Papiamento individuele training op maat - E-learning

Type product

Papiamento individuele training op maat - E-learning

Bogaers Talen
Logo van Bogaers Talen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,1 Bogaers Talen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,1 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Individuele training op maat Een praktijkgerichte cursus, aangepast aan uw situatie, behoeften en mogelijkheden. Communicatie-gericht en volgens de succesformule van 20 x 2 uur. Effectieve communicatie in de taal van uw zakenpartner is een vereiste om succesvol internationaal zaken te kunnen doen. Het is essentieel elkaar goed te kunnen verstaan en begrijpen. Een individuele training op maat is daarom de basis voor uw zakelijk succes. Resultaatgericht maatwerk uitgevoerd door ervaren specialisten Eén op één verzorgen wij praktijkgerichte taaltraining en zowel voor bedrijven als privé personen. Door het individuele karakter van de training is het rendement van het leerprogramma hoog. Het Boga…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Papiamento, Nederlands, Braziliaans, Portugees en Latijn.

Van Arabisch tot Zweeds, 25 talen op alle niveau's met certificaat!

Individuele training op maat Een praktijkgerichte cursus, aangepast aan uw situatie, behoeften en mogelijkheden. Communicatie-gericht en volgens de succesformule van 20 x 2 uur. Effectieve communicatie in de taal van uw zakenpartner is een vereiste om succesvol internationaal zaken te kunnen doen. Het is essentieel elkaar goed te kunnen verstaan en begrijpen. Een individuele training op maat is daarom de basis voor uw zakelijk succes. Resultaatgericht maatwerk uitgevoerd door ervaren specialisten Eén op één verzorgen wij praktijkgerichte taaltraining en zowel voor bedrijven als privé personen. Door het individuele karakter van de training is het rendement van het leerprogramma hoog. Het Bogaers Taleninstituut realiseert uw leerdoelen via een inzichtelijke en resultaatgerichte aan­pak van de te leren taal. Het programma wordt volledig afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en mogelijkheden. Papiamento Bon bini! Kon ta bai? Papiaments wordt door een groot deel van de bevolking van Aruba, Bonaire en Curaçao gesproken. Ga je voor vakantie of werk/stage naar een van de ABC-eilanden? Leer dan deze boeiende taal met de cursus Papiaments. Met deze cursus leer je het Papiaments alledaagse situaties te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan reserveren in een restaurant, het voeren van telefoongesprekken of een bezoek aan de dokter. Kennis waar je wat aan hebt! Bovendien leer je ook veel over de cultuur en de gebruiken.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.