BiSL Foundation - Inrichting Business Informatiemanagement

Type product
Totale lesduur

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product. CLS Computertrainingen biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's:

's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Genomineerd voor beste opleider 2017

Beschrijving

De inrichting van functioneel beheer en informatiemanagement (tezamen business informatiemanagement) is geen eenvoudige zaak. Ondanks de ervaringen van de afgelopen jaren, waardoor er inmiddels veel meer kennis is over wel en niet werkende functiebeschrijvingen, taakverdelingen, processen en procedures, blijkt dat bijvoorbeeld functioneel beheerders nogal eens niet het gevoel hebben een spin in het web te zijn, maar meer als een pingpongbal heen en weer stuiteren tussen managers, gebruikers en niet te vergeten de interne IT en externe leveranciers. Natuurlijk kan alles ook wèl goed worden georganiseerd, en dat is precies de bedoeling van de cursus BiSL Foundation - Inrichting business inform…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Genomineerd voor beste opleider 2017

De inrichting van functioneel beheer en informatiemanagement (tezamen business informatiemanagement) is geen eenvoudige zaak. Ondanks de ervaringen van de afgelopen jaren, waardoor er inmiddels veel meer kennis is over wel en niet werkende functiebeschrijvingen, taakverdelingen, processen en procedures, blijkt dat bijvoorbeeld functioneel beheerders nogal eens niet het gevoel hebben een spin in het web te zijn, maar meer als een pingpongbal heen en weer stuiteren tussen managers, gebruikers en niet te vergeten de interne IT en externe leveranciers. Natuurlijk kan alles ook wèl goed worden georganiseerd, en dat is precies de bedoeling van de cursus BiSL Foundation - Inrichting business informatiemanagement. 

Na afloop van de cursus is het voor de organisatie helder hoe business informatiemanagement zou moeten worden ingericht. Tevens is de huidige situatie in kaart gebracht en is in beeld gebracht welke obstakels moeten worden weggenomen om de gewenste organisatievorm te realiseren. Er zijn diverse uitwerkingen gemaakt, die kunnen worden gebruikt als basis voor de daadwerkelijke realisatie van een goed ingericht business informatiemanagement. 

Theorie wordt afgewisseld met de eigen praktijk. De cursus leent zich daarom uitstekend voor een in company setting, waarbij de inhoud kan worden afgestemd op de eigen bedrijfssituatie.  

Doelgroep
Deze cursus is bestemd voor informatiemanagers, key users (super users, kerngebruikers), functioneel beheerders, betrokkenen vanuit de interne IT-organisatie, managers die te maken hebben met de inrichting van business informatiemanagement en betrokken projectleiders.

Voorkennis
Voor het succesvol volgen van de cursus, en ook het behalen van goede resultaten, is kennis op het niveau van BiSL Foundation vereist. In de praktijk blijken een afgeronde opleiding en het EXIN-certificaat een belangrijke voorwaarde voor succes. Eventueel kan ook na ruim voldoende zelfstudie worden deelgenomen aan deze cursus.

Duur
De duur van de cursus is een dag.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Alle deelnemers ontvangen na afloop van de workshop een certificaat.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch. 

Er zijn nog geen ervaringen. Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze leeradviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.