jQuery

Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van CLS Computertrainingen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 CLS Computertrainingen heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 136 ervaringen)
Bovnl winner icon 2017Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2017: #2 in Automatisering & ICT/IT.

Winnaar Beste opleider van Nederland 2016: #3 in Automatisering & ICT/IT.

Lees meer over Beste Opleider 2017.

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Amsterdam
17 dec. 2018 tot 18 dec. 2018
Houten
17 dec. 2018 tot 18 dec. 2018
Houten
21 feb. 2019 tot 22 feb. 2019
Rotterdam
21 feb. 2019 tot 22 feb. 2019
Amsterdam
25 apr. 2019 tot 26 apr. 2019
Houten
25 apr. 2019 tot 26 apr. 2019

Beschrijving

Genomineerd voor beste opleider 2017

Tijdens de cursus jQuery leert u hoe u kunt programmeren met een van de meest populaire JavaScript libraries: jQuery. Aandacht wordt besteed aan de mogelijkheden van jQuery en de relatie met JavaScript. Na een inleiding over de installatie van jQuery en een overzicht van de library, worden scripts gemaakt met de document ready-functie. Vervolgens wordt besproken hoe de inhoud van een pagina via jQuery-script kan worden benaderd. Hierbij worden HTML-tags en -attributen gebruikt voor de identificatie en wordt de styling gedaan met CSS. De relatie met het DOM-model van de pagina wordt ook besproken. Verder wordt aandacht besteed aan de jQuery-methoden om de pagina-inhoud te filteren en worden d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Genomineerd voor beste opleider 2017

Tijdens de cursus jQuery leert u hoe u kunt programmeren met een van de meest populaire JavaScript libraries: jQuery. Aandacht wordt besteed aan de mogelijkheden van jQuery en de relatie met JavaScript. Na een inleiding over de installatie van jQuery en een overzicht van de library, worden scripts gemaakt met de document ready-functie. Vervolgens wordt besproken hoe de inhoud van een pagina via jQuery-script kan worden benaderd. Hierbij worden HTML-tags en -attributen gebruikt voor de identificatie en wordt de styling gedaan met CSS. De relatie met het DOM-model van de pagina wordt ook besproken. Verder wordt aandacht besteed aan de jQuery-methoden om de pagina-inhoud te filteren en worden de verschillende manieren om de code te optimaliseren besproken. Voorts wordt het gebruik van geavanceerde jQuery chaining aan de orde gesteld.

Na het bespreken van de manipulatie van de inhoud in een pagina wordt aandacht besteed aan jQuery event handling. De jQuery-methoden die event handling vergemakkelijken worden behandeld en er wordt aandacht besteed aan namespacing en event delegation. Ook het gebruik van effecten in jQuery en de eenvoudige en geavanceerde animatiefuncties van jQuery passeren de revu. Met animaties en effecten leert u image rotators, dynamische menu's en tooltips, slideshows en modale windows bouwen, waarmee web pagina's tot leven komen. Vervolgens is er aandacht voor de Ajax-functionaliteit van jQuery en voor de dynamische en partial page updates. Zowel de eenvoudige $load-functie om data op te halen en als de complexere $ajax-functie worden besproken en ook wordt aandacht besteed aan data-overdracht via JSON, JavaScript Object Notation. Tot slot worden het gebruik en het zelf schrijven van plugins in jQuery en de jQuery UI library besproken en wordt aandacht besteed aan een aantal geavanceerde onderwerpen, zoals performance optimalisatie en caching.

Doelgroep
Deze cursus is bedoeld voor ervaren web developers, die de jQuery JavaScript library willen gebruiken in Web Applications.

Voorkennis
Kennis en ervaring in het ontwikkelen van webapplicaties met scripttalen als Javascript is vereist om aan deze cursus deel te nemen.

Duur
De duur van deze cursus is twee dagen.

Groepsgrootte
De groepsgrootte is maximaal vijf deelnemers.

Certificaat
Na afloop van deze opleiding ontvangen alle deelnemers een certificaat.

Inclusief
Lunch en alle cursusmaterialen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: jQuery.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met CLS Computertrainingen, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.