Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

Niveau
Tijdsduur
Trainers
B.W. Delleman+3
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

Caleidoscoop Leertrajecten
Logo van Caleidoscoop Leertrajecten
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,9 Caleidoscoop Leertrajecten heeft een gemiddelde beoordeling van 8,9 (uit 259 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

8,9
Gemiddeld cijfer voor Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 73 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Clarien Lafeber
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Hele leerzame, interactieve opleiding die gegeven wordt door gemotiveerde, bekwame docenten. De docenten hebben allen veel ervaring in het vak, hebben er passie voor en zijn inhoudelijk heel sterk. Charismatische docenten." - 20-04-2023 10:14

"Hele leerzame, interactieve opleiding die gegeven wordt door gemotiveerde, bekwame docenten. De docenten hebben allen veel ervaring in het v… alles lezen - 20-04-2023 10:14

Startdata en plaatsen

placeVeghel
2 aug. 2023
check_circle Startgarantie
placeAmsterdam
11 sep. 2023
placeVeghel
14 sep. 2023 tot 27 okt. 2023
placeZwolle
2 okt. 2023 tot 14 nov. 2023
placeVeghel
13 nov. 2023 tot 19 dec. 2023
placeAmsterdam
29 jan. 2024 tot 2 feb. 2024

Beschrijving

Geaccrediteerde basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ opleiding tot mediator.

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is de goedgewaardeerde mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten.

Visie op mediation
Conflicten horen bij het leven. Ze komen overal…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Geaccrediteerde basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ opleiding tot mediator.

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is de goedgewaardeerde mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten.

Visie op mediation
Conflicten horen bij het leven. Ze komen overal en altijd voor, groot of klein. In de persoonlijke of zakelijke sfeer eindigen niet zelden bij de rechter die een oordeel geeft waaraan partijen zich dienen te houden. Door toepassing van mediation is het mogelijk die laatste stap vóór te zijn. De neutrale mediator zoekt - samen met partijen - naar een ingang om het conflict op te lossen en op een voor alle partijen redelijke wijze af te handelen. Juist dat samen zoeken omvat de kern van mediation.

Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die kan helpen om een conflict of meningsverschil op te lossen. Mediation groeit explosief: het wordt meer geïntegreerd als managementtool, de overheid ziet een steeds belangrijker voordeel in de toepassing van mediation, de rechtbank verwijst vaker zaken door naar de mediator, mediation woordt steeds meer toegepast bij familieconflicten en in echtscheidingen en ook binnen arbeidsrelaties vinden steeds meer mensen hun weg naar mediation. U leert tijdens de opleiding onderscheiden welke zaken zich lenen voor mediation en welke niet. 

Dit is een afwisselende en interactieve mediationopleiding en ook als u (nog) niet de wens koestert om als mediator aan de slag te gaan, is dit een zeer effectieve opleiding. De verkregen inzichten en vaardigheden tijdens de opleiding zijn onmiddellijk inzetbaar en uiterst effectief toe te passen in uw dagelijks werk. Het is niet nodig om hiervoor een juridische achtergrond of - ervaring te hebben! 

Mediationopleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten vindt u door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring biedt de garantie op een gedegen en uiterst kwalitatief opleiding. 

Modulaire opbouw
Onze Mediationopleiding is ontwikkeld voor ieder die zich professioneel, als registermediator (MfN/ADR) met conflictbemiddeling en mediation bezighoudt of zich wil gaan bezighouden. Steeds vaker blijkt er behoefte aan een mediationopleiding, kennis en vaardigheden op gebied van conflictbehandeling, zonder dat daarbij op voorhand behoefte bestaat aan MfN registermediatorschap of opname in enig ander register voor mediators. Om optimaal aan te sluiten bij uw behoefte, bieden wij daarom de mediation opleiding aan in een modulaire opbouw. Het biedt u als deelnemer de mogelijkheid een volledige opleiding tot mediator samen te stellen of die onderdelen te volgen die aansluiten bij uw situatie en uw behoefte.

 • Module I: Basisopleiding Mediation – Conflictspecialist
  Tijdens module 1, de basisopleiding, die bestaat uit 6 dagen / 12 dagdelen, leren de deelnemers alles over conflicten en hun dynamiek, het mediationproces en conflictbehandeling daarbinnen. 

 • Module II: Basisopleiding Mediation, MfN-registratie en formele aspecten van mediation
  Daarna kunnen deelnemers de opleiding vervolgen met module II,  Formele aspecten en MfN-registratie,  die bestaat uit 4 dagen / 8 dagdelen. Daarin staan de formele aspecten van mediation en  de MfN-reglementen en -registratie centraal.

 • Module III: Assessmenttraining
  Ten slotte kunnen deelnemers hun opleiding afronden met module III, Assessmenttraining, die bestaat uit 2 dagen / 4 dagdelen, waarin de focus ligt op de praktijk van mediation en voorbereiding op het afleggen van de vaardigheidstoets. 

De kosten voor deelname aan de opleiding zijn afhankelijk van het gekozen aantal modules en lesdagen. De genoemde prijs op deze site is de complete prijs voor deelname aan module I! Deelname aan module II en/of module III wordt seperaat gespecificeerd. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We organiseren regelmatig vrijblijvende informatieavonden en denken graag met je mee in mogelijkheden.

Doelstellingen:
In deze door de MfN en ADR erkende mediation opleiding worden deelnemers opgeleid tot professioneel mediator in allerlei conflicten, die in de maatschappij en een organisatie als de uwe kunnen spelen. Na deze opleiding zijn deelnemers in staat om:

·   Te onderscheiden welke zaken zich voor mediation lenen en welke niet
·   Specifieke mediationvaardigheden toe te passen
·   De regie over een conflictgesprek te houden
·   Stap voor stap een mediation te doorlopen: van de vraag om informatie
    tot de daadwerkelijke mediation, van verwijzing tot eindovereenkomst
·   Om te gaan met externe adviseurs
·   Te bemiddelen met meer dan één mediator of partij
·   Het onderscheid tussen adviseren en informeren voortdurend in het oog
    te houden en toe te passen
·   De eigen houding ten opzichte van conflicten te bepalen, alsmede het
    effect daarvan op uw rol als mediator.
·   Persoonlijke valkuilen en dilemma's in relatie tot conflicten te herkennen
    en te hanteren
·   Machtsverschillen in mediation te herkennen en te hanteren.
·   Mogelijke verwarring tussen de rol van (interne) mediator en de
    eigenlijke rol als professional in een specifieke organisatie te bewaken
·   Typische organisatieconflicten te herkennen en effectieve strategieën te
    bedenken.

Leermethode:
Oefeningen – onderwijsleergesprek – rollenspellen - demonstratievideo’s – huiswerkopdrachten - casusanalyse.

Bijzonderheden:
Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR, kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets afleggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. 

Bestemd voor (ook voor niet-juristen):
De mediation opleiding is bestemd voor professionals in organisaties, zelfstandig gevestigde professionals en ieder die in zijn/haar rol te maken heeft met conflicten. De opleiding tot mediator is voor zeer uiteenlopende (beroeps)achter­gronden geschikt: managers, psychologen, maatschappelijk werkers, directeuren, politiemensen, HRM’ers, (arbo- en bedrijfs)artsen, advocaten, notarissen, hulpverleners, arbeids­deskundigen, interim-managers, piloten, ambtenaren, HR-managers, enzovoorts. De gevarieerde achtergrond van de deelnemers biedt interdisciplinaire invalshoeken tijdens de opleiding, vanuit eenzelfde werk- en denkniveau. 

Wij bieden u: 

 • Een professionele erkende opleiding
 • Goede balans tussen theorie en praktijk
 • Trainers zijn ervaren en gecertificeerde mediators
 • Intensieve begeleiding tijdens en ook na de opleiding
 • Wij werken met kleine groepen voor optimale leeromgeving
 • Participatie in kennis- en ontwikkelingsnetwerk en de mogelijkheid om een echte mediation met een ervaren mediator mee te lopen.
 • 1x per jaar een gratis informatieve netwerkbijeenkomst, waarvoor je tevens PE of PO punten ontvangt. 
 • De deelnemers krijgen toegang geboden tot een digitale leeromgeving, waar zij tot een jaar na afronding van de opleiding toegang toe hebben.
 • Tenslotte bieden wij u eveneens de mogelijkheid om na afloop van de gevolgde opleiding met ons te onderzoeken hoe u de opleiding en ontwikkeling op dit gebied wilt in- en/of voortzetten.
 • Hoge slagingspercentages. 


Bijzonderheden:
Na afronding van module I en II van de training ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets af te leggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. Literatuur en boeken is bij de prijs inbegrepen.

Caleidoscoop Leertrajecten een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van mediation, conflictbemiddeling samenwerken, conflict en leiderschap. Wij verzorgen verschillende geaccrediteerde opleidingen, workshops en maatwerk.

Je bent van harte welkom op onze maandelijkse gratis informatiebijeenkomst! Geheel vrijblijvend maak je kennis met ons bureau en de trainers, kun je onderzoeken welke opleiding aan je behoeften en wensen voldoet en krijg je antwoord op al je vragen over onze erkende mediation opleiding(en). Kijk op de website voor actuele data of neem contact met ons op.

Caleidoscoop Leertrajecten: jouw partner in mediation, opleidingen, coaching en advies.

8,9
Gemiddeld cijfer voor Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 73 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Clarien Lafeber
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Hele leerzame, interactieve opleiding die gegeven wordt door gemotiveerde, bekwame docenten. De docenten hebben allen veel ervaring in het vak, hebben er passie voor en zijn inhoudelijk heel sterk. Charismatische docenten." - 20-04-2023 10:14

"Hele leerzame, interactieve opleiding die gegeven wordt door gemotiveerde, bekwame docenten. De docenten hebben allen veel ervaring in het v… alles lezen - 20-04-2023 10:14

starstarstarstarstar
A. van der Koogh
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik kan de opleiding tot mediator meer als van harte aanbevelen. In alle opzichten ben je hier in goede handen. Voor het lijfelijk welzijn wordt tiptop gezorgd. En voor jouw persoon en jouw leerweg van begin tot het einde eveneens. Ik heb er ontzettend veel geleerd. Eventuele specialisaties zal ik in de toekomst ook heel graag bij Caleidoscoop willen doen. Voor hen die echt verdieping willen, niet zomaar een vaardigheid willen leren, maar ook zelf verder willen komen, is Caleidoscoop het juiste adres!" - 20-04-2023 10:12

"Ik kan de opleiding tot mediator meer als van harte aanbevelen. In alle opzichten ben je hier in goede handen. Voor het lijfelijk welzijn wo… alles lezen - 20-04-2023 10:12

starstarstarstarstar_border
Eugenie Stolk
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding bij Caleidoscoop had voor mij een grote meerwaarde op mijn ontwikkeling tot mediator. Centraal staat hoe jíj wilt zijn als mediator, je gaat op verkenning naar jou als mediator. Onder deskundige begeleiding van diverse docenten krijg je verschillende aspecten van mediation mee waaruit jij zelf een keuze kunt maken of dit bij jou past. Ze kijken en denken met je mee tijdens de opleiding en geven je waardevolle feedback. Ik kijk met veel plezier terug op de opleiding!" - 24-01-2023 15:37

"De opleiding bij Caleidoscoop had voor mij een grote meerwaarde op mijn ontwikkeling tot mediator. Centraal staat hoe jíj wilt zijn als medi… alles lezen - 24-01-2023 15:37

starstarstarstarstar_half
Roeland C.
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Caleidoscoop benadert mediation vanuit de filosofie van het conflict als ontwikkelingsvraagstuk. Ik vind het geweldig hoe ook de opleiding wordt ingezet om niet alleen kennis en vaardigheden te leren, maar ook te groeien als mens." - 24-01-2023 15:35

"Caleidoscoop benadert mediation vanuit de filosofie van het conflict als ontwikkelingsvraagstuk. Ik vind het geweldig hoe ook de opleiding w… alles lezen - 24-01-2023 15:35

starstarstarstarstar_border
Miriam zuurbier
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding is een aanrader voor iedereen die in een relatief korte tijd het vak van mediation wil leren begrijpen en een start als mediator wil maken. De docenten zijn zelf mediator en hebben veel kennis van zaken. Ook wordt de theorie veelvuldig afgewisseld met rollenspellen, zodat het geen moment saai wordt. De rollenspellen leren je om contact met jezelf te maken en jezelf in te zetten tijdens het Mediation proces. Ik ben blij dat ik voor Caleidoscoop heb gekozen." - 24-01-2023 15:33

"De opleiding is een aanrader voor iedereen die in een relatief korte tijd het vak van mediation wil leren begrijpen en een start als mediato… alles lezen - 24-01-2023 15:33

starstarstarstarstar
D. van Gastel
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Een waardevolle toevoeging op de eerste module. Naast het voorbereiden tot de MfN examens, is het een mooie verdieping op het vakgebied mediation. De opleiding werd begeleid door vakkundige praktijkdocenten in een ongedwongen sfeer." - 24-01-2023 15:31

"Een waardevolle toevoeging op de eerste module. Naast het voorbereiden tot de MfN examens, is het een mooie verdieping op het vakgebied medi… alles lezen - 24-01-2023 15:31

starstarstarstarstar_half
Jo Verheezen
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Caleidoscoop Leertrajecten is een professionele organisatie. Het biedt met deze opleiding, dankzij deskundige docenten, theoretische leerstof en praktijkgerichte oefeningen, iets aan om als professional én als mens te groeien. Veel geleerd, prettige leeromgeving." - 28-05-2022 14:44

"Caleidoscoop Leertrajecten is een professionele organisatie. Het biedt met deze opleiding, dankzij deskundige docenten, theoretische leersto… alles lezen - 28-05-2022 14:44

starstarstarstarstar_half
Liesbeth Hennekam
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Dit is een prachtige inzicht gevende opleiding, verzorgd door Bas en Marion, twee bevlogen docenten. Ik heb een fijne groepsdynamiek ervaren, goede locatie en heerlijke lunches. Deelname is een aanrader voor iedereen!" - 09-03-2022 22:25

"Dit is een prachtige inzicht gevende opleiding, verzorgd door Bas en Marion, twee bevlogen docenten. Ik heb een fijne groepsdynamiek ervaren… alles lezen - 09-03-2022 22:25

starstarstarstarstar_half
Fieke R.
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Goede organisatie van deze opleiding, met vertrouwen en professionele ondersteuning. Veel variatie in soorten casussen en uitgebreid cursusmateriaal. Ik zou dit wel maandelijks willen herhalen. Weer veel tools en tips!" - 01-12-2021 16:14

"Goede organisatie van deze opleiding, met vertrouwen en professionele ondersteuning. Veel variatie in soorten casussen en uitgebreid cursusm… alles lezen - 01-12-2021 16:14

starstarstarstarstar
Jolanda V.
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Inhoudelijk een zeer interessante opleiding waar je veel leert over mediation en hoe jezelf in kunt zetten als mediator. TOP! Ik vind de openheid en ondersteuning echt geweldig. Geen vraag is te gek en we hadden een heel fijn clubje. Wel vind ik de website een beetje onoverzichtelijk waar ik soms m'n weg in kwijt raak... Dat is best jammer maar niet zo zeer heel kwalijk. Ik moest gewoon even puzzelen." - 12-10-2021 12:45

"Inhoudelijk een zeer interessante opleiding waar je veel leert over mediation en hoe jezelf in kunt zetten als mediator. TOP! Ik vind de ope… alles lezen - 12-10-2021 12:45

starstarstarstarstar_half
E. Veen
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Met een kleine veilige groep en meerdere zeer betrokken docenten is deze mediationopleiding een feest. Je leert veel over jezelf. Door het gewoon te praktiseren in rollenspellen wordt de behoefte om het vak als mediator in het echt te gaan uitoefenen alleen maar groter. En ik heb daar na deze opleiding alle vertrouwen in. . " - 12-10-2021 12:40

"Met een kleine veilige groep en meerdere zeer betrokken docenten is deze mediationopleiding een feest. Je leert veel over jezelf. Door het g… alles lezen - 12-10-2021 12:40

starstarstarstarstar
Jeroen Leneman
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De opleiding bestaat uit een mooie benadering van conflicthantering vanuit het menselijk perspectief. Een heerlijke verdieping. Caleidoscoop Leertrajecten is zeer prettig en behulpzaam. De opleiding beoordeel ik met een 10." - 12-10-2021 12:38

"De opleiding bestaat uit een mooie benadering van conflicthantering vanuit het menselijk perspectief. Een heerlijke verdieping. Caleidoscoop… alles lezen - 12-10-2021 12:38

starstarstarstarstar_half
C. Zoutendijk
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Prettige opleiding! Fijne trainers met veel praktijkervaring die de stof begrijpelijk kunnen uitleggen. Veel praktijk (oefeningen in gesprekken en gesprekstechnieken), fijne ruimtes voor training en oefening. Na deze opleiding heb ik het gevoel klaar te zijn voor de MFN examens. Een aanrader." - 18-06-2021 13:42

"Prettige opleiding! Fijne trainers met veel praktijkervaring die de stof begrijpelijk kunnen uitleggen. Veel praktijk (oefeningen in gesprek… alles lezen - 18-06-2021 13:42

starstarstarstarstar_half
B. Van de Wetering
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Caleidoscoop en haar trainers zorgt voor een goed inhoudelijke programma, waar je door de theorie en het gesprek voeren met mede cursisten het conflict op een andere manier gaat bekijken. Er is veel aandacht voor het eigen proces waar elk blok aandacht naar gaat voor de inhoud van het programma. Een goede cursus in een veilig omgeving voor een mooie opstap naar de rol als mediator! student." - 18-06-2021 13:40

"Caleidoscoop en haar trainers zorgt voor een goed inhoudelijke programma, waar je door de theorie en het gesprek voeren met mede cursisten h… alles lezen - 18-06-2021 13:40

starstarstarstarstar_border
M.H. Stokvis - Veth
8
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik vind de basisopleiding Mediation van Caleidoscoop een aanrader. Veel ruimte voor de eigen leerweg en een open leerklimaat waardoor de organisatie flexibel omgaat met wensen en gedachten vanuit de student." - 18-06-2021 13:37

"Ik vind de basisopleiding Mediation van Caleidoscoop een aanrader. Veel ruimte voor de eigen leerweg en een open leerklimaat waardoor de org… alles lezen - 18-06-2021 13:37

starstarstarstarstar_half
M. van der Meer-Timmermans
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik ben zeer tevreden over de opleiding Mediation voor Professionals. Op een deskundige manier word je meegenomen in de diverse methodieken die er zijn voor mediation, maar ook de ontwikkeling van meer zelfinzicht en van jouw rol in het gehele proces komen uitgebreid aan de orde. De docenten zijn kundig en bekijken ieder met een eigen visie het proces van mediaton. Dit is leerzaam en biedt ruimte voor het ontwikkelen van een eigen visie. Er wordt veel aandacht besteed aan jezelf beschouwen als belangrijkste instrument en het oefenen van de benodigde vaardigheden. Ik sluit af met een tevreden gevoel en voel voor mezelf de behoefte om me nog verder te verdiepen c.q. te specialiseren. De locatie is overigens ook helemaal top!" - 18-06-2021 13:35

"Ik ben zeer tevreden over de opleiding Mediation voor Professionals. Op een deskundige manier word je meegenomen in de diverse methodieken d… alles lezen - 18-06-2021 13:35

starstarstarstarstar_half
J.W. Staadegaard
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"De Mediation opleiding voor professionals is een fijne opleiding, ik heb er veel kunnen leren en verschillende tools meegekregen om de eerste stappen te zetten richting inhoudelijk aanpakken van conflicten" - 30-04-2021 13:21

"De Mediation opleiding voor professionals is een fijne opleiding, ik heb er veel kunnen leren en verschillende tools meegekregen om de eerst… alles lezen - 30-04-2021 13:21

starstarstarstarstar_half
Sophie Bloemert
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Na een´hete´ summercourse (begin augustus 2020) met plezier het Certificaat Conflictspecialist ontvangen. Belangrijk voor de toekomst: aandacht voor de kracht van verschillen. En een definitie: een conflict is een botsing tussen twee waarheden die niet in één verhaal passen. Mooi en ontwapenend, vind ik. En nog veel meer geleerd. Aanbevolen!" - 27-08-2020 09:05

"Na een´hete´ summercourse (begin augustus 2020) met plezier het Certificaat Conflictspecialist ontvangen. Belangrijk voor de toekomst: aanda… alles lezen - 27-08-2020 09:05

starstarstarstarstar_half
Marielle Frijters
9
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. Ik heb zijn manier van lesgeven en zijn openheid en interesse in de cursisten als zeer prettig ervaren. Bedankt! Tot de volgende training!!" - 05-02-2020 08:51

"Ik heb de Basisopleiding mediation gevolgd bij Caleidoscoop Leertrajecten. De meeste lessen in mijn editie zijn verzorgd door Jakke Cloin. I… alles lezen - 05-02-2020 08:51

starstarstarstarstar
B Stubbe
10
Basisopleiding Mediation (geaccrediteerd)

"Ik vond het een leerzame en uitgebreide basisopleiding tot mediator, de lesdagen worden gegeven door ervaren docenten met veel praktijkervaring. Er mogen wat mij betreft nog meer praktijkgerichte voorbeelden aan bod komen, maar ben zeer tevreden! " - 20-01-2020 16:06

"Ik vond het een leerzame en uitgebreide basisopleiding tot mediator, de lesdagen worden gegeven door ervaren docenten met veel praktijkervar… alles lezen - 20-01-2020 16:06

Marion van Haastregt
Marion van Haastregt
Mediation opleiding
9,3
Marloes Treffers
Marloes Treffers
‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford
9,3

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Caleidoscoop Leertrajecten, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.