Workshop Leiderschap voor Young Professionals

Niveau
Tijdsduur

Workshop Leiderschap voor Young Professionals

CatchYourTalent
Logo van CatchYourTalent

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Als Young Professional in sales, is leiderschap een zeer belangrijke competentie om succesvol te zijn. Leiders zijn proactief, ondernemend & zelf startend en gaan doelgericht te werk! Het nemen van de leiding tijdens een salesgesprek leidt tot hogere verkoop. De leiding nemen in je persoonlijke ontwikkeling leidt ertoe, dat jij eerder klaar bent voor een management positie. In de workshop 'Leiderschap' word je bewust  van jouw eigen capaciteiten en leren we je in een vroeg stadium leiderschap te tonen. Dit is niet eenvoudig en vraagt veel doorzettingsvermogen! Trainer Maarten Colijn, founder van Professional Capital, is een voorbeeld van hoe je op jonge leeftijd leiderschap kunt ontwikkelen …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Young Professionals, Excel, Profilering, Leiderschap en Strategisch management.

Als Young Professional in sales, is leiderschap een zeer belangrijke competentie om succesvol te zijn. Leiders zijn proactief, ondernemend & zelf startend en gaan doelgericht te werk! Het nemen van de leiding tijdens een salesgesprek leidt tot hogere verkoop. De leiding nemen in je persoonlijke ontwikkeling leidt ertoe, dat jij eerder klaar bent voor een management positie. In de workshop 'Leiderschap' word je bewust  van jouw eigen capaciteiten en leren we je in een vroeg stadium leiderschap te tonen. Dit is niet eenvoudig en vraagt veel doorzettingsvermogen! Trainer Maarten Colijn, founder van Professional Capital, is een voorbeeld van hoe je op jonge leeftijd leiderschap kunt ontwikkelen en mensen mee kunt nemen in jouw eigen gedachtegoed. Samen met een groep enthousiaste studenten en starters reiken we jou diverse oefeningen en tools aan om je direct te ontwikkelen als leider!

Locatie: Utrecht
Kosten: 25,- + neem kosteloos een introducé mee (inclusief drankjes en afsluitende borrel)
Datum: 12 februari 2014
Tijden: 15.00 uur tot 17.30 uur

Ben jij gedreven op het gebied van Sales & Account Management en wil je hierin carrière maken? Ben jij het TOP talent dat zich in dit vakgebied verder wil ontwikkelen en voldoe jij aan onderstaande eisen? Meld je dan nu aan!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.