Django Web Development

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van CLS Computertrainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 CLS Computertrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 138 ervaringen)
Bovnl winner icon 2017Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #2 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Lees meer over Beste Opleider 2018.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
7 jan. 2019 tot 9 jan. 2019
Houten
7 jan. 2019 tot 9 jan. 2019
Houten
11 mrt. 2019 tot 13 mrt. 2019
Rotterdam
11 mrt. 2019 tot 13 mrt. 2019

Beschrijving

Genomineerd voor beste opleider 2017

Tijdens de cursus Django Web Development leert u dit webapplicatie-framework gebruiken voor het ontwikkelen van Python-webapplicaties. Eerst wordt een overzicht gegeven van de architectuur van het framework. U leert hoe het framework kan worden geïnstalleerd en hoe de admin-applicatie kan worden gebruikt. Vervolgens wordt ingegaan op het MVT pattern en hoe models worden gemapped op de database. Hierbij komen de verschillende field types en de data access API aan de orde. Ook views en URL's passeren de revu, en er wordt ingegaan op het gebruik van reguliere expressies bij het mappen naar views. Vervolgens wordt het gebruik van templates bij de opbouw van views aan de orde gesteld. Daarna is h…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Genomineerd voor beste opleider 2017

Tijdens de cursus Django Web Development leert u dit webapplicatie-framework gebruiken voor het ontwikkelen van Python-webapplicaties. Eerst wordt een overzicht gegeven van de architectuur van het framework. U leert hoe het framework kan worden geïnstalleerd en hoe de admin-applicatie kan worden gebruikt. Vervolgens wordt ingegaan op het MVT pattern en hoe models worden gemapped op de database. Hierbij komen de verschillende field types en de data access API aan de orde. Ook views en URL's passeren de revu, en er wordt ingegaan op het gebruik van reguliere expressies bij het mappen naar views. Vervolgens wordt het gebruik van templates bij de opbouw van views aan de orde gesteld. Daarna is het de beurt aan de creatie van forms voor het opvangen van de input van de gebruiker.

Ook wordt aandacht besteed aan de validatie van forms en het gebruik van de zogeheten ModelForms, die zijn afgeleid van model classes. Vervolgens wordt uitgebreid ingegaan op object relational mapping en de performance optimalisatie bij het benaderen van de database. Tot slot staat een aantal geavanceerde onderwepen op het programma, zoals authenticatie, het werken met de REST services en unit testing. Tegen het einde van de cursus heeft u een complete applicatie gebouwd, die is voorzien van een REST interface.

Tijdens de cursus wordt de stof behandeld op basis van presentatieslides. Demo's worden gebruikt om de theorie te verduidelijken. Tijdens de cursus is er ruimschoots gelegenheid tot oefenen.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor developers die dit framework willen gebruiken voor het maken van webapplicaties in Python.

Voorkennis
Om aan deze cursus te kunnen deelnemen is kennis van webaapplicaties en kennis en ervaring met programmeren in Python vereist.

Duur
De duur van deze cursus is drie dagen.

Groepsgrootte
De maximale groepsgrootte bedraagt acht personen.

Certificaat
Na het goed doorlopen van de training ontvangen de deelnemers een officieel certificaat Django Web Development.

Inclusief
Cursusmateriaal en lunch.

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)