Narratieve therapie

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Ervaar de kracht van verhalen met een bijzondere vorm van gesprekstherapie. De manier waarop mensen hun verhaal vertellen bepaalt hoe ze in het leven staan. Dat is het uitgangspunt van narratieve therapie. Analyse en bijstelling van die verhalen kan tot nieuwe inzichten leiden. Narratieve therapie is een bijzonder en uiterst werkzaam therapeutisch instrument. In de opleiding Narratieve therapie leer je hoe je cliënten door een ander perspectief te laten kiezen inzicht verschaft in hun levenshouding en probleemgebieden. Is dat inzicht eenmaal ontstaan, dan ga je samen op zoek naar alternatieve versies van hun ‘werkelijkheid’. Na de opleiding kan je de speciale technieken van narratieve therap…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bemiddelingsvaardigheden, Mediation, Strategisch onderhandelen, Onderhandelen (verkoop) en Debatteren.

Ervaar de kracht van verhalen met een bijzondere vorm van gesprekstherapie. De manier waarop mensen hun verhaal vertellen bepaalt hoe ze in het leven staan. Dat is het uitgangspunt van narratieve therapie. Analyse en bijstelling van die verhalen kan tot nieuwe inzichten leiden. Narratieve therapie is een bijzonder en uiterst werkzaam therapeutisch instrument. In de opleiding Narratieve therapie leer je hoe je cliënten door een ander perspectief te laten kiezen inzicht verschaft in hun levenshouding en probleemgebieden. Is dat inzicht eenmaal ontstaan, dan ga je samen op zoek naar alternatieve versies van hun ‘werkelijkheid’. Na de opleiding kan je de speciale technieken van narratieve therapie professioneel integreren in jouw praktijk. Wat leer je? • De grondhouding van een narratief therapeut • De diepere betekenis achter verhalen ontdekken • De manier waarop hersenen ervaringen opslaan • De betekenis van taal, metaforen, vorm enperspectieven • Hoe jouw eigen verhalen je denkbeelden beïnvloeden Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.