Persoonlijk Leiderschapstraining voor vrouwen

Niveau
Tijdsduur

Persoonlijk Leiderschapstraining voor vrouwen

bureau VRIS
Logo van bureau VRIS
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 bureau VRIS heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Het doel van deze2daags Leiderschapsprogramma voor vrouwen is jezelf kennen en geloven in jezelf. Dit door zicht te krijgen in wie je bent, welke kwaliteiten je hebt én deze bewust te leren inzetten. Helder zijn in je communicatie en verwachtingen en het inzetten van (verdiepings)gesprekstechnieken. Daarnaast ga je op zoek naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl om zo optimaal te kunnen samenwerken en te beïnvloeden. Ook komt, vanuit positiviteit, het motiveren en inspireren aan bod. Hoe laat je de ander omgaan met verandering en wendbaarheid: Hoe zorg je ervoor dat de ander zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt en proactief handelt? Al deze onderwerpen komen op een inspirerende, pe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindfulness, Vitaliteit, Zelfbewustzijn, NLP en Yoga.

Het doel van deze2daags Leiderschapsprogramma voor vrouwen is jezelf kennen en geloven in jezelf. Dit door zicht te krijgen in wie je bent, welke kwaliteiten je hebt én deze bewust te leren inzetten. Helder zijn in je communicatie en verwachtingen en het inzetten van (verdiepings)gesprekstechnieken. Daarnaast ga je op zoek naar jouw persoonlijke leiderschapsstijl om zo optimaal te kunnen samenwerken en te beïnvloeden. Ook komt, vanuit positiviteit, het motiveren en inspireren aan bod. Hoe laat je de ander omgaan met verandering en wendbaarheid: Hoe zorg je ervoor dat de ander zijn of haar eigen verantwoordelijkheid neemt en proactief handelt? Al deze onderwerpen komen op een inspirerende, persoonlijk en interactieve manier aan bod. 

Resultaten

je hebt inzicht in je persoonlijke onwikkeling en je persoonlijk leiderschapsstijl. Je past de juiste gesprekstechnieken toe. Je kent je eigen gedrag en dat van een ander. Je bent in staat om effectief te communiceren, te beïnvloeden en samen te werken. Je bent in staat je persoonlijke leiderschap bewust in te zetten. Je hebt zicht op je eigen werk- en privé- balans.

Deze 2-daagse training wordt gegeven op onze eigen locatie in Geesteren in Gelderland.

We starten om 9.30 uur en dag 1 heeft een avondprogramma tot 19.30 uur.

Dag 2 duurt tot 16.30 uur. 

Inclusief overnachting.

Inhoud

Welkom en kennismaking, leiderschap, wie ben ik, communicatie, gesprekstechnieken, feedback geven en ontvangen, leiderschap en leiderschapstijlen, coaching en coachende vaardigheden.

De training wordt verzorgd door ervaren trainers en gecertificeerde coaches.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met bureau VRIS, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.