Experttraining Digitaal Maatvoeren

Niveau
Tijdsduur
Logo van Bouwradius
Opleiderscore: starstarstarstar_halfstar_border 7,5 Bouwradius heeft een gemiddelde beoordeling van 7,5 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bouwradius biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Dordrecht, Ede, Eindhoven, Groningen, Heerenveen, Leeuwarden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Je bent na de Expert training Digitaal Maatvoeren in staat om de hedendaagse maatvoeringstechnieken toe te passen in eigen bouwpraktijk.

Deze training richt zich op personen die de basiskennis van (digitaal) maatvoeren beheersen en zich verder willen ontwikkelen. Vanuit de persoonlijke kennis en ervaring van de deelnemer wordt in deze training gewerkt aan het verhogen van de vaardigheden. Doel is actualiseren en het op niveau te brengen van kennis en vaardigheden. Bedrijfsgerichte invullingen verhogen de effectiviteit van de training aanzienlijk. Bouwradius voert deze training uit in samenwerking met ‘Ad van Gils-Consultancy’. Wat leer je? Herhalen basisbegrippen; Wat is 3D maatvoering?; Hoe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Landmeten, Digitaal Rechercheren, AutoCAD, GIS en Geodesie en Wegenbouw.

Je bent na de Expert training Digitaal Maatvoeren in staat om de hedendaagse maatvoeringstechnieken toe te passen in eigen bouwpraktijk.

Deze training richt zich op personen die de basiskennis van (digitaal) maatvoeren beheersen en zich verder willen ontwikkelen. Vanuit de persoonlijke kennis en ervaring van de deelnemer wordt in deze training gewerkt aan het verhogen van de vaardigheden. Doel is actualiseren en het op niveau te brengen van kennis en vaardigheden. Bedrijfsgerichte invullingen verhogen de effectiviteit van de training aanzienlijk. Bouwradius voert deze training uit in samenwerking met ‘Ad van Gils-Consultancy’. Wat leer je? Herhalen basisbegrippen; Wat is 3D maatvoering?; Hoe vindt de uitwisseling plaats op het gebied van 2D/3D, CAD en ICF plaats?; Werken met MC Next software. Het opstellen maatvoeringsplannen en maken werkafspraken. Wat is BIM en wat is de rol Industry Foundation Classes (IFC)?; Gecodeerd, in lagen, inmeten van objecten; Combineren GPS en TPS; Volumebepaling en grondbalans vaststellen; Praktijkopdracht. Bij voldoende resultaat ontvang je een Certificaat. Voor wie? Deze training richt zich op personen die de basiskennis van (digitaal) maatvoeren beheersen en zich, onder deskundige leiding, verder willen ontwikkelen. Vragen? Bel ons op (079) 36 85 800 of mail via info@bouwradius.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.