Management of Value (MoV®) Foundation

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Capgemini Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,3 Capgemini Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,3 (uit 1.539 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

3543 KA Utrecht
9 sep. 2019 tot 16 sep. 2019
Toon rooster
event 9 september 2019, 09:00-16:30, Management of Value (MoV®) Foundation
event 16 september 2019, 09:00-16:30, Management of Value (MoV®) Foundation
3543 KA Utrecht
13 nov. 2019 tot 20 nov. 2019
Toon rooster
event 13 november 2019, 09:00-16:30, Management of Value (MoV®) Foundation
event 20 november 2019, 09:00-16:30, Management of Value (MoV®) Foundation

Beschrijving

Korte beschrijving:

Waarschijnlijk is er nooit meer druk gevoeld door personen, organisaties, zowel in de publieke als in de private sector om meer te doen met minder. Voor alle organisatie veroorzaakt het beslag op benodigde middelen voor essentiele en steeds complexere veranderingen een grotere druk op kwaliteit van producten en diensten. Er is een duidelijke behoefte aan een methode om te komen tot een afgewogen keuze van wat geleverd kan worden gegeven de middelen zonder de benodigde kwaliteit van het geleverde aan te tasten op een wijze dat maximale waarde wordt gegenereerd. Om in deze behoefte te voorzien heeft Capgemini Academy deze training toegevoegd aan haar projectmanagement train…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Vertrouwenspersoon, E-HRM, Human Resource Management (HRM), Strategisch HRM en Solliciteren.

Korte beschrijving:

Waarschijnlijk is er nooit meer druk gevoeld door personen, organisaties, zowel in de publieke als in de private sector om meer te doen met minder. Voor alle organisatie veroorzaakt het beslag op benodigde middelen voor essentiele en steeds complexere veranderingen een grotere druk op kwaliteit van producten en diensten. Er is een duidelijke behoefte aan een methode om te komen tot een afgewogen keuze van wat geleverd kan worden gegeven de middelen zonder de benodigde kwaliteit van het geleverde aan te tasten op een wijze dat maximale waarde wordt gegenereerd. Om in deze behoefte te voorzien heeft Capgemini Academy deze training toegevoegd aan haar projectmanagement trainingen gebaseerd op de gelijknamige Best Practice guidance. MoV® is ontstaan vanuit de beproefde en succesvolle technieken voor value management zoals die reeds lang worden toegepast. De guidance heeft tot doel organisaties te helpen een succesvolle en in de praktijk beproefde methode toe te voegen aan het arsenaal van methoden en technieken, zodat er meerwaarde gegenereerd kan worden en optimaal gebruik gemaakt kan worden van beschikbare resources. MoV® is een uitbreiding op de beschikbare set management richtlijnen bedoelt voor het verbeteren van het managen van portfolio's, programma's en projecten. Het is relevant voor het verbeteren van operationele kwaliteit. De richtlijn is bedoeld om organisaties te helpen een succesvolle en beproefde methode te gebruiken in aanvulling op de overige management methodes en technieken om te komen tot een maximale uitnutting van resources met het zoveel mogelijk vergroten van waarde die wordt geleverd door het projectmatig werken.MoV® sluit aan op de Best Practices van het Engelse AXELOS gericht op het verbeteren van het werken in projecten, programma's en portfolio's. Het Foundation niveau van trainen en examineren is gericht op het kennen en begrijpen van de methode. Het examen is niet inbegrepen en te boeken via onze website.

Doelgroep:

Voor de wereld van het projectmatig werken is de opleiding gericht op een ieder die betrokken is bij het sturen, managen of ondersteunen van portfolio's, programma's and projecten. Dit omvat ook senior management, programma managers, verandermanagers en PMO'ers.Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met Value Management op operationeel, programma- en projectniveau. Kennis van PRINCE2® is aanbevolen.

Voorvereisten:

Van de deelnemers wordt verwacht dat ze ervaring hebben met Value Management op operationeel, programma- en projectniveau. Kennis van PRINCE2® is aanbevolen. Op dit examen zijn de Algemene voorwaarden (Terms of Use and Privacy Policy) van Peoplecert van toepassing. Deze kun je raadplegen op de website van Peoplecert.

Doelstelling:

De richtlijn is bedoeld om organisaties te helpen om een succesvolle en beproefde methode te gebruiken in aanvulling op de overige gehanteerde management methodes en technieken ten eindete komen tot een maximale uitnutting van resource in combinatie met het zoveel mogelijk vergroten van waarde die wordt geleverd door het projectmatig werken. MoV sluit aan op de overige Best Practices van het Engelse AXELOS zoals PRINCE2® en MSP® gericht op het verbeteren van het werken in projecten, programma's en portfolio's. Het Foundation niveau van trainen en examineren is gericht op het kennen en begrijpen van de methode.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.