Online coaching

Type product
Logo van CIVAS Opleidingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 7,9 CIVAS Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 7,9 (uit 37 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Bereid je voor op de toekomst met online coachtrajecten.Ook zonder live sessie kun je cliënten begeleiden in hun ontwikkeling en gedragsverandering. Bij online coaching heb je contact met je cliënt via e-mail, chat of (video)bellen. Dat vraagt om extra competenties, zoals communicatie- en schrijfvaardigheden. De opleiding Online coaching voorziet hierin. Ze is bedoeld voor professionals die online coaching succesvol willen integreren in hun praktijk. Na afronding van de opleiding beschik je over alle nodige kennis, inzichten en instrumenten om op een prettige en efficiënte manier een online coachtraject te verzorgen. Inclusief een volledig uitgewerkt voorbeeld van een online coachtraject.Wat…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Accountmanager, Accountmanagement, Klantgerichte Sales, NIMA A Sales en NIMA B Sales.

Bereid je voor op de toekomst met online coachtrajecten.Ook zonder live sessie kun je cliënten begeleiden in hun ontwikkeling en gedragsverandering. Bij online coaching heb je contact met je cliënt via e-mail, chat of (video)bellen. Dat vraagt om extra competenties, zoals communicatie- en schrijfvaardigheden. De opleiding Online coaching voorziet hierin. Ze is bedoeld voor professionals die online coaching succesvol willen integreren in hun praktijk. Na afronding van de opleiding beschik je over alle nodige kennis, inzichten en instrumenten om op een prettige en efficiënte manier een online coachtraject te verzorgen. Inclusief een volledig uitgewerkt voorbeeld van een online coachtraject.Wat leer je?• Coaching via e-mail, telefoon, chat en videobellen• De toepassingen van online coaching• De kracht van taal• Het ABC-model voor gedragsverandering• Praktische tips en tricksVrijwel alle cursussen en opleidingen van CIVAS zijn als thuisstudie te volgen. U studeert in uw eigen tijd, in uw eigen omgeving en in uw eigen tempo. Want ook wij weten dat het leven dikwijls vraagt om een flexibele opstelling en die faciliteren wij graag.U kunt vrijwel meteen aan de slag met een studie, veelal zonder specifieke vooropleiding. Na uw inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen het studiepakket thuis. Wilt u later beginnen, vul dan de gewenste aanvangsdatum in.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.