Masterclass Bouwen aan Vertrouwen

Niveau
Tijdsduur
Logo van Bureau Zuidema
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Bureau Zuidema heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 452 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Ontdek de kracht van positieve invloed!

Creëer een cultuur van vertrouwen

Je wilt graag inzicht in de vraag hoe vertrouwen werkt in organisaties. Wat betekent vertrouwen eigenlijk? Je wilt weten hoe je op de juiste manier invloed kunt uitoefenen om het vertrouwen in jouw werkomgeving te versterken of te herstellen.

In de Masterclass Bouwen aan Vertrouwen van Bureau Zuidema krijg je inzicht in de bouwstenen die van belang zijn voor een goede samenwerking. Vertrouwen begint bij voorbeeldgedrag. Je leert wat je zelf kunt doen om een cultuur van vertrouwen te creëren en daarmee het functioneren van je team te verbeteren. Met behulp van het TrustWorksmodel® wordt duidelijk wat er in jouw organisatie, afdeling of projectteam moet gebe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Beïnvloeden, Effectief beïnvloeden, Effectief communiceren, Communicatievaardigheden en Communiceren.

Ontdek de kracht van positieve invloed!

Creëer een cultuur van vertrouwen

Je wilt graag inzicht in de vraag hoe vertrouwen werkt in organisaties. Wat betekent vertrouwen eigenlijk? Je wilt weten hoe je op de juiste manier invloed kunt uitoefenen om het vertrouwen in jouw werkomgeving te versterken of te herstellen.

In de Masterclass Bouwen aan Vertrouwen van Bureau Zuidema krijg je inzicht in de bouwstenen die van belang zijn voor een goede samenwerking. Vertrouwen begint bij voorbeeldgedrag. Je leert wat je zelf kunt doen om een cultuur van vertrouwen te creëren en daarmee het functioneren van je team te verbeteren. Met behulp van het TrustWorksmodel® wordt duidelijk wat er in jouw organisatie, afdeling of projectteam moet gebeuren om dit doel te bereiken, en wat dit van jou als leidinggevende of professional vraagt.

 • Cultuur van vertrouwen creëren
 • Inzicht in de bouwstenen van vertrouwen
 • Handvatten voor jouw bijdrage aan werksfeer vol vertrouwen

INHOUD PROGRAMMA

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze training komen de volgende onderdelen aan bod:

TrustWorksmodel®

Het TrustWorksmodel® biedt je houvast om een goede analyse van jouw situatie te maken. Het reduceert de complexiteit en biedt handvatten om vertrouwen te creëren of te herstellen.

Analyse praktijksituatie

Je maakt een analyse van je eigen praktijksituatie en je krijgt inzicht in waar mogelijke verbeterpunten zitten.

Resultaat voor jou

Weten hoe vertrouwen werkt en hoe je dit kunt bevorderen

Na deze training heb je in kaart hoe jouw werkomgeving in elkaar zit en of deze omgeving vertrouwen bevordert of belemmert. Je weet wat de belangrijke elementen zijn om een omgeving van vertrouwen te creëren en hiermee de werksfeer te verbeteren. Je begrijpt hoe je hier zelf je bijdrage aan kunt leveren. Zo kun je direct aan de slag met het werken aan meer vertrouwen in jouw werkomgeving.

 • Inzicht in de vraag hoe vertrouwen werkt in organisaties
 • In staat zijn om een situatie analyse te maken met het TrustWorksmodel®
 • Inzicht in de invloed van de organisatiecontext én je eigen (voorkeurs)gedrag
 • Weten wat je kunt doen als het vertrouwen onder druk komt te staan
 • Door middel van vertrouwen beter samenwerken in een goede werksfeer

Voor wie

Voor leidinggevenden en professionals die willen bouwen aan vertrouwen

Je merkt dat in jouw organisatie, team of project het onderlinge vertrouwen een stuk beter kan. Je hebt een leidinggevende rol, adviseert het management als HR-professional of bent projectleider en/of teamlid en je wilt weten hoe je het vertrouwen binnen jouw team of organisatie kunt versterken of herstellen.

 • Werkniveau: HBO+
 • Werkervaring: n.v.t.
 • Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training. Volg Masterclass Bouwen aan Vertrouwen op de door jou gewenste locatie voor de full experience.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.