HBO Trainingsprogramma Assertiviteit en Effectief Werken met Persoonlijke Coach Compact - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

HBO Trainingsprogramma Assertiviteit en Effectief Werken met Persoonlijke Coach Compact - Virtual Classroom

Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.142 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
15 mrt. 2022 tot 19 mei. 2022

Beschrijving

Dit uitdagende HBO-trainingsprogramma is bijzonder geschikt voor iedereen die efficiënter en effectiever wil werken. Je wilt efficiënt werken door inzet van timemanagement, voor jezelf opkomen met ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Assertiviteit, Feedback geven, Omgaan met weerstand, Persoonlijke ontwikkeling en Zelfvertrouwen.

Dit uitdagende HBO-trainingsprogramma is bijzonder geschikt voor iedereen die efficiënter en effectiever wil werken. Je wilt efficiënt werken door inzet van timemanagement, voor jezelf opkomen met ...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Wil jij efficiënter en effectiever werken, waarbij je uitkomt voor je mening en gedachten? Wil je passend assertief reageren op je collega's en je omgeving? In deze training ga je aan de slag met het ontwikkelen van methoden om slim te werken en je zaken goed afgestemd te krijgen. Je krijgt inzicht in de effectiviteit van je tijdsbesteding en hoe je optimaal prioriteiten stelt. Ook aan het delegeren van werk en dit loslaten ga je werken door duidelijk te communiceren. Tijdens dit programma ga je aan de slag met assertiviteit. Zo werk je met dit complete HBO-trainingsprogramma aan het verbeteren van de resultaten van je werk. Met het su...


Het trainingsprogramma sluit je af met een HBO-eindopdracht die je combineert met je persoonlijke actieplan. Je ontvangt daarmee het diploma ‘Assertiviteit en Effectief Werken’. Op het moment dat je verder wilt studeren in een HBO Bacheloropleiding van Hogeschool NCOI en je toelaatbaar bent tot deze opleiding, kun je dit trainingsprogramma inbrengen als vrijstelling.

De training slaagt doordat jij efficiënter en effectiever gaat werken. Daarom hebben wij een zeer persoonlijke aanpak. In een online intake geef jij aan wat je wilt leren en waarin je je verder wilt ontwikkelen. De bekwame trainers nemen dit mee in het programma en geven hier gerichte feedback op. Je sluit het programma af met een persoonlijk ontwikkelplan. Hierin combineer je je nieuwe inzichten en zo heb je een goede houvast voor je verdere professionele ontwikkeling.
Het trainingsprogramma is opgebouwd uit 2 trainingen, waarin je assertiviteit en effectiviteit van timemanagement gaat ontwikkelen. In de training Assertief op het Werk leer je duidelijk zeggen wat je denkt en voelt. Je oefent met het aangeven van je grenzen in persoonlijke gesprekken en in groepen. Daarnaast ga je aan de slag met feedback geven en ontvangen. Je krijgt zicht op je eigen gedrag en gedachten en hoe je die effectief verandert.
Tijdens de training Timemanagement ga je aan de slag met verschillende oefeningen en werkvormen om efficiënter en effectiever te werken. Je gaat in op je tijdsbesteding, ontdekt het verschil tussen belangrijke en onbelangrijke taken en ziet tijdverspillers in je werk. Er wordt ook ingegaan op verdelen van taken en het omgaan met werkdruk. Je besteedt aandacht aan je effectiviteit en ontwikkelt de communicatieve vaardigheden die een voorwaarde vormen voor effectief timemanagement.
Met dit trainingsprogramma krijg je optimaal inzicht in je tijdsbesteding en in het effect van je gedrag. Hierdoor werk je effectiever en efficiënter.

HBO-gecertificeerd

In dit trainingsprogramma ontwikkel je competenties op het gebied van communicatie en beïnvloeden op HBO-niveau. Met dit diploma toon je aan dat je deze vaardigheden op HBO-niveau beheerst.


Dit programma is als volgt opgebouwd:

Persoonlijke intake


o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Assertief op het Werk

(2 dagen)

Assertiviteit op de werkplek


o Assertief, subassertief en agressief gedrag
o Duidelijk zeggen wat je denkt en voelt
o ‘Nee’ (durven) zeggen
o Grenzen stellen

Feedback en kritiek


o Feedback geven en ontvangen
o (Leren) omgaan met emoties
o Effectief inzetten van interne rollen
o Belemmerende gedachten

Assertiviteit in groepen


o Meer aan het woord komen in een groep
o Jezelf beter presenteren: zichtbaar zijn
o Aandacht krijgen en vasthouden

Timemanagement

(2 dagen)

Uitgangspunten timemanagement


o Efficiënt omgaan met tijd
o Jouw persoonlijkheid en timemanagement
o Patronen en gewoonten

Tijdsanalyse


o Eigen taken en doelen identificeren
o Inzicht in je tijdsbesteding
o Het tijdlogboek hanteren
o Identificeren van tijdverspillers

Prioriteiten stellen


o Het verschil tussen belangrijke en onbelangrijke taken onderkennen
o Een goede balans vinden tussen korte- en langetermijnactiviteiten

Assertief optreden


o Assertiviteit en timemanagement
o Assertief communiceren
o Grenzen aangeven en bewaken

Persoonlijke aspecten


o Delegeren en loslaten
o Omgaan met werkdruk

Efficiënter werken


o Effectieve werkorganisatie
o Planning en agendabeheer

HBO-eindopdracht


o Zelfreflectie
o Persoonlijk actieplan om je verder te ontwikkelen

o Duur van de opleiding: 4 dagen
o Varianten: Dag
o Dag: 5 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur

Trainingen

B-TEEWC|HBO Trainingsprogramma Assertiviteit en Effectief Werken met Persoonlijke Coach Compact

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.