Combipakket Nederlands Individueel (10 uur) + Studiehuis (Groep)

Tijdsduur

Combipakket Nederlands Individueel (10 uur) + Studiehuis (Groep)

Bogaers Talen
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bogaers Talen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zoetermeer

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Blended Learning; Maatwerk De klassieke individuele lessen/Face-to-face (één op één) een solide basis aangevuld met E-learning! Aantal trainingsdagen is in overleg (min. 10) Intermenselijk contact voor een optimaal resultaat. Persoonlijk contact met uw trainer is een uitstekende manier om een taaltraining te volgen. Aangepast aan uw dagelijkse werkzaamheden De trainer en u werken in de doeltaal aan spreek- en luistervaardigheden. De grammatica is geen doel op zich. U leert vormen, structuren en vocabulaire toepassen in de context van uw dagelijkse werk en aan de hand van branche gerelateerde onderwerpen. De basis van elke taaltraining Echte interactie kan alleen bereikt worden via face-to-fa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Duits, Engels, Braziliaans, Zakelijk Engels en Frans.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Blended Learning; Maatwerk De klassieke individuele lessen/Face-to-face (één op één) een solide basis aangevuld met E-learning! Aantal trainingsdagen is in overleg (min. 10) Intermenselijk contact voor een optimaal resultaat. Persoonlijk contact met uw trainer is een uitstekende manier om een taaltraining te volgen. Aangepast aan uw dagelijkse werkzaamheden De trainer en u werken in de doeltaal aan spreek- en luistervaardigheden. De grammatica is geen doel op zich. U leert vormen, structuren en vocabulaire toepassen in de context van uw dagelijkse werk en aan de hand van branche gerelateerde onderwerpen. De basis van elke taaltraining Echte interactie kan alleen bereikt worden via face-to-face sessies. Intermenselijk contact is noodzakelijk voor een taaltraining. Ook door de onmiddellijke feedback! U kunt uw face-to-face sessies afwisselen of aanvullen voor een hoger rendement met: E-learning (leren via internet) met extra ondersteunende oefeningen voor o.a. uitspraak, zinsbouw en vocabulaire!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.