Creatieve therapie

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Een effectieve methode om onbewuste emoties en verlangens aan het licht te brengen. Met de opleiding Creatieve therapie leer je door middel van tekenen, schilderen en boetseren de innerlijke wereld van je cliënten onthullen. Deze therapievorm helpt bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Als iemand het moeilijk vindt om gevoelens of emoties te verwoorden kan creatieve therapie uitkomst bieden. Het online verzonden resultaat laat onbewuste gevoelens en innerlijke processen zien. Wat zeggende vorm, het kleurgebruik en het gekozen onderwerp over de persoon? Waar zitten pijnpunten en hoe kunnen deze worden opgelost? Na deze opleiding ben je in staat om het creatieve werk van cliënten t…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Creatieve Therapie, Creativiteit, Rouwverwerking, Creatief schrijven en Verhalen schrijven.

Een effectieve methode om onbewuste emoties en verlangens aan het licht te brengen. Met de opleiding Creatieve therapie leer je door middel van tekenen, schilderen en boetseren de innerlijke wereld van je cliënten onthullen. Deze therapievorm helpt bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Als iemand het moeilijk vindt om gevoelens of emoties te verwoorden kan creatieve therapie uitkomst bieden. Het online verzonden resultaat laat onbewuste gevoelens en innerlijke processen zien. Wat zeggende vorm, het kleurgebruik en het gekozen onderwerp over de persoon? Waar zitten pijnpunten en hoe kunnen deze worden opgelost? Na deze opleiding ben je in staat om het creatieve werk van cliënten te begeleiden en interpreteren.Wat leer je?• Theorie van creatieve therapie• Het gebruik van materialen en technieken• Toepassen van creatieve therapie• Interpreteren van creatieve uitingenVrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.