Coaching bij hoogbegaafdheid

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Voor specialistische begeleiding aan hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Hoogbegaafde kinderen en volwassenen krijgen vaak te maken met onbegrip en kunnen problemen ondervinden op school, in hun sociale omgeving of op de werkplek. Ze hebben faalangst, kunnen moeilijk omgaan met autoriteiten of hebben motivatie- en communicatieproblemen. Met de opleiding Coaching bij hoogbegaafdheid leer je hoe je hoogbegaafde kinderen en volwassenen doelgericht ondersteunt, begeleidt en motiveert. Met de specialistische kennis uit deze opleiding kan elke professional direct in de praktijk aan de slag. Wat leer je? • Wetenschappelijke modellen voor hoogbegaafdheid • Theorie over het menselijk brein, intelli…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leraar Basisonderwijs / PABO, Coaching, Groepsdynamiek, Lerarenopleiding / Docentenopleiding en VMBO.

Voor specialistische begeleiding aan hoogbegaafde kinderen en volwassenen. Hoogbegaafde kinderen en volwassenen krijgen vaak te maken met onbegrip en kunnen problemen ondervinden op school, in hun sociale omgeving of op de werkplek. Ze hebben faalangst, kunnen moeilijk omgaan met autoriteiten of hebben motivatie- en communicatieproblemen. Met de opleiding Coaching bij hoogbegaafdheid leer je hoe je hoogbegaafde kinderen en volwassenen doelgericht ondersteunt, begeleidt en motiveert. Met de specialistische kennis uit deze opleiding kan elke professional direct in de praktijk aan de slag. Wat leer je? • Wetenschappelijke modellen voor hoogbegaafdheid • Theorie over het menselijk brein, intelligentie, IQ en EQ • Omgaan met de denk- en leerstijlen van hoogbegaafden • Speciale gesprekstechnieken • Rationeel-emotieve therapie (RET) Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.