Natuurvoedingsadviseur

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,1 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,1 (uit 36 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Leer alles over de heilzame werking van natuurvoeding. Goede voeding voorziet het lichaam niet alleen van de nodige brandstoffen, maar bevat ook voedingsstoffen die zorgen voor herstel, weerstand en vitaliteit. De opleiding Natuurvoedingsadviseur leert je cliënten te adviseren over natuurlijke en gezonde voeding. Naast theoretische kennis leer je in deze opleiding hoe je verantwoorde en onderbouwde adviezen geeft op het gebied van voeding en leefstijl. Daarnaast is er aandacht voor het vormgeven van een begeleidingstraject, communicatie- en coachingsvaardigheden, en het succesvol opzetten van jouw eigen praktijk. Na deze opleiding kun je cliënten een op maat gemaakt begeleidingstraject aanbi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Voedingsdeskundige, Gezondheid, Massage, Afslanken en Gewichtsconsulent.

Leer alles over de heilzame werking van natuurvoeding. Goede voeding voorziet het lichaam niet alleen van de nodige brandstoffen, maar bevat ook voedingsstoffen die zorgen voor herstel, weerstand en vitaliteit. De opleiding Natuurvoedingsadviseur leert je cliënten te adviseren over natuurlijke en gezonde voeding. Naast theoretische kennis leer je in deze opleiding hoe je verantwoorde en onderbouwde adviezen geeft op het gebied van voeding en leefstijl. Daarnaast is er aandacht voor het vormgeven van een begeleidingstraject, communicatie- en coachingsvaardigheden, en het succesvol opzetten van jouw eigen praktijk. Na deze opleiding kun je cliënten een op maat gemaakt begeleidingstraject aanbieden. Wat leer je? • De werking van spijsvertering en lever • Kennis over macro- en microvoedingstoffen • Reguliere en alternatieve voedingsinzichten • Orthomoleculaire voedingsleer • Een anamnese afnemen en eetpatronen analyseren. Vrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag. U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.