lezing Goods Foods (leren over gezonde voeding)

Type product

lezing Goods Foods (leren over gezonde voeding)

Buro Broccoli
Logo van Buro Broccoli

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Wil je meer energie, wil je meer weten over gezonde voeding, wordt je soms duizelig van alle tegenstrijdige informatie omtrend voeding, of ben je al een bewustzijnverandering wat betreft voeding ondergaan en wil je op een speelse ongedwongen en laagdrempelige manier nog meer weten? In deze training leer ik je hoe je gezonde en bewuste keuze kan maken naar een gezond voedings patroon afgestemd op je eigen ideale wensen. De training is geschikt voor bedrijven, scholen, kinderdag verblijven en particulieren. De training is voor iedereen en kan aangepast worden aan de doelgroep. Na contact word er een training op maat gemaakt naar wensen van de doelgroep. Het kern leerdoel blijf het zelfde. Name…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Voedingsdeskundige, Gezondheid, Massage, Afslanken en Gewichtsconsulent.

Wil je meer energie, wil je meer weten over gezonde voeding, wordt je soms duizelig van alle tegenstrijdige informatie omtrend voeding, of ben je al een bewustzijnverandering wat betreft voeding ondergaan en wil je op een speelse ongedwongen en laagdrempelige manier nog meer weten? In deze training leer ik je hoe je gezonde en bewuste keuze kan maken naar een gezond voedings patroon afgestemd op je eigen ideale wensen. De training is geschikt voor bedrijven, scholen, kinderdag verblijven en particulieren. De training is voor iedereen en kan aangepast worden aan de doelgroep. Na contact word er een training op maat gemaakt naar wensen van de doelgroep. Het kern leerdoel blijf het zelfde. Namelijk inzicht en bewustwording over voeding. Dat gene wat je er instopt komt er ook uit. Deze benadering van kijk op voeding legt geen dogma's of dieeten op, iedereen heeft zijn eigen keus wat goed is voor het lichaam. Aan de hand van wetenschappelijke bewijzen leer ik je hoe je zelf die logische keuze kan maken.

De training kan gegeven worden op een locatie in de Randstad. 

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.