Executive Masterclass Management en Leiderschap - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
21 feb. 2022 tot 21 mrt. 2022
placeVirtual Classroom
10 mei. 2022 tot 7 jun. 2022

Beschrijving

Dit programma is gericht op startende, ambitieuze professionals (HBO of WO) die 1 tot 5 jaar op weg zijn in hun carrière. Je hebt een leidinggevende rol en wilt je daar verder in professionaliseren...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Dit programma is gericht op startende, ambitieuze professionals (HBO of WO) die 1 tot 5 jaar op weg zijn in hun carrière. Je hebt een leidinggevende rol en wilt je daar verder in professionaliseren...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Leidinggeven kun je op alle niveaus, van zelfmanagement tot leidinggeven aan teams, afdelingen en de top van een organisatie. Waar gaat het om bij leidinggeven? Dingen gedaan krijgen of zorgen voor een goede sfeer? Leiderschap is in essentie het verbinden van persoonlijke doelen van medewerkers met de doelen van de organisatie. Dat kan op allerlei manieren. De vraag is wel: Wat maakt jouw persoonlijke leiderschapsstijl effectief in een bepaalde situatie? In deze Executive Masterclass ga je aan de slag om te ontdekken hoe je met jouw leiderschapsstijl kunt sturen op zowel resultaten als binding.


Na afloop van het programma ontvang je het certificaat ‘Executive Masterclass Management en Leiderschap’ van Boertien Vergouwen Overduin.

Voordat de Executive Masterclass begint, start je met een intake. Hierin komen je persoonlijke leerdoelen naar voren. De trainer gebruikt je leerdoelen om de bijeenkomsten voor te bereiden. Dat maakt het programma effectief en relevant voor jou. Tijdens deze Executive Masterclass leer je hoe je mensen aanstuurt om prestaties te verrichten. Je gaat aan de slag met het situationeel inzetten van de rollen en taken van leiders, motiveren en inspireren, en leidinggeven door het sturen op doelgericht werken.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Persoonlijke leiderschapsstijl

o Je persoonlijke leiderschapsstijl
o Managen en leidinggeven
o Situationeel leiderschap
o Zelfmanagement

Verbinden en toepassen

o Inspireren en motiveren
o Opbouwen van teams
o Teamontwikkeling
o Functioneren en beoordelen

Resultaatgericht werken

o Resultaatgericht managen
o Strategisch leiderschap
o Leidinggeven aan verandering

Persoonlijk ontwikkelplan

o Vastleggen ontwikkelstappen
o Persoonlijk actieplan

3 dagen

Trainingen

B-MCML|Executive Masterclass Management en Leiderschap

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.