leiding over je mede-deelnemers terwijl je een 15 meter jacht veilig en effeicient langs ondieptes, andere scheepvaart …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Scheepvaart, Management Algemeen, Distributie, Douane en Kwaliteitsmanagement.

Ben je op zoek naar de meest coole en tegelijkertijd meest effectieve managementrraining die er in Nederland te vinden is? Look no further! This is it! Wij verzorgen een er-varende managementtraining; op een zeiljacht! Geen zaaltjes met rollenspellen, geen theorie vanuit een boekje, geen e-learning vanchter een scherm; THE REAL THING! Bij ons leer je hoe je een crew managed in de praktijk. Je krijgt een persoonlijke intake om je leerdoelen te bepalen en kunt er dan op rekenen dat je een 100% maattraining krijgt die aansluit bij jouw leerthema. Aan boord heb je regelmatig de leiding over je mede-deelnemers terwijl je een 15 meter jacht veilig en effeicient langs ondieptes, andere scheepvaart en verschillende weersomstandigheden moet loodsen. Instand feedback op jouw stijl van ledinggeven staat uiteraard standaard op het menu. Daarnaast leer je ook super veel van je andere deelnemers die per definitie een andere stijl hebben. Tussen de trainingsdagen door hebben we een persoonlijke coaching op afstand via Skype om te zien wat je in jouw eigen praktijk hebt toegepast van de lessen van de afgelopen keer. Ready to step onboard?!

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Jeroen Koopen - www.blueskybehaviour.com
Jeroen Koopen
www.blueskybehaviour.com
9

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.