Executive Masterclass Diversiteit en Inclusieve Organisatie - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
4 nov. 2021 tot 2 dec. 2021
placeVirtual Classroom
9 feb. 2022 tot 9 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
2 mei. 2022 tot 30 mei. 2022

Beschrijving

Je zoekt als leidinggevende naar mogelijkheden om de organisatie diverser te maken en daarbij iedereen met respect voor elkaar te laten samenwerken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je zoekt als leidinggevende naar mogelijkheden om de organisatie diverser te maken en daarbij iedereen met respect voor elkaar te laten samenwerken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Een diverse en inclusieve organisatie klinkt vanzelfsprekend, maar is dat zeker niet. En dat terwijl uit menig onderzoek blijkt dat het maximaal benutten van verschillen tussen mensen juist zorgt voor betere besluitvorming en een innovatieve organisatie. Dus alle reden om diversiteit en inclusie hoog op de agenda te hebben staan. In dit korte programma leer je effectief leidinggeven aan medewerkers met verschillen. We richten ons daarbij op álle verschillen tussen mensen: gender, cultuur, leeftijd, geloofsovertuiging, seksuele voorkeur et cetera. Je weet welke rol onbewuste vooroordelen spelen en je leert deze effectief om te buigen na...In deze praktische Executive Masterclass staan jouw leerdoelen centraal. Waar loop jij tegenaan op het gebied van diversiteit? Wat wil jij leren? In dit korte programma verdiep je je in vooroordelen en krijg je de handvatten aangereikt om een diverse organisatie in te richten. Ook ontdek je hoe je effectief leiding kunt geven aan personen met verschillende achtergronden en meningen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Diversiteit en inclusieve organisaties

o Kenmerken eigen culturele context
o Stereotypering en (onbewuste) vooroordelen
o Culturele verschillen: normen en waarden
o Ons brein bij verschillen
o Diversiteit, cultuur en emoties
o Sensitiviteit vergroten op cultuur en diversiteit
o Cultural awareness en hiërarchie
o Sturen op diversiteit en inclusieve besluitvorming
o Effectiever communiceren en samenwerken
o Inclusief leidinggeven aan diverse en multiculturele teams

Persoonlijk ontwikkelplan

o Vastleggen ontwikkelstappen
o Persoonlijk actieplan

3 dagen

Trainingen

B-EMDIO|Executive Masterclass Diversiteit en Inclusieve Organisatie

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.