Persoonlijke effectiviteit individueel

Tijdsduur
Logo van BTR Trainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 BTR Trainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 23 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze training

BTR Trainingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Venlo, Zwolle

Beschrijving

Onze persoonlijke effectiviteit vergroten omvat verschillende aspecten waar wij zelf invloed op hebben. Zo is het aan onszelf om te beslissen proactief te zijn, om doelen voor onszelf te stellen, om een ander te begrijpen en begrepen te worden door een ander. Waar wij geen invloed over hebben, is de tijd die wij hebben om die dingen te doen die wij ons ten doel hebben gesteld. Ongeacht hoe graag we het zouden willen, we kunnen niet meer tijd creëren dan er is. Wat wij wel kunnen is doelgerichter en efficiënter omgaan met onze tijd. In minder tijd kunnen we meer van onze doelen bereiken. We hebben wellicht geen invloed op het aantal uren in de dag, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we deze …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke effectiviteit, Assertiviteit, NLP, Effectief communiceren en Productiviteit & Focus.

Onze persoonlijke effectiviteit vergroten omvat verschillende aspecten waar wij zelf invloed op hebben. Zo is het aan onszelf om te beslissen proactief te zijn, om doelen voor onszelf te stellen, om een ander te begrijpen en begrepen te worden door een ander. Waar wij geen invloed over hebben, is de tijd die wij hebben om die dingen te doen die wij ons ten doel hebben gesteld. Ongeacht hoe graag we het zouden willen, we kunnen niet meer tijd creëren dan er is. Wat wij wel kunnen is doelgerichter en efficiënter omgaan met onze tijd. In minder tijd kunnen we meer van onze doelen bereiken. We hebben wellicht geen invloed op het aantal uren in de dag, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we deze uren invullen. Effectief omgaan met je tijd is meer dan alleen een lijstje maken met dingen die gedaan moeten worden. Het gaat er immers om dat je door een effectievere tijdsbesteding je persoonlijke effectiviteit vergroot.

Deze workshop geeft je inzicht in je persoonlijke doelen (welk als privé).
- Leer doelen en belangrijke zaken te prioriteren.
- Krijg inzicht in zaken die belangrijk zijn voor jou (je persoonlijke missie).
- Weet hoe je jezelf kan committeren aan je planning.
- Leer het onderscheid tussen urgente - en belangrijke zaken.
- Weet hoe je het eigen 'uitstel' gedrag kan beperken en kan omzetten naar 'doe' gedrag.

Tevens leren wij de deelnemers verschillende methoden om niet alleen een planning te maken of herzien, maar deze ook daadwerkelijk te kunnen uitvoeren!
Wij geloven niet in het aanleren van kunstjes en trucjes, wel om de persoonlijke effectiviteit (het gedrag) van mensen te ontwikkelen. Dit gebeurt met passie, betrokkenheid en humor. De workshop zal op interactieve en praktische wijze worden verzorgd. We gaan veel aan de slag met oefeningen die zelfinzicht brengen, die deelnemers zullen confronteren en waarin ook zeker gelachen zal worden.

De Trainer
Gegeven door: Henk, BTR Trainingen
Henk verzorgt inmiddels al ruim 15 jaar trainingen, workshops en coaching. Dankzij zijn expertise als adviseur, (interim)manager en (interim)directeur is hij in staat om ontwikkelingen binnen de sector en/of binnen de organisatie vorm te geven en te vertalen naar successen. Bij jezelf blijven, verantwoordelijkheid nemen, oprecht en duidelijk zijn, confronterend, en ook met een portie durf en lef. Dat zijn de bouwstenen die Henk gebruikt in trainingen, workshops en coachingstrajecten.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met BTR Trainingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.