Carl Schenck Machines en installaties B.V.

Adres:

www.schenck.nl
3011EMRotterdam

Beschrijving

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw kennis van de balanceertechniek te vergroten, nodigen wij u van harte uit om hieraan deel te nemen. Tijdens deze cursus wordt de theoretische achtergrond van het balanceren aangevuld met waardevolle praktijkvoorbeelden en kunt u ervaringen uitwisselen met trainers en mede-cursisten.

De cursus zal plaatsvinden op:

dinsdag 10 en woensdag 11 november 2015

Congre…

Lees de volledige beschrijving

Wanneer u geïnteresseerd bent om uw kennis van de balanceertechniek te vergroten, nodigen wij u van harte uit om hieraan deel te nemen. Tijdens deze cursus wordt de theoretische achtergrond van het balanceren aangevuld met waardevolle praktijkvoorbeelden en kunt u ervaringen uitwisselen met trainers en mede-cursisten.

De cursus zal plaatsvinden op:

dinsdag 10 en woensdag 11 november 2015

Congrescentrum “Wunderland Kalkar” Gieterstrasse 110 te Kalkar in Duitsland.

Bekijk hier het volledige programma en meld u aan: http://www.schenck-rotec.nl/seminars/program.php

Voor de volledigheid hebben wij het inschrijfformulier als bijlage toegevoegd.

De kennis omtrent de balanceer- en diagnosetechniek is in de praktijk maar weinig verbreid. Men leert het niet in de opleiding, zelden op de beroeps- of hogeschool, misschien van een collega of door zelfstudie. Maar dat is geen solide basis voor de praktijk. Dit hiaat sluit ons cursusprogramma omtrent het balanceren: van de theorie van het balanceren tot en met de praktische toepassing in het bedrijf. Voor de universele inzet tot en met de oplossing voor zeer speciale taken.

Van professionals voor professionals: altijd een goede raad
Onze cursusleiders zijn ervaren "balanceerprofessionals". In de praktijk hebben ze veel ervaring opgedaan omtrent het balanceren die ze nu doorgeven aan u. Voor speciale onderwerpen van de balanceer- en diagnosetechniek worden bovendien vakmensen van Schenck RoTec erbij gehaald, die u de kennis overdragen en u rekenschap geven: ook voor uw individuele probleem.

Meerdere malen per jaar organiseren wij een uitgebreide 2-daagse cursus in de nederlandse taal. Neemt u contact met ons op bij interesse en wij zullen u alle informatie toesturen.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor cursussen bij u op lokatie of speciaal voor uw toepassing en rotoren toegespitste trainingen mogelijk.

Carl Schenck Machines en Installaties B.V. is uw aanspreekpunt in Nederland voor alle vragen over het balanceren. Wij bieden u het complete productpallet voor het balanceren van Schenck.

wij zijn uw aanspreekpunt in België en Nederland als het gaat om het balanceren. Sinds het begin van de jaren 70 is Schenck vertegenwoordigd in de Benelux. Met partners die uw taal spreken, krijgt u eenvoudige en snelle toegang tot de uitgebreide oplossingen van Schenck.

Het sterke team van Carl Schenck Machines en Installaties B.V. biedt u op alle gebieden van de balanceer- en diagnosetechniek competent advies en ondersteuning.

ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Wereldwijd is Schenck vertegenwoordigd in alle belangrijke markten en produceert in vestigingen in Europa, Amerika en Azië. Bovendien onderhouden wij een zich over het hele gebied uitstrekkend servicenet, dat voor korte wegen tot onze klanten in de hele wereld zorgt en u begeleidt bij uw wereldwijde groei.

Ervaring met Carl Schenck Machines en installaties B.V.?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Carl Schenck Machines en installaties B.V.? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Carl Schenck Machines en installaties B.V. heeft momenteel geen gepubliceerde producten. Wel zijn alle 1 producten van Carl Schenck Machines en installaties B.V. beschikbaar voor zakelijke klanten via Springest Go.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 92.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 122.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!