Bureau HTM - PAECademy

Niveau
Tijdsduur

Bureau HTM - PAECademy

Bureau HTM
Logo van Bureau HTM

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Bureau HTM biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: .

Het meest eigenzinnige en bruisende bureau van Noordoost-Nederland. Dat is Bureau HTM. Het bureau dat zich bezig houdt met Human Talent Management. Door anders te denken en te doen helpen we professionals steeds hun eigen handelen ter discussie te stellen. We investeren maximaal in de match tussen de vraag van de deelnemer en onze trainingen.

Onze visie: sterker, vaardiger en gelukkiger
Wij helpen organisaties ontwikkelen door haar medewerkers te ontwikkelen. Dat doen we door hen sterker, vaardiger en gelukkiger te maken. We maken professionals sterker door hen te helpen te reflecteren op hun eigen handelen en zodoende ontwikkelstappen te maken. Talenten nog beter kunnen benutten is het gevolg van investeren in sterker en vaardiger worden. Daardoor voelen onze deelnemers zich gelukkiger.

Onze stijl: spelen en sparren
De stijl die we hanteren in het contact met onze deelnemers is spelen en sparren. Spelen suggereert actie en beweging. Maar ook interactie en luchtigheid en is altijd gekoppeld aan de ontwikkelvraag. Spelen heeft ook schijnbeweging in zich, op het verkeerde been zetten, verrassen. Spelen verwijst naar tempowisselingen, naar inspannen en hard werken, afgewisseld door rust en pauzes. Het speels naar de eigen ontwikkeling kijken vergemakkelijkt het proces.

De ervaring, kennis en kunde van onze trainers en kennis van de theorieën maakt dat we volwaardige sparringpartners zijn. Wij hebben veel ervaring binnen de branches zorg, overheid, verblijfsrecreatie, horeca en commerciële dienstverlening. Maar belangrijker nog is dat we de mensen uitdagen en uitnodigen om met elkaar te sparren. Zo maken we ook gebruik van de reeds aanwezige kennis, ervaring en opvattingen van de deelnemers in de groep.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.