Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Bureau Zuidema
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Bureau Zuidema heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 453 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeOOSTERBEEK
24 jul. 2020
placeOOSTERBEEK
12 okt. 2020

Beschrijving

Ontdek de kracht van positieve invloed!

Waar krijg je energie van en wat zijn je talenten? Ontdek wat bij je past en wat je écht wilt in je werk.

In het kort

Stippel een koers uit die bij jou past

Je hebt het idee dat je meer uit je baan kunt halen. Het is tijd om een andere koers te varen, maar in welke richting? In het programma Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent ga je terug naar jezelf. Je voelt dat er iets voor je kan veranderen en bent concreet op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je huidige functie of daarbuiten. Ontdek wat bij jou past en wat je écht wilt in je werk door jezelf een spiegel voor te houden. Leer bewuste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke drijfveren en kwaliteiten en haal weer voldoen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Persoonlijke kracht, Profilering, Persoonlijke presentatie & uitstraling, Filosofie en Persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek de kracht van positieve invloed!

Waar krijg je energie van en wat zijn je talenten? Ontdek wat bij je past en wat je écht wilt in je werk.

In het kort

Stippel een koers uit die bij jou past

Je hebt het idee dat je meer uit je baan kunt halen. Het is tijd om een andere koers te varen, maar in welke richting? In het programma Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent ga je terug naar jezelf. Je voelt dat er iets voor je kan veranderen en bent concreet op zoek naar nieuwe mogelijkheden in je huidige functie of daarbuiten. Ontdek wat bij jou past en wat je écht wilt in je werk door jezelf een spiegel voor te houden. Leer bewuste keuzes maken op basis van jouw persoonlijke drijfveren en kwaliteiten en haal weer voldoening uit de dingen die je doet.

 • Jezelf een spiegel voorhouden
 • Bewuste keuzes maken
 • Leren over je persoonlijke kwaliteiten en talenten
 • Voldoening uit je werk halen

Inhoud programma

Combinatie van bewezen theorie en veel oefenen

In deze workshop van Bureau Zuidema word je écht uitgedaagd om te ontdekken waar je nou precies energie van krijgt. Dit zijn de belangrijkste onderdelen:

Inzicht in jouw drijfveren

Via de persoonlijkheidstest van het Structogram® ontdek je wat jouw sterke en zwakke kanten zijn en waar je grenzen en uitdagingen liggen.

Jezelf een spiegel voorhouden

Je confronteert jezelf met ontdekkingen uit het Structogram®, je grenzen en uitdagingen, en trekt conclusies. Zo stel je gericht doelen op voor het vervolg van jouw carrière.

Doelbewust keuzes maken

Je leert naar jezelf kijken en bewust keuzes te maken vanuit diepgaande zelfkennis. Met nieuwe energie bepaal je jouw nieuwe koers of vervolgstappen.

Resultaat voor jou

Grip op je talent en een plan voor nieuwe uitdagingen

Werken vanuit je persoonlijke kracht en talent geeft je inspiratie en een concreet doel voor je loopbaan. Je leert om in je werk bewust keuzes te maken vanuit zelfkennis. Werken vanuit je talent levert je uiteindelijk meer enthousiasme, rendement en voldoening op.

 • Inzicht in jouw drijfveren en persoonlijkheid
 • Beter inschatten van eigen kwaliteiten en valkuilen
 • Ontdekken welk talent je meer wilt benutten
 • Mogelijkheden zien voor een nieuwe koers
 • Bewust keuzes maken in je werk en leven

Voor wie

Voor professionals die bewust keuzes willen maken vanuit zelfkennis

Je hebt werkervaring en staat op een kruispunt in je carrière. Je wilt een verandering in je huidige baan of zit bijvoorbeeld in een reorganisatie en je heroriënteert je op de arbeidsmarkt. Je wilt jezelf beter doorgronden en optimaal gebruik maken van je talenten. Je gunt jezelf een moment van reflectie om vanuit zelfinzicht bewust keuzes te maken in je loopbaan.

 • Werkniveau: HBO+
 • Werkervaring: n.v.t.
 • Vooropleiding: n.v.t.

Laat je onderdompelen

De locatie doet er toe

Als je even helemaal weg bent uit je dagelijkse praktijk, zonder afleiding of dingen die ‘moeten’, kun je je pas écht concentreren op de dingen die er toe doen in de training.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.