Mediation opleiding (geaccrediteerd)

Niveau
Totale lesduur
Trainers
B.W. Delleman+3
Startdatum en plaats
8,7
Gemiddeld cijfer voor Mediation opleiding (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 35 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Wouter van der Loon
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Prima opleiding met goede integratie tussen theorie en praktijk.
Was intensief maar gelijktijdig ook relativerend
Goede voorbereiding op zowel het mediatorschap als op de voorwaarden voor certificering.
Ik beveel de opleiding van harte aan.
" - 03-09-2016 15:21

"Prima opleiding met goede integratie tussen theorie en praktijk. Was intensief maar gelijktijdig ook relativerend Goede voorbereiding op z… alles lezen - 03-09-2016 15:21

Startdata en plaatsen

Veghel
5 apr. 2018
Assen
21 mei. 2018
Veghel
7 jun. 2018
Garderen
8 aug. 2018

Beschrijving

Basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ mediationopleiding. Cursuslocaties: Veghel, Assen en Garderen. Incompany op locatie. 

* Schrijf je tot één maand voor aanvang in en ontvang € 150,- vroegboekkorting! *

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u conflict- en bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is een mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten wa…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Basisopleiding tot mediator: Mediation voor professionals

De 6- tot 12-daagse erkende en geaccrediteerde MfN - ADR - SKJ mediationopleiding. Cursuslocaties: Veghel, Assen en Garderen. Incompany op locatie. 

* Schrijf je tot één maand voor aanvang in en ontvang € 150,- vroegboekkorting! *

Korte beschrijving
Bekleedt u een functie waarin u regelmatig geconfronteerd wordt (of kan worden) met conflicten? Wilt u conflict- en bemiddelingsvaardigheden opdoen? Wilt u leren beter met conflicten om te gaan en deze om te zetten als motor voor groei en ontwikkeling? Wilt u zich vestigen als mediator? Dan is een mediationopleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten een uitgelezen kans om de capaciteiten waarover u beschikt aan te scherpen en ten volle te benutten.

Conflicten horen bij het leven. Ze komen overal en altijd voor, groot of klein. In de persoonlijke of zakelijke sfeer eindigen niet zelden bij de rechter die een oordeel geeft waaraan partijen zich dienen te houden. Door toepassing van mediation is het mogelijk die laatste stap vóór te zijn. De neutrale mediator zoekt - samen met partijen - naar een ingang om het conflict op te lossen en op een voor alle partijen redelijke wijze af te handelen. Juist dat samen zoeken omvat de kern van mediation. Een mediator is een onafhankelijke en professionele bemiddelaar die kan helpen om een conflict of meningsverschil op te lossen. Mediation groeit explosief: het wordt meer geïntegreerd als managementtool, de overheid ziet een steeds belangrijker voordeel in de toepassing van mediation, de rechtbank verwijst vaker zaken door naar de mediator, mediation woordt steeds meer toegepast bij familieconflicten en in echtscheidingen en ook binnen arbeidsrelaties vinden steeds meer mensen hun weg naar mediation. 

Dit is een afwisselende en interactieve mediationopleiding en ook als u (nog) niet de wens koestert om als mediator aan de slag te gaan, is dit een zeer effectieve opleiding. De verkregen inzichten en vaardigheden tijdens de opleiding zijn onmiddellijk inzetbaar en uiterst effectief toe te passen in uw dagelijks werk. Het is niet nodig om hiervoor een juridische achtergrond of - ervaring te hebben! 

Mediationopleidingen van Caleidoscoop Leertrajecten vindt u door heel Nederland. Onze jarenlange ervaring biedt de garantie op een gedegen en uiterst kwalitatief opleiding. 

Modulaire opbouw
Onze Basisopleiding tot mediator is ontwikkeld voor ieder die zich professioneel, als registermediator (MfN/ADR) met conflictbemiddeling en mediation bezighoudt of zich wil gaan bezighouden. Steeds vaker blijkt er behoefte aan een mediationopleiding, kennis en vaardigheden op gebied van conflictbehandeling, zonder dat daarbij op voorhand behoefte bestaat aan MfN registermediatorschap of opname in enig ander register voor mediators. Om optimaal aan te sluiten bij uw behoefte, bieden wij daarom de mediation opleiding aan in een modulaire opbouw. Het biedt u als deelnemer de mogelijkheid een volledige opleiding tot mediator samen te stellen of die onderdelen te volgen die aansluiten bij uw situatie en uw behoefte.

 • Module I: Basisopleiding Mediation – Conflictspecialist
  Tijdens module 1, de basisopleiding, die bestaat uit 6 dagen / 12 dagdelen, leren de deelnemers alles over conflicten en hun dynamiek, het mediationproces en conflictbehandeling daarbinnen. Lees meer »
 • Module II: Basisopleiding Mediation, MfN-registratie en formele aspecten van mediation
  Daarna kunnen deelnemers de opleiding vervolgen met module II,  Formele aspecten en MfN-registratie,  die bestaat uit 4 dagen / 8 dagdelen. Daarin staan de formele aspecten van mediation en  de MfN-reglementen en -registratie centraal. Lees meer »
 • Module III: Assessmenttraining
  Ten slotte kunnen deelnemers hun opleiding afronden met module III, Assessmenttraining, die bestaat uit 2 dagen / 4 dagdelen, waarin de focus ligt op de praktijk van mediation en voorbereiding op het afleggen van de vaardigheidstoets. 

De kosten voor deelname aan de opleiding zijn afhankelijk van het gekozen aantal modules en lesdagen. De genoemde prijs op deze site is de complete prijs voor deelname aan module I! Deelname aan module II en/of module III wordt seperaat gespecificeerd. Mocht u naar aanleiding van deze informatie nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We organiseren regelmatig vrijblijvende informatieavonden en denken graag met je mee in mogelijkheden.

Doelstellingen:
In deze door de MfN en ADR erkende mediationopleiding worden deelnemers opgeleid tot professioneel mediator in allerlei conflicten, die in de maatschappij en een organisatie als de uwe kunnen spelen. Na deze opleiding zijn deelnemers in staat om:

·   Te onderscheiden welke zaken zich voor mediation lenen en welke niet
·   Specifieke mediationvaardigheden toe te passen
·   De regie over een conflictgesprek te houden
·   Stap voor stap een mediation te doorlopen: van de vraag om informatie
    tot de daadwerkelijke mediation, van verwijzing tot eindovereenkomst
·   Om te gaan met externe adviseurs
·   Te bemiddelen met meer dan één mediator of partij
·   Het onderscheid tussen adviseren en informeren voortdurend in het oog
    te houden en toe te passen
·   De eigen houding ten opzichte van conflicten te bepalen, alsmede het
    effect daarvan op uw rol als mediator.
·   Persoonlijke valkuilen en dilemma's in relatie tot conflicten te herkennen
    en te hanteren
·   Machtsverschillen in mediation te herkennen en te hanteren.
·   Mogelijke verwarring tussen de rol van (interne) mediator en de
    eigenlijke rol als professional in een specifieke organisatie te bewaken
·   Typische organisatieconflicten te herkennen en effectieve strategieën te
    bedenken.

Leermethode:
Oefeningen – onderwijsleergesprek – rollenspellen - demonstratievideo’s – huiswerkopdrachten - casusanalyse.

Bijzonderheden:
Na afronding van de opleiding ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR, kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets afleggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. 

Bestemd voor:
De mediation opleiding is bestemd voor professionals in organisaties, zelfstandig gevestigde professionals en ieder die in zijn/haa rol te maken heeft met conflicten. De opleiding tot mediator is voor zeer uiteenlopende (beroeps)achter­gronden geschikt: managers, psychologen, maatschappelijk werkers, directeuren, politiemensen, HRM’ers, (arbo- en bedrijfs)artsen, advocaten, notarissen, hulpverleners, arbeids­deskundigen, interim-managers, piloten, ambtenaren, HR-managers, enzovoorts. De gevarieerde achtergrond van de deelnemers biedt interdisciplinaire invalshoeken tijdens de opleiding, vanuit eenzelfde werk- en denkniveau. 

Wij bieden u: 

 • Een professionele erkende opleiding
 • Goede balans tussen theorie en praktijk
 • Trainers zijn ervaren en gecertificeerde mediators
 • Intensieve begeleiding tijdens en ook na de opleiding
 • Wij werken met kleine groepen voor optimale leeromgeving
 • Participatie in kennis- en ontwikkelingsnetwerk en de mogelijkheid om een echte mediation met een ervaren mediator mee te lopen.
 • 1x per jaar een gratis informatieve netwerkbijeenkomst, waarvoor je tevens PE of PO punten ontvangt. 
 • De deelnemers krijgen toegang geboden tot een digitale leeromgeving, waar zij tot een jaar na afronding van de opleiding toegang toe hebben.
 • Tenslotte bieden wij u eveneens de mogelijkheid om na afloop van de gevolgde opleiding met ons te onderzoeken hoe u de opleiding en ontwikkeling op dit gebied wilt in- en/of voortzetten.
 • Hoge slagingspercentages. 


Bijzonderheden:
Na afronding van de training ontvangen de deelnemers een certificaat. Om in aanmerking te komen voor het register van mediators van de MfN en het ADR kunnen deelnemers daarnaast op eigen initiatief een kennistoets af te leggen. In deze opleiding wordt aandacht besteed aan de voorbereiding op deze toets. 

Caleidoscoop Leertrajecten een ervaren en innovatief bedrijf dat sinds haar oprichting in 2003 professionals, teams en organisaties van dienst is op het gebied van mediation, conflictbemiddeling samenwerken, conflict en leiderschap. Wij verzorgen verschillende geaccrediteerde opleidingen, workshops en maatwerk.

Je bent van harte welkom op onze maandelijkse gratis informatiebijeenkomst! Geheel vrijblijvend maak je kennis met ons bureau en de trainers, kun je onderzoeken welke opleiding aan je behoeften en wensen voldoet en krijg je antwoord op al je vragen over onze erkende mediation opleiding(en). Kijk op de website voor actuele data of neem contact met ons op.

Caleidoscoop Leertrajecten: jouw partner in mediation, opleidingen, coaching en advies.

8,7
Gemiddeld cijfer voor Mediation opleiding (geaccrediteerd)
Gebaseerd op 35 ervaringen
starstarstarstarstar
Wouter van der Loon
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Prima opleiding met goede integratie tussen theorie en praktijk.
Was intensief maar gelijktijdig ook relativerend
Goede voorbereiding op zowel het mediatorschap als op de voorwaarden voor certificering.
Ik beveel de opleiding van harte aan.
" - 03-09-2016 15:21

"Prima opleiding met goede integratie tussen theorie en praktijk. Was intensief maar gelijktijdig ook relativerend Goede voorbereiding op z… alles lezen - 03-09-2016 15:21

Fred Petersen
starstarstarstarstar_half
Fred Petersen
Algemeen medewerker bij SED organisatie
9
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Een prima praktijkgerichte opleiding met een ervaren trainer die vanuit zijn jarenlange ervaring veel praktijkinformatie aandraagt.
Overspoeld qua informatie op een doseerbaar niveau. Naast de procedurele aspecten komen ook je persoonlijke aspecten vol in beeld. Naast kennis dus ook nog te ontwikkelen" - 03-09-2016 09:30

"Een prima praktijkgerichte opleiding met een ervaren trainer die vanuit zijn jarenlange ervaring veel praktijkinformatie aandraagt. Overspo… alles lezen - 03-09-2016 09:30

starstarstarstarstar
ROGER LEJEUNE
BOA, Gemeente Valkenburg a/d Geul
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"een geweldige en complete opleiding met veel diepgang zowel op vakgebied als op persoonlijk gebied.een echte aanrader voor mensen die interesse hebben in mediation, dit alles word verzorgd en begeleid door zeer deskundige leraren , die je door hun jaren lange ervaring in de goede richting sturen. " - 08-07-2016 23:13

"een geweldige en complete opleiding met veel diepgang zowel op vakgebied als op persoonlijk gebied.een echte aanrader voor mensen die inter… alles lezen - 08-07-2016 23:13

starstarstarstarstar
A. Wolthuis
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"De basisopleiding van Caleidoscoop was voor mij een mooie start om de eerste kneepjes van het vak te leren. Les van zeer ervaren mediators die hun kennis op inspirerende wijze overbrengen met een holistische kijk en aandacht voor de persoon als mediator. Naar eigen gedrag kijken en inzicht in hoe je zelf met conflicten omgaat hoort daarbij. Door de opleiding kan ik een conflict beter lezen. Ik kan belangen, kwesties en verschillende soorten vragen onderscheiden en toepassen. Ik weet over de escalatiegraad van Glasl en wanneer een mediation al dan niet zin kan hebben, al blijft het maatwerk. Ik weet dat de vraag: 'en wat betekent het voor jou?' een hele belangrijke is. Dat timing, goed luisteren en doorvragen cruciaal is. Dat theorie en vaardigheden van belang zijn, maar ook eigen intuïtie en stijl. En dat is nog maar het begin… " - 07-06-2016 07:02

"De basisopleiding van Caleidoscoop was voor mij een mooie start om de eerste kneepjes van het vak te leren. Les van zeer ervaren mediators d… alles lezen - 07-06-2016 07:02

starstarstarstar_halfstar_border
Caris
secretaresse
7
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Leuke opleiding. Theorie was erg interessant. Het toepassen daarvan, het oefenen als mediator, het ervaring opdoen daarvoor is, mijn inziens, erg belangrijk. Veel oefenmomenten helpen je telkens weer andere ervaringen ervaren!" - 03-06-2016 13:29

"Leuke opleiding. Theorie was erg interessant. Het toepassen daarvan, het oefenen als mediator, het ervaring opdoen daarvoor is, mijn inziens… alles lezen - 03-06-2016 13:29

starstarstarstarstar_border
Souad Abkari
.
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Enorm bijzondere opleiding. Heb er veel van opgestoken. Harriette heeft ons op mogen leiden. Daar hebben wij veel van geleerd. Zij was ook buiten de opleidingsdagen in haar privetijd voor ons bereikbaar. Het is een bijzonder mens. Erg fijn haar te hebben leren kennen. " - 18-05-2016 19:59

"Enorm bijzondere opleiding. Heb er veel van opgestoken. Harriette heeft ons op mogen leiden. Daar hebben wij veel van geleerd. Zij was ook … alles lezen - 18-05-2016 19:59

starstarstarstarstar_border
Mahes
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Harriette is een fantastische opleider. Voelt precies aan wat de behoefte van de cursisten zijn. Ik ben blij dat ik voor Caleidiscoop heb gekozen. Ik ben zeker van plan nog meer opleidingen te doen via Caleidiscoop." - 20-04-2016 08:38

"Harriette is een fantastische opleider. Voelt precies aan wat de behoefte van de cursisten zijn. Ik ben blij dat ik voor Caleidiscoop heb ge… alles lezen - 20-04-2016 08:38

starstarstarstarstar_border
Maureen Duvant
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Een intensieve en leerzame opleiding met ruimte voor reflectle en persoonlijke aandacht door de trainers voor zowel het individuele als het groepsproces. Het geleerde is direct toe te passen in de praktijk." - 19-04-2016 08:42

"Een intensieve en leerzame opleiding met ruimte voor reflectle en persoonlijke aandacht door de trainers voor zowel het individuele als het … alles lezen - 19-04-2016 08:42

starstarstarstarstar_half
Jan de Jonge
advocaat
9
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Het is een prachtige training. Ik heb veel geleerd. En dat niet alleen over communicatie in de positie van mediator. Veel inzichten gekregen die leiden tot beter functioneren op alle gebied. " - 30-03-2016 14:32

"Het is een prachtige training. Ik heb veel geleerd. En dat niet alleen over communicatie in de positie van mediator. Veel inzichten gekregen… alles lezen - 30-03-2016 14:32

starstarstarstarstar
J. Duivenvoorden
Zorgmanager SWV PO
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Inhoudelijk enorm goede training waarin theorie en praktijk optimaal met elkaar werden verbonden. Toepassingen in rollenspelen erg inzichtgevend. Vanuit zelfreflectie bijzonder bewustwordingsproces doorgemaakt.
Perfect georganiseerd op een geweldige locatie. ABSOLUTE AANRADER!" - 30-03-2016 12:12

"Inhoudelijk enorm goede training waarin theorie en praktijk optimaal met elkaar werden verbonden. Toepassingen in rollenspelen erg inzichtge… alles lezen - 30-03-2016 12:12

starstarstarstarstar_border
Robert Evers
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"De training heeft mij inzicht gegeven in het vak van de mediatior en een kijk op mijzelf bij conflicten. De holistische aanpak en het vele oefenen in rollenspellen, pasten prima bij mij. Een aanrader voor iedere toekomstige mediator die bewustzijn en persoonlijkheid als belangrijkste instrumenten ziet! " - 28-03-2016 10:24

"De training heeft mij inzicht gegeven in het vak van de mediatior en een kijk op mijzelf bij conflicten. De holistische aanpak en het vele o… alles lezen - 28-03-2016 10:24

Marion Van Haastregt
starstarstarstarstar_half
Marion Van Haastregt
Director Human Resources Attractie- & Vakantiepark Slagharen (Parques Reunidos Group)
9
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan deze opleiding. De trainers Rudi en Bas zijn zeer betrokken bij de deelnemers en brengen een schat aan kennis en ervaring mee. De benadering van conflicten vanuit een holistische visie heeft mij bijzonder aangesproken. Het geleerde is direct toe te passen in de praktijk." - 13-03-2016 14:30

"Met heel veel plezier heb ik deelgenomen aan deze opleiding. De trainers Rudi en Bas zijn zeer betrokken bij de deelnemers en brengen een sc… alles lezen - 13-03-2016 14:30

starstarstarstarstar_half
Pascal de Hesselle
Senior trainer/Counselor
9
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Dit was echt genieten. Zeer professioneel weggezet door de trainers. Ik heb echt genoten en veel opgestoken van de inhoud van de training en de afwisseling die door de trainers werd aangebracht tussen de theorie en de uitvoering in de praktijk. Inhoudelijk op hoog niveau en de begeleiding van de deelnemers echt professioneel. De backoffice enorm klantvriendelijk bij het oplossen van 'problemen'. De gekozen locatie was enerzijds mij zeer welkom i.v.m. de reisafstand en anderzijds voor mij lichamelijk wat lastig.Tegemoetkoming hierin werd echter wel direct geregeld.
Kortom een aanrader voor mensen die zich op het gebied van Mediation willen ontwikkelen." - 15-01-2016 01:46

"Dit was echt genieten. Zeer professioneel weggezet door de trainers. Ik heb echt genoten en veel opgestoken van de inhoud van de training en… alles lezen - 15-01-2016 01:46

starstarstarstarstar_half
T. Chu
9
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Zeer complete en diepgaande training in het vakgebied Mediation. Na meerdere aanbieders die door beide instanties (Mfn en ADR) geaccrediteerd zijn uitvoerig te hebben vergeleken. Op stof, duur van de training, reviews, actualiteit, prijs/kwaliteit, aantal trainers vs cursisten, etc. Uiteindelijk de keuze gemaakt voor Caleidoscoop. En geen moment spijt van gehad. Eén van de weinige trainingen waar ik echt een soort van voldaan gevoel aan over heb gehouden. Niveau van de trainers is oprecht hoofd te noemen. Een juiste afwisseling van inhoudelijke diepgang ,oefenen, intervisies en een gezonde dosis humor. Daarnaast wordt constant de grens opgezocht zonder iemand te kwetsen, met als gevolg een stijle leercurve. Kortom, een echte aanrader voor wie zich wil verdiepen in Mediation uit interesse of zich daadwerkelijk wil gaan vestigen als mediator. " - 12-01-2016 19:10

"Zeer complete en diepgaande training in het vakgebied Mediation. Na meerdere aanbieders die door beide instanties (Mfn en ADR) geaccrediteer… alles lezen - 12-01-2016 19:10

Caroline Boersen
starstarstarstarstar_border
Caroline Boersen
Zelfstandig HR adviseur & mediator
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Een intensieve summercourse gevolgd waarbij Bas Delleman en Hariette van Luijken met hun enthousiasme en kennis hebben gezorgd dat ik 100% overtuigd ben de juiste keuze gemaakt te hebben. Geslaagd voor de theorie en het assessment!" - 06-01-2016 20:20

"Een intensieve summercourse gevolgd waarbij Bas Delleman en Hariette van Luijken met hun enthousiasme en kennis hebben gezorgd dat ik 100% o… alles lezen - 06-01-2016 20:20

starstarstarstarstar_border
vd Aar
trainer/coach
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"De opbouw van de training is goed en de trainster is zeer enthousiast, professioneel en behulpzaam. Meer oefenen onder begeleiding van een trainer zou prettiger zijn. De syllabus was een echte tegenvaller. " - 06-09-2015 13:42

"De opbouw van de training is goed en de trainster is zeer enthousiast, professioneel en behulpzaam. Meer oefenen onder begeleiding van een t… alles lezen - 06-09-2015 13:42

starstarstarstarstar
Corne Catoten
Manager HR
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Uitstekende opleiding, die ik erg goed toe kan passen in de dagelijkse praktijk. De trainers (Bas en Harriette) zijn zeer ervaren en weten de stof helder over te brengen. Ook het maken van afspraken en het verkrijgen van informatie tijdens het voortraject verliep uiterst professioneel, met veel ruimte voor mijn persoonlijke wensen en omstandigheden (bijv. beperkte beschikbaarheid op cursusdata). Ik kan deze training aan iedereen aanbevelen die beroepsmatig met conflicten om moet gaan." - 23-04-2015 10:26

"Uitstekende opleiding, die ik erg goed toe kan passen in de dagelijkse praktijk. De trainers (Bas en Harriette) zijn zeer ervaren en weten d… alles lezen - 23-04-2015 10:26

starstarstarstarstar
Edwin Broer
IT Project Manager
10
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Een opleiding boven verwachting, met veel praktische leerdoelen!
Door de inzet, de inspanning en inzichten van de opleiders heb ik deze opleiding als bijzonder positief en leerzaam ervaren.
Caleidoscoop Leertrajecten kies je op gevoel..." - 01-02-2015 16:58

"Een opleiding boven verwachting, met veel praktische leerdoelen! Door de inzet, de inspanning en inzichten van de opleiders heb ik deze opl… alles lezen - 01-02-2015 16:58

starstarstarstarstar_border
Antoinette Verbrugge
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Wat een interessante en inspirerende opleiding, met diepgang. Never a dull moment.
Wie kiest voor de weg van mediation of die weg al is ingeslagen: kies voor een opleiding bij Caleidoscoop.
De trainers zijn geboren voor hun vak; alert, ervaren, met humor èn mensenkennis. " - 27-01-2015 22:35

"Wat een interessante en inspirerende opleiding, met diepgang. Never a dull moment. Wie kiest voor de weg van mediation of die weg al is i… alles lezen - 27-01-2015 22:35

Cor Van Vliet MPM
starstarstarstarstar_border
Cor Van Vliet MPM
MfN mediator, up to Register Mediator/Overheids mediator
8
Mediation opleiding (geaccrediteerd)

"Een prima verzorgde opleiding die, door de professionele begeleiding, een goede opstap biedt mens en organisatie bij te staan in het zetten van toekomstgerichte stappen. De prima locatie van en goede verzorging door het Mediationhuis Alkmaar bieden daartoe alle gelegenheid." - 22-07-2014 10:26

"Een prima verzorgde opleiding die, door de professionele begeleiding, een goede opstap biedt mens en organisatie bij te staan in het zetten … alles lezen - 22-07-2014 10:26

Marion van Haastregt - Mediation opleiding
Marion van Haastregt
Mediation opleiding
Marloes Treffers - ‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford
Marloes Treffers
‘Most people spend more time and energy going around problems, than in trying to solve them’. – Henry Ford

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)