Dermatherapie op natuurlijke basis

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leer huidproblemen op natuurlijke wijze aan te pakken. Acne, allergieën en eczeem nemen toe onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress. Een ontsierende huid kan grote psychische invloed hebben. Mensen met huidproblemen voelen zich vaak minderwaardig en onzeker en gaan daarom op zoek naar hulp voor een oplossing. Met de opleiding Dermatherapie op natuurlijke basis leer je jouw cliënten helpen hun huidproblemen op natuurlijke wijze te bestrijden. Je leert hoe je huidaandoeningen in kaart brengt en wat de invloed is van voeding, kleurstoffen en additieven op de huid. Na afronding ben je in staat cliënten te helpen met een multifunctionele behandeling. Wat leer je…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Leer huidproblemen op natuurlijke wijze aan te pakken. Acne, allergieën en eczeem nemen toe onder invloed van ongezonde voeding, milieuvervuiling en toenemende stress. Een ontsierende huid kan grote psychische invloed hebben. Mensen met huidproblemen voelen zich vaak minderwaardig en onzeker en gaan daarom op zoek naar hulp voor een oplossing. Met de opleiding Dermatherapie op natuurlijke basis leer je jouw cliënten helpen hun huidproblemen op natuurlijke wijze te bestrijden. Je leert hoe je huidaandoeningen in kaart brengt en wat de invloed is van voeding, kleurstoffen en additieven op de huid. Na afronding ben je in staat cliënten te helpen met een multifunctionele behandeling. Wat leer je? • Huidaandoeningen, zoals acne, eczeem, netelroos en oedeem • Vaststellen van huidproblemen • Een multifunctionele aanpak • Dieet- en voedingsadviezen en het gebruik van supplementen • Lichttherapie Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.