Executive Masterclass Leiderschap voor Projectmanagers - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
9 feb. 2022 tot 23 feb. 2022
placeVirtual Classroom
10 mei. 2022 tot 24 mei. 2022
placeVirtual Classroom
14 jul. 2022 tot 28 jul. 2022

Beschrijving

Je bent een ambitieuze HBO’er of WO’er en werkzaam als projectprofessional. Je wilt je impact versterken door bewust te kiezen voor effectieve beïnvloedingsstijlen. Je hebt minimaal 5 jaar werkerva...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Je bent een ambitieuze HBO’er of WO’er en werkzaam als projectprofessional. Je wilt je impact versterken door bewust te kiezen voor effectieve beïnvloedingsstijlen. Je hebt minimaal 5 jaar werkerva...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Verandering is in veel organisaties in de huidige tijd een constant gegeven geworden. Deze veranderingen worden vaak vormgegeven en gecreëerd door projecten. We zien de tijdelijke samenwerkingsverbanden overal om ons heen. De visie op projectmanagement verandert en als gevolg daarvan ook de rol en functie van projectmanager. De moderne projectmanager is lenig en daardoor wendbaar. Deze Executive Masterclass geeft je handreikingen om een aantal vaardigheden die daarvoor nodig zijn te verkennen en te oefenen. Impactvol profileren, omgaan met macht en rekening houden met de belangen van alle stakeholders zijn hierbij belangrijke onderwerpen.


Na afloop van het programma ontvang je het certificaat ‘Executive Masterclass Leiderschap voor Projectmanagers’ van Boertien Vergouwen Overduin.

In deze Executive Masterclass gaan we achtereenvolgens in op jouw visie op projectmanagement, profileren en netwerken, en hoe je als projectmanager het beste kunt omgaan met macht en belangen. Vervolgens behandelen we het onderwerp stakeholdermanagement en gaan we verder in op hoe je het beste kunt omgaan met weerstand. Ten slotte verwerk je jouw leerervaringen in een antwoord op de vraag: hoe heb ik impact als projectprofessional?

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Projectmanager in transitie

o Profileren en netwerken
o Omgaan met macht en belangen
o Stakeholdermanagement
o Omgaan met weerstand

Projectmanager met impact

o Visie op project- en programmamanagement
o Strategisch project- en programmamanagement
o Competenties van projectmanager in transitie
o Verbindend vermogen
o Weerbaarheid van een projectmanager

Persoonlijk ontwikkelplan

o Vastleggen ontwikkelstappen
o Persoonlijk actieplan

2 dagen

Trainingen

B-MCLVP|Executive Masterclass Leiderschap voor Projectmanagers

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.