Nederlands Spelling/Taalverzorging 2F/3F/4F 10 uur + 30

Type product

Nederlands Spelling/Taalverzorging 2F/3F/4F 10 uur + 30

Bogaers Talen
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Met een gestructureerde en resultaat-gerichte aanpak in kleine groepen voornamelijk werken aan spreek- en luistervaardigheid, ondersteund door grammatica. Nederlands in diverse vormen Het foutloos schrijven is niet alleen het visitekaartje voor uzelf of het bedrijf, maar een goede beheersing van het Nederlands is ook de basis van het leren van vreemde talen. Een foutloze brief of offerte maakt bovendien meer kans. Nederlands als tweede taal voor expats. Het is handig om bij ons een cursus te volgen als u een Inburgeringsexamen, Staatsexamen of een Naturalisatietoets moet maken. Wij kunnen u helpen om de Nederlandse taal te beheersen en zo sneller uw diploma te behalen. Ook kunt u natuurlijk …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Nederlandse spelling, Brieven schrijven, Correct Nederlands, Nederlandse taal en grammatica en Nederlands.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Met een gestructureerde en resultaat-gerichte aanpak in kleine groepen voornamelijk werken aan spreek- en luistervaardigheid, ondersteund door grammatica. Nederlands in diverse vormen Het foutloos schrijven is niet alleen het visitekaartje voor uzelf of het bedrijf, maar een goede beheersing van het Nederlands is ook de basis van het leren van vreemde talen. Een foutloze brief of offerte maakt bovendien meer kans. Nederlands als tweede taal voor expats. Het is handig om bij ons een cursus te volgen als u een Inburgeringsexamen, Staatsexamen of een Naturalisatietoets moet maken. Wij kunnen u helpen om de Nederlandse taal te beheersen en zo sneller uw diploma te behalen. Ook kunt u natuurlijk Nederlands gaan volgen om de taal beter te leren beheersen. Of wanneer u op school moeite hebt met Nederlands kunt u hier lessen volgen om zo uw Nederlands beter te beheersen. Wat kunt u o.a. verwachten van deze interactieve training? Met de verworven communicatieve vaardigheden kunt u: Korte algemene gesprekken voeren Uw woordenschat uitbreiden Uw gesprekspartner verstaan en adequaat reageren Een eenvoudige korte tekst begrijpen en/of schrijven Kennismaken met de desbetreffende cultuur (alsmede de does and dont’s) Niveau Niveau A1 Voorstellen en begroeten De weg vragen Niveau A2 Gesprek gaande houden Standpunten verdedigen Niveau B1 Over meer persoonlijke zaken spreken Actuele onderwerpen Niveau B2 Langere gesprekken voeren en begrijpen Over toekomstperspectieven praten

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.