Functionerings- en Beoordelingsgesprekken - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
8 dec. 2021 tot 22 dec. 2021
placeVirtual Classroom
14 feb. 2022 tot 28 feb. 2022
placeVirtual Classroom
12 apr. 2022 tot 26 apr. 2022
placeVirtual Classroom
3 jun. 2022 tot 17 jun. 2022

Beschrijving

Je bent leidinggevende of PO’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bent leidinggevende of PO’er en je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Functionerings- en beoordelingsgesprekken zijn belangrijke instrumenten voor iedere manager en leidinggevende. Zowel de leidinggevende als de medewerker ervaart deze gesprekken vaak als een lastige activiteit die spanning oproept, maar ze bieden jou als leidinggevende de mogelijkheid problemen bespreekbaar te maken en op te lossen. Met deze training leer je omgaan met die spanningen en kun je deze gesprekken op een positieve en resultaatgerichte manier voeren. Deze training is een investering in jouw toekomst en die van je medewerkers.


Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Functionerings- en Beoordelingsgesprekken'.

Met deze persoonsgerichte training leer je om op een goede manier functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. De trainer richt zich op jouw leerdoelen, die jij voor het begin van de training hebt aangegeven. Je sluit de training af met een persoonlijk actieplan, zodat je wat je hebt geleerd ook daadwerkelijk in praktijk gaat brengen. Dankzij deze unieke en persoonlijke aanpak ben je verzekerd van veranderingen die blijven. Je leert écht anders je gesprekken in te gaan.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Functionerings- en beoordelingsgesprekken

o Verschil tussen functionerings- en beoordelingsgesprekken
o De beoordelingscyclus
o Doelstellingen en performance
o Relatie met competentiemanagement

Beoordelen van gedrag

o Zorgvuldige oordeelsvorming
o Gedragskenmerken
o Beoordelen vanuit SMART doelstellingen
o STAR-methodiek

Gesprekstechnieken

o De gespreksstructuur
o Luisteren en samenvatten
o Feedback geven en ontvangen
o Confronteren

Omgaan met lastige situaties

o Problemen herkennen en oplossen
o De negatieve beoordeling
o Omgaan met weerstand en emoties
o Gesprek afronden met afspraken

Persoonlijk ontwikkelplan

o Vastleggen ontwikkelstappen
o Persoonlijk actieplan

2 dagen

Trainingen

B-TFB|Functionerings- en Beoordelingsgesprekken

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.