Engels Algemeen A2 - E-learning

Type product

Engels Algemeen A2 - E-learning

Bogaers Talen
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Met een gestructureerde en resultaat-gerichte aanpak in kleine groepen voornamelijk werken aan spreek- en luistervaardigheid, ondersteund door grammatica. In veel landen geldt Engels als ambtelijke taal. Daartoe behoren vanzelfsprekend Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Malta, India evenals talrijke Caribische staten en Afrikaanse landen. Bovendien is het Engels in veel landen weliswaar niet de ambtelijke, maar economische taal. Volgens een recente studie is meer dan 56% van alle Internetpagina’s in het Engels opgesteld. Ca. 75% van alle wetenschappelijke vakliteratuur is in het Engels. Vrijwel overal ter wereld spreken de meeste mensen ten minste een beetje Engels, waar…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Engels, Nederlands, Duits, Engels schrijven en Zakelijk Engels.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Met een gestructureerde en resultaat-gerichte aanpak in kleine groepen voornamelijk werken aan spreek- en luistervaardigheid, ondersteund door grammatica. In veel landen geldt Engels als ambtelijke taal. Daartoe behoren vanzelfsprekend Groot-Brittannië, Ierland, de Verenigde Staten, Canada, Malta, India evenals talrijke Caribische staten en Afrikaanse landen. Bovendien is het Engels in veel landen weliswaar niet de ambtelijke, maar economische taal. Volgens een recente studie is meer dan 56% van alle Internetpagina’s in het Engels opgesteld. Ca. 75% van alle wetenschappelijke vakliteratuur is in het Engels. Vrijwel overal ter wereld spreken de meeste mensen ten minste een beetje Engels, waardoor u zich bijna overal kunt ‘redden’. Engels zal nog voor lange tijd de belangrijkst taal der wereldeconomie blijven en u gedurende elke vakantie verder blijven helpen Wat kunt u o.a. verwachten van deze interactieve training? Met de verworven communicatieve vaardigheden kunt u: Korte algemene gesprekken voeren Uw woordenschat uitbreiden Uw gesprekspartner verstaan en adequaat reageren Een eenvoudige korte tekst begrijpen en/of schrijven Kennismaken met de desbetreffende cultuur (alsmede de does and dont’s) Niveau Niveau A1 Voorstellen en begroeten De weg vragen Niveau A2 Gesprek gaande houden Standpunten verdedigen Niveau B1 Over meer persoonlijke zaken spreken Actuele onderwerpen Niveau B2 Langere gesprekken voeren en begrijpen Over toekomstperspectieven praten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Engels.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.