Praktisch Personeelsmanagement voor Managers - Virtual Classroom

Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast)
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Boertien Vergouwen Overduin (btw-belast) heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 2.139 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual Classroom
10 jan. 2022 tot 7 feb. 2022
placeVirtual Classroom
8 mrt. 2022 tot 5 apr. 2022
placeVirtual Classroom
6 mei. 2022 tot 3 jun. 2022
placeVirtual Classroom
6 jun. 2022 tot 4 jul. 2022

Beschrijving

De training is waardevol voor leidinggevenden die HR-taken in hun functiepakket hebben. Ook voor medewerkers op PO-afdelingen is dit een interessante training.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er pro…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De training is waardevol voor leidinggevenden die HR-taken in hun functiepakket hebben. Ook voor medewerkers op PO-afdelingen is dit een interessante training.

In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. De lessen zijn klassikaal en interactief, waardoor de les niet heel anders is dan normaal. Je kunt tijdens de les direct vragen stellen aan de docent, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Op deze manier kun je veilig vanuit huis studeren. Het enige dat je nodig hebt is een werkende internetverbinding. Je ontvangt duidelijke instructies over het inloggen en het gebruik en er is technische ondersteuning mochten er problemen zijn.
Niet iedere manager heeft goed zicht op de HR-taken die in zijn functiepakket zitten. Ben jij een goede manager, maar heb je weinig zicht op personeelsmanagement? In deze zeer praktijkgerichte training leer je in korte tijd de belangrijkste inhoud en vaardigheden op dit gebied. Hiermee ontwikkel je je tot een nog completere manager. Je doet belangrijke praktische kennis en vaardigheden op van de belangrijkste HRM-instrumenten. Zo krijg je inzicht in personeelsbeleid, werving en selectie, beoordelen en competentiemanagement. Dit is een uitstekende aanvulling op je managementvaardigheden.

Er worden geen specifieke vooropleidingseisen gesteld aan deze training.


Je gaat aan de slag met praktische onderwerpen als beoordelen, belonen, werven, selecteren en ontwikkelen van medewerkers. De trainer heeft veel kennis en ervaring op het gebied van personeelsmanagement. Je oefent met korte opdrachten en cases. Aan de hand van praktijkgerichte rollenspelen wordt er ook aandacht besteed aan relevante gesprekstechnieken. Denk daarbij aan het voeren van effectieve verzuimgesprekken. Maar ook is er ruim aandacht voor het in beweging krijgen van je medewerkers. Tijdens de training kun je praktijksituaties uit je eigen werkomgeving inbrengen. Je krijgt antwoorden en gerichte feedback van de trainer. Hierbij heeft hij jouw persoonlijke leerdoelen, die je hebt aangegeven tijdens de intake, op het oog. Na afloop ben jij een leidinggevende met inhoudelijke kennis en inzicht in personeelsmanagement.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

o Vastleggen leerdoelen
o Persoonlijke ontwikkelvraag

Personeelsbeleid

o Uitgangspunten van personeelsbeleid
o Personeelsmanagement en jouw rol

Werving en selectie

o Beheersing van personeelsstromen
o Werving en selectie
o Selectiegesprekken

Arbeids- en sociaal recht

o Arbeidscontracten
o Ontslagrecht
o Ziekteverzuim en arbobeleid

Beoordelen en belonen

o Beoordelingsgesprekken en -systemen
o Functionerings- en disciplinegesprekken
o Beloningssystemen
o Functiewaardering en salarisstructuur

Ontwikkelen van medewerkers

o Competentiemanagement
o Loopbaanontwikkeling
o Motiveren van medewerkers
o Uitstroom

Persoonlijk ontwikkelplan

o Vastleggen ontwikkelstappen
o Persoonlijk actieplan

3 dagen

Trainingen

B-TPP|Praktisch Personeelsmanagement voor Managers

Brand Owner

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.