HBO Trainingsprogramma Persoonlijke Kracht en Beïnvloeding - Virtual Classroom

HBO Trainingsprogramma Persoonlijke Kracht en Beïnvloeding - Virtual Classroom

Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Dit uitdagende HBO-trainingsprogramma is bijzonder geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke kracht en uitstraling wil vergroten. Je wilt vanuit je persoonlijke kracht meer invloed uitoefenen en...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er i…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke kracht, Beïnvloeden, Effectief beïnvloeden, Profilering en Persoonlijke presentatie & uitstraling.

Dit uitdagende HBO-trainingsprogramma is bijzonder geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke kracht en uitstraling wil vergroten. Je wilt vanuit je persoonlijke kracht meer invloed uitoefenen en...

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Je zit vol kwaliteiten en beschikt over veel mogelijkheden om vooruit te komen in je carrière. Heb je toch het gevoel dat dit er nog onvoldoende uitkomt? Wil jij je persoonlijke kwaliteiten en potentie ten volle benutten en inzetten? Wil je je krachtiger en met meer zelfvertrouwen opstellen en op de juiste manier inspelen op kansen en situaties in je werk? Dan is dit gecertificeerde HBO-trainingsprogramma de keuze die je ontwikkeling versnelt. Je gaat aan de slag met je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen, je krijgt zo door wat je wilt en wat je tegenhoudt. Je werkt aan het vergroten van je beïnvloedingsvaardigheden, om zo gesprekk...


Het trainingsprogramma sluit je af met een HBO-eindopdracht die je combineert met je persoonlijke actieplan. Je ontvangt daarmee het diploma ‘Persoonlijke Kracht en Beïnvloeding’. Op het moment dat je verder wilt studeren in een HBO Bacheloropleiding van Hogeschool NCOI en je toelaatbaar bent tot deze opleiding, kun je dit trainingsprogramma inbrengen als vrijstelling.

De training draait om jouw leerdoelen en persoonlijke ontwikkeling. Daarom heeft de training een persoonlijke en interactieve aanpak. In een online intake kun jij aangeven waar jouw focus ligt en wat je uitdagingen zijn. De deskundige trainers nemen dit mee in het programma en geven hier feedback op tijdens de training. Je sluit het programma af met een persoonlijk ontwikkelplan. Je combineert hierin je nieuwe inzichten en kunt je hiermee verder ontwikkelen.
Het HBO-trainingsprogramma is opgebouwd uit 2 trainingen waarin je je persoonlijke kracht ontwikkelt en leert om effectief te beïnvloeden. In de training Persoonlijke Kracht en Uitstraling breng je gestructureerd je eigen kwaliteiten in kaart en zie je hoe je deze nog beter kunt benutten. Je leert hoe je overkomt op anderen en gaat oefenen met non-verbale communicatie en krachtige zelfpresentatie. Je merkt zo direct waar jouw sleutel ligt tot meer zelfvertrouwen en daadkracht.
Tijdens de training Effectief Beïnvloeden kijk je naar verschillende beïnvloedingsstrategieën en denkstijlen. Je ontdekt wat je cirkel van invloed is en hoe je die kunt vergroten en gebruiken. Ook in dit deel van het programma ga je veel oefenen. In praktijksituaties leer je om af te stemmen op je gesprekspartner en aan te sluiten op zijn denkstijl en tegelijkertijd transparant te zijn over je ambities en belangen. Zo kun jij op een effectieve manier positief invloed uitoefenen, zonder dat de ander zich gemanipuleerd voelt.
Na dit trainingsprogramma treed je krachtiger op, met meer zelfvertrouwen. Je weet situaties naar je hand te zetten, zodat ze meer bijdragen aan jouw succes.

HBO-gecertificeerd

In dit trainingsprogramma ontwikkel je competenties op het gebied van persoonlijk inzicht en beïnvloeding op HBO-niveau. Met het diploma toon je aan dat je deze vaardigheden op HBO-niveau beheerst.


Dit programma is als volgt opgebouwd:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Persoonlijke Kracht en Uitstraling

(3 dagen)

Persoonlijke kwaliteiten

o Persoonlijke sterkten en zwakten
o Persoonlijke kernkwaliteiten en uitdagingen
o Inzetten van je kwaliteiten

Persoonlijke weerstand

o Gedragspatronen en blokkades
o Belemmerende overtuigingen
o Weerstand doorbreken

Persoonlijke communicatie

o Hoe kom je over op anderen?
o Communicatie en interactie
o Houding en stemgebruik
o Non-verbale communicatie

Persoonlijke kracht en presentatie

o Persoonlijke uitstraling
o Persoonlijke groei
o Zelfvertrouwen en vitaliteit
o Krachtige zelfpresentatie

Effectief Beïnvloeden

(2 dagen)

Inzicht in eigen stijl

o Wat is je persoonlijke beïnvloedingsstrategie en denkstijl?
o Inzicht in en vergroten van je cirkel van invloed

Macht, aansluiten en sturen

o Welke machtsbronnen kun je activeren?
o De kunst van het afstemmen: aansluiten op de denkstijl van je gesprekspartner
o Sturen met stijl

Positieve invloed uitoefenen

o Positief invloed uitoefenen door effectieve communicatie
o Omgaan met ‘lastige’ mensen

HBO-eindopdracht

o Zelfreflectie
o Persoonlijk actieplan om je verder te ontwikkelen

Het programma bestaat uit 5 dagen. Kijk voor de lesdata op ncoi.nl.

HBO-deelprogramma

B-TPKB|HBO Trainingsprogramma Persoonlijke Kracht en Beïnvloeding

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.