Coachboulevard

Adres:

Koningslaan 13a
3583GC Utrecht

8,6
Gemiddeld cijfer voor Coachboulevard
Gebaseerd op 316 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_border
Tanja Rijstenbil
Student coaching/counseling
8
Basis Coachen: Competentieprofiel & de 5 Succesfactoren (BC1)

"Goede en heldere theorie, uitgangspunten en insteek; goede voorbereiding mogelijk; prettige en (ondanks het feit dat de groep bij BC1 relatief groot is) persoonlijke begeleiding, veel gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen, zeer doel-en praktijkgericht. Locatie op centraal punt en super goed bereikbaar. Entourage prima verzorgd. Een aanrader!" - vri 17 nov 2017 14:29:44 UTC

"Goede en heldere theorie, uitgangspunten en insteek; goede voorbereiding mogelijk; prettige en (ondanks het feit dat de groep bij BC1 relati… alles lezen - vri 17 nov 2017 14:29:44 UTC

Beschrijving

Coachboulevard: visie en missie

De kerncompetentie van Coachboulevard is coachen vanuit systeemdenken. We kunnen niet anders dan vanuit de dynamieken van sociale systemen waarnemen, analyseren en feedback geven. Onze coachopleidingen zijn hierop gebaseerd. Onze visie: kies zelf wat je wilt leren

Coachen is een begeleidingsvorm gericht op het versterken van het leervermogen van organisaties, team…

Lees de volledige beschrijving

Coachboulevard: visie en missie

De kerncompetentie van Coachboulevard is coachen vanuit systeemdenken. We kunnen niet anders dan vanuit de dynamieken van sociale systemen waarnemen, analyseren en feedback geven. Onze coachopleidingen zijn hierop gebaseerd. Onze visie: kies zelf wat je wilt leren

Coachen is een begeleidingsvorm gericht op het versterken van het leervermogen van organisaties, teams en individuen. Het leren en vormgeven aan je leerbehoeften staat centraal. Het is een individuele aangelegenheid die pas in interactie betekenis krijgt en tot uiting komt. Zo wordt ieder leerproces duurzaam en continu. Coachboulevard refereert aan een boulevard waar je om je heen kijkt, zelf kiest wat je koopt, de hoeveelheid tijd die je er wilt doorbrengen en hoeveel geld je wilt investeren. Want je bent zelf in staat om te bepalen wat voor je eigen ontwikkeling van belang is. Kortom: je bent zelf de regisseur van je leerpad en het traject ervan.

Coachboulevard: geen gesleep met zware tassen, geen overnachtingen en je krijgt je lesmateriaal vóór de 1-daagse in huis via de e-mail. Daarnaast lees je vooraf de relevante verplichte literatuur.

De 1-daagsen sluiten aan bij de praktijk en zo kun je deze onderwerpen direct toepassen in je werk en gericht verder ontwikkelen. Je krijgt een 3-rittenkaart waarmee je vragen kunt stellen via onze website (http://www.coachboulevard.nl) tot een halfjaar na het volgen van de 1-daagse(n). Je coachopleider is jouw aanspreekpunt voor eventuele vragen, je hebt de mogelijkheid per e-mail vragen te stellen.

Kortom: 1-daagsen waarvan het leereffect veel groter is dan de duur van de dag zelf. Want wij geloven dat echt leren buiten de lesuren plaatsvindt. Onze missie: mensen laten schitteren in hun meesterschap in coachen. Leergierige mensen in korte tijd laten schitteren in hun persoonlijke en professionele kracht en dit in een scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Waarom deze aanpak?

Coachboulevard fungeert als een netwerkorganisatie, waar je elkaar scherp en alert houdt om jezelf optimaal en met plezier professioneel verder te ontwikkelen. Zakelijk, persoonlijk en prikkelend in het leren.

De rode draad in alle 1-daagsen

 • Het circulair leren vanuit systeemdenken.
 • De vijf Succesfactoren van het coachen.
 • Feedback op eigen stijl met als meetlat het competentieprofiel van een erkend coach.
 • De 1-daagsen – met 7-16 deelnemers – hebben een hoog doe-gehalte.

We maken zienswijzen direct toepasbaar. Kortom een dag die zich direct uitbetaalt!

Wat bieden de 1-daagsen?

1. Prijs-kwaliteitverhouding: je betaalt voor wat je kiest

Kenmerkend is de Tijd-Plus formule van Coachboulevard: iedere 1-daagse is verlengd tot een lesdag van 8 uur. Zo behalen we in een minimum aantal dagen een optimaal leerrendement naar volle tevredenheid van onze deelnemers. De opleidingen vanuit Coachboulevard BV zijn BTW-vrijgesteld.

Je kiest en betaalt wat je in je winkelmandje doet. Zo kies je voor een enkele 1-daagse, of voor de Opleiding Basis Coachen, Individuele Coaching, Teamcoaching vanuit Systeemdenken. Of voor de Leergang Individueel Coach, de Leergang Professioneel Coach, de Leergang Individueel Coach & Teamcoach of de Leergang Teamcoach. De opleidingen vanuit Coachboulevard BV zijn BTW-vrijgesteld.

2. Vertrouwdheid creëren is een professie

Coachen is een zakelijk persoonlijk gesprek, een tijdelijke ontmoeting die diepgang vereist. Daarbij is het een competentie van de coach dat hij in stijl (persoonlijk en inspirerend) en werkwijze (transparant en doelgericht) de condities schept om in een sfeer van vertrouwdheid leerbehoeften en coachvragen uit te diepen. Een professionele coach is in staat de condities voor een optimaal coachgesprek in verschillende omstandigheden en met verschillende typen coachees te creëren. Coachboulevard is zo’n plek waar je je dit eigen maakt. Je komt veel verschillende en onbekende mensen tegen, die zich ook to the point op dat thema van die 1-daagse willen ontwikkelen. Je moet je persoonlijke stijl uitbuiten om in korte tijd, in diverse omstandigheden, verschillende typen persoonlijkheden vertrouwd en gefocust te kunnen coachen. Wij maken bruggetjes met theoretische kaders en je krijgt feedback op je persoonlijke stijl, waardoor je steeds gerichter op je persoonlijke en professionele kracht kunt gaan vertrouwen.

3. Je leert niet alleen tijdens de 1-daagse

Coachboulevard zorgt er voor dat je optimaal gebruik kunt maken van de periode vóór en ná het volgen van de 1-daagse. Vooraf: verplichte literatuur zelf aanschaffen en lezen, het via e-mail ontvangen lesmateriaal bestuderen, tijd nemen voor de reflectievragen. U stuurt per 1-daagse een ingevuld lesdagverslag op aan uw coachopleider. De 1-daagse is zo al begonnen als je Meeting Plaza op Centraal Station in Utrecht binnenkomt. Maar ook na de 1-daagse gaat het door. Intervisiegroepjes tussen de 1-daagsen en de gelegenheid om met je 3-rittenkaart tot een halfjaar na de 1-daagse vragen te stellen aan de coachopleiders van Coachboulevard vergroten het leereffect. Kortom: in je eigen tempo veel leren met anderen, ook voor en na de 1-daagse(n).

4. Ervaren coachopleider(s)

Marijke Lingsma is met name uw coachopleider binnen de Leergangen Coachen. Coachboulevard is een netwerkorganisatie - onder regie van Marijke Lingsma - van gerenommeerde coaches. De coachopleiders van Coachboulevard zijn minder gericht op het creëren van een vertrouwd kader van elkaar beter leren kennen, omdat niet Coachboulevard, maar deelnemers zelf hun eigen leerproces inrichten. Coachboulevard schept wel de voorwaarden voor een optimaal leerproces.

Marijke Lingsma ontwikkelt vanuit Multi Media Coach BV (BTW-plichtig), samen met anderen, opleidingen, workshops, en multimediatools. Vanuit de werkmaatschappij Marijke Lingsma Coaching geeft ze interactieve presentaties en vanuit de optiek van organisatie coaching executive- en (team)coaching. Ze is een praktisch systeemdenker met passie voor dynamische leerprocessen. Ze is ‘toonaangevend en inspirerend’ coach van het jaar 2009 en bekend van de Scheur Je Los Coachingskalender, tal van publicaties en diverse spellen.

5. Coachopleidingen

Er zijn diverse Coachopleidingen mogelijk.

 • Opleiding Basis Coachen (BC) - 3/4 dagen
 • Opleiding Individuele Coaching (IC) - 8 dagen
 • Opleiding Teamcoaching  (TC) - 8 dagen
 • Erkende Leergang Individueel Coach (LGIC) - 12 dagen
 • Erkende Leergang Professioneel Coach (LGPC) - 13 dag
 • Erkende Leergang Teamcoach (LGTC) - 12 dagen
 • Leergang LeanTeamcoach (LGLTC) - 13 dagen  
 • Erkende Leergang Individueel Coach & TeamCoach - 17 dagen
 • Andere opleidingsmogelijkheden: opleiding Intervisiecoaching of opleiding Coachend Leiderschap, wilt u meer  weten, bel of mail ons!       

Erkende Leergangen van Coachboulevard

Erkende Leergangen Coachen van Coachboulevard in vogelvlucht: 

 • Leergang Individueel Coach  --> StR erkend, PHBO en NOBCO/P
 • Leergang Professioneel Coach--> NOBCO/P, PHBO & St!R erkend;
 • Leergang Teamcoach --> St!R erkend en PHBO;
 • Leergang LeanTeamcoach --> PHBO 
 • Leergang Individueel Coach & Teamcoach --> NOBCO/P, PHBO & StR erkend 

Met het certificaat van Coachboulevard kunt u zich inschrijven bij de St!R als erkend Coach. Marijke Lingsma is uw coachopleider tijdens de Leergangen. Op een aantal dagen zijn er gast-coachopleiders.

De uitgebreide opleidingsgids van de Leergang Coachen is via de website van Coachboulevard te downloaden. Of u belt met Coachboulevard om er een aan te vragen.

Doelgroep

De groepen zijn gemêleerd in samenstelling: (organisatie)adviseurs, zelfstandige coaches, HRM-managers, ervaren projectleiders en lijnmanagers uit onderwijs, gezondheid, (semi)overheid, bank- en verzekeringswezen, financiële en ICT-wereld. Gemêleerd, net als in het dagelijks leven. Deelnemers die kiezen voor de Leergang Individueel Coach & Teamcoach of voor de Leergang Teamcoach werken vaak al in groepen of zijn dat van plan als ZZP’er. De grootte van de groep kan variëren van 7 tot en met 18 deelnemers. Iedere deelnemer loopt zijn eigen leerpad. De intervisiegroepen hebben in principe het gehele traject dezelfde samenstelling.

De deelnemers hebben bewust gekozen voor Coachboulevard, ze zijn op de hoogte van de vooraf te lezen literatuur, stemmen privé, werk en studie af op de portfolio. Ze willen graag feedback ontvangen (en geven)  op eigen functioneren. Ze zijn in staat tot basisreflectie over eigen handelen en aannames (i.t.t. zich verdedigend opstellen) en zijn niet op zoek naar gepaste antwoorden, wel naar vergroting van professioneel handelen en het creëren van professionele ruimte.

Bij twijfel of een Leergang bij u past kunt u zich voor de aanmelding door ons laten adviseren. U kunt ook ná de module Basis Coachen tot een definitieve keuze komen. 

Missie en Visie

De Mission Statement van Coachboulevard luidt: het bevorderen van het leervermogen van individuen en teams, om zo het leervermogen van organisaties te versterken en talenten manifester te maken. Coachen vanuit systeemdenken, zoals door Coachboulevard in haar opleidingen neergezet, richt zich op intra- en interpersoonlijke ontwikkeling in werkcontext. Ons motto is: met zo min mogelijk inspanning zoveel mogelijk leereffect creëren. Leren is altijd maatwerk.Onze missie voor de opleidingen zijn de 3 K’s: Kort, Krachtig en Kwalitatief. Coachboulevard is kwaliteitgedreven.

Doelstelling, competenties en leerdoelen

De doelstelling van de Leergangen Coachen is het verwerven van de competenties passend bij het beroepsprofiel van een professioneel coach. De competenties zijn uitgewerkt in leerdoelen en eindtermen. Zij gelden ook voor de competente teamcoach, die zich richt op collectieve leerprocessen en gezamenlijk eigenaarschap van een team; de interactie en de coachrelatie vorm geven is in de hier-en-nu situatie nog belangrijker dan individuele coaching. 

Opbouw en opzet

Al onze Leergangen Coachen beginnen na de aanmelding met een intakegesprek. De coachopleider, veelal Marijke Lingsma bevraagt de deelnemer op leermotivatie, reflectievermogen en basishouding en focust samen met de deelnemer op specifieke persoonlijke leerdoelen, die het professioneel handelen als coach versterken. De portfolio wordt gedetailleerd besproken. Er volgt direct een uitspraak over wel of niet kunnen volgen van de erkende Leergang, al dan niet onder voorwaarden.

De 1-daagsen vertegenwoordigen thema’s die in het coachen veelvuldig voorkomen. De dagen zijn verlengde opleidingsdagen: van start om 9.00 uur tot einde van de lesdag om 18.00 uur. Zo doet u in relatief weinig dagen heel veel. Vooraf leest u de verplichte en noodzakelijke literatuur. Deze literatuur dient u zelf aan te schaffen, de prijzen staan in de literatuurlijst in de opleidingsgids vermeld. Per 1-daagse vraagt dat zo’n 15 - 25 uur voorbereiding in leestijd.

De deelnemer formuleert vooraf zijn leerbehoeften n.a.v. de bij die dag behorende competenties. Dit in het kluisje  geplaatste document wordt door de coachopleider voor de lesdag gelezen. De dagen hebben een hoog ‘Doe-gehalte’. Dat kan omdat iedereen zich vooraf heeft ingelezen. Op de dag zelf volgt de theorie, de ingebrachte praktijksituaties, de leerbehoeften en de analyse van het coachgesprek. Na het volgen van elke 1-daagse en het invullen van de evaluatie ontvang je digitaal een bewijs van deelname.

De 1-daagsen van de Leergang Coachen zijn intensief, boeiend en vooral levendig. De stijl van de coachopleiders is nuchter, direct, en met focus op feedback op werkwijze, manier van denken en eigen stijl van de deelnemers. De Leergangen worden getoetst halverwege met een mini-ontwikkelassessment en met coachverslagen (als toepassing in de praktijk) en wordt afgesloten met een Coachboulevard assessment. Voorwaarde voor deelname aan het assessment is een voldoende beoordeling voor je coachportfolio. In principe meld je je 2 maanden voor je assessment definitief aan en 1 maand voor de datum van je assessment lever je je portfolio in. Na het assessment hoort de deelnemer direct of hij geslaagd is.

We hebben bewust voor 1-daagsen gekozen, omdat vrijheid in leerkeuze en handelen in ons leerconcept centraal staat. Ieder is vrij te leren, wat en hoe hij wil leren. Iedere deelnemer loopt zijn eigen pad. Je ontmoet daardoor op een 1-daagse nieuwe mensen die voor een ander leerpad hebben gekozen, bijvoorbeeld voor de Leergang Teamcoach of voor een eigen combinatie rondom Intervisiecoaching, maar natuurlijk ook deelnemers van een vorige 1-daagse. Je leert zo iedere keer weer direct (coach)contact te maken en je te focussen op het contact en het leerproces van de coachee. De deelnemer doet veel ervaring op tijdens de leergang.

De deelnemer beslist zelf over zijn tempo van leren en de lengte van de Leergang; dat kan in een halfjaar, bijvoorbeeld met de Summercourse. Aanbevolen wordt 1-1,5 jaar, maar 2-3 jaar is mogelijk. Plan niet te krap. Je kunt schuiven tijdens het traject in data, met inachtneming van de annuleringsregeling. Beter is om vooraf bij twijfel je leerpad telefonisch met een coachopleider te bespreken.

Inlogcode

Na aanmelding en betaling krijgt de deelnemer een inlogcode waarmee hij divers lesmateriaal vóór de 1-daagsen kan downloaden. Je blijft als je dat wilt je leven lang Coachboulevaarder met deze inlogcode. Nieuwe informatie blijft voor jou toegankelijk. Iedere Leerganger onderschrijft vertrouwelijkheid van de informatie en geeft de code niet aan anderen. Degene die dat wel doet wordt onmiddellijk ontcoded.

Portfolio

Met de portfolio toont u uw ontwikkeling als coach aan. Tijdens zijn Leergang Coachen maakt de deelnemer een coachportfolio waarin hij zijn bewijslast tot verwerving van de competenties aantoont. De inhoud van de Coachportfolio wordt tijdens het intakegesprek met de deelnemer doorgenomen. 

Assessment

De deelnemer sluit de Leergang Professioneel Coach (assessment na TC4) en de Leergang Individueel Coach (assessment na IC8) af met een assessment Individueel Coach (1 dagdeel), waarin hij zijn kunde als professioneel individueel coach toont.

De Leergang Individueel Coach & Teamcoach of de Leergang Teamcoach met het assessment Teamcoach, waarin hij zijn kennis en kunde als teamcoach toont. Deelnemers aan de Leergang Individueel Coach & Teamcoach doen op twee derde van hun Leergang ook het tussentijdse assessment Individueel Coach. 

Evaluatie

Evaluaties zien we als feedback op de opleiding en de docenten. Er vindt een directe terugkoppeling plaats van hoofdcoachopleider naar coachopleider. Voor evaluaties kunt u kijken http://www.springest.nl/coachboulevard#ervaringen

Locatie Meeting Plaza te Utrecht, parkeren bij P+R Westraven

De 1-daagsen worden in Meeting Plaza op Centraal Station in Utrecht gehouden. Kom je met de auto, dan adviseren we je naar het Transferium Utrecht - P+R Westraven te rijden. Het transferium Westraven ligt aan de Ring Utrecht Zuid (A12, afrit nr. 17). Je kunt je auto verwisselen voor het openbaar vervoer. Bijna iedere 7 minuten vertrekt er een sneltram vanaf halte 'Westraven' naast het transferium. In iets minder dan een kwartier brengt deze je naar het Centraal Station. Voor parkeren inclusief een sneltramkaart betaal je circa € 5,00. Dat scheelt je tijd, geld en de nodige frustratie.

Gratis informatiemiddagen

Om de twee maanden worden er gratis informatiemiddagen gehouden.

8,6
Gemiddeld cijfer voor Coachboulevard
Gebaseerd op 316 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Tanja Rijstenbil
Student coaching/counseling
8
Basis Coachen: Competentieprofiel & de 5 Succesfactoren (BC1)

"Goede en heldere theorie, uitgangspunten en insteek; goede voorbereiding mogelijk; prettige en (ondanks het feit dat de groep bij BC1 relatief groot is) persoonlijke begeleiding, veel gelegenheid om te oefenen en vragen te stellen, zeer doel-en praktijkgericht. Locatie op centraal punt en super goed bereikbaar. Entourage prima verzorgd. Een aanrader!" - vri 17 nov 2017 14:29:44 UTC

"Goede en heldere theorie, uitgangspunten en insteek; goede voorbereiding mogelijk; prettige en (ondanks het feit dat de groep bij BC1 relati… alles lezen - vri 17 nov 2017 14:29:44 UTC

starstarstarstarstar_border
Franke-Janssen
8
warning Nascholingsdag02 (05-10-2017) is niet meer beschikbaar

"Ik vond goed dat ik een beter beeld heb gekregen wat teamcoaching is en hoe ik dit in de praktijk kan inzetten.

De trainer heeft de dag goed begeleid en ons aan echt aan het werk gezet met de stof en onze leerbehoeftes." - vri 06 okt 2017 09:57:48 UTC

"Ik vond goed dat ik een beter beeld heb gekregen wat teamcoaching is en hoe ik dit in de praktijk kan inzetten. De trainer heeft de dag g… alles lezen - vri 06 okt 2017 09:57:48 UTC

starstarstarstarstar
A. Kentie
Teamcoach
10
Erkende Leergang Teamcoach (LGTC)

"Coachboulevard laat je kennis maken en kennis nemen van de verschillende wijzen van coaching en hoe dit om te zetten in coachhandelen op maat.
Tijdens de Intake voor de leergang wordt in een gesprek gekeken of de keuze van de leergang past bij je opleidingsbehoefte. De volgorde van de modules kan aangepast worden op jouw agenda en jouw werksituatie. De leergang Teamcoach (inclusief LGBC) heb ik na een jaar met goed gevolg afgesloten. Het advies om elke maand 1 lesdag te volgen was voor mij prima te doen naast een baan en gezin. In de aangeboden literatuur zit wel overlap op thema, maar dit nodigt je uit kennis te maken met verschillende, aanvullende visies op het betreffende thema. De literatuur, het tijdens de leergang al in praktijk brengen van het geleerde, begeleiding docenten en de intervisies hebben er toe bijgedragen dat ik een start heb kunnen maken om een eigen stijl voor teamcoaching te ontwikkelen en hoe op maat de instrumenten en methoden in de praktijk toe te passen. De lesdagen zijn interactief en aanvullend op de literatuur. Docenten passen hun lessen aan op de leervragen van de cursisten. Ik heb deze opleiding als een post hbo opleiding ervaren gelet op de literatuur, de voorbereiding op de lesdagen, het beroep op je professioneel leiderschap en je persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk hoe het assessment is vormgegeven.
De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Een prima leeromgeving en in de pauze een heerlijke lunch. " - din 05 sep 2017 14:13:24 UTC

"Coachboulevard laat je kennis maken en kennis nemen van de verschillende wijzen van coaching en hoe dit om te zetten in coachhandelen op maa… alles lezen - din 05 sep 2017 14:13:24 UTC

Joyce Numan
starstarstarstarstar_half
Joyce Numan
Individueel- en teamcoach, zorgcoördinator
9
Erkende Leergang Individueel Coach & Teamcoach (LGICTC)

"Een uitstekende opleiding waarin het eigenaarschap van je studie en je ontwikkeling als coach geheel bij jezelf wordt gelegd. Inhoudelijk uitdagend, veel lezen, hard werken op de studiedagen, en enorm leerzaam. Docenten uit het veld die discussie niet mijden. Veel variatie in lesopzet en mogelijkheden om te oefenen." - din 13 jun 2017 09:46:06 UTC

"Een uitstekende opleiding waarin het eigenaarschap van je studie en je ontwikkeling als coach geheel bij jezelf wordt gelegd. Inhoudelijk ui… alles lezen - din 13 jun 2017 09:46:06 UTC

Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
starstarstarstarstar
Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
ZZP,er bij Gewoon Speciaal (Gedragsspecialist en Coach)
10
warning Individuele Coaching: Kritieke Momenten Individueel Coach (IC8) is niet meer beschikbaar

"Ik vond dit de meest leerzame dag als het gaat om reflectie. De kritieke momenten hebben verdieping gekregen. Ik begrijp nu beter waar mijn thema's vandaan komen. En nog veel belangrijker: hoe er mee om te gaan tijdens een gesprek met een coachee die je triggert op je thema. Het was een dag waarbij de puntjes op de i gezet werden. Pittig maar leerzaam!" - woe 17 mei 2017 12:55:11 UTC

"Ik vond dit de meest leerzame dag als het gaat om reflectie. De kritieke momenten hebben verdieping gekregen. Ik begrijp nu beter waar mijn … alles lezen - woe 17 mei 2017 12:55:11 UTC

Jan Pieter Bovendorp
starstarstarstarstar_border
Jan Pieter Bovendorp
Teamcoach bij VERSIE Twee/Verbinder/Wijkconsulent bij HEEMwonen
8
Erkende Leergang Teamcoach (LGTC)

"Ik ga richting het einde van ruim een jaar flink in de boeken, mezelf onderzoeken, veel ervaring en inspiratie opdoen. Coachboulevard was voor mij een zeer goede leerschool. Met dankbaarheid neem ik dalijk afscheid. " - don 04 mei 2017 20:08:03 UTC

"Ik ga richting het einde van ruim een jaar flink in de boeken, mezelf onderzoeken, veel ervaring en inspiratie opdoen. Coachboulevard was vo… alles lezen - don 04 mei 2017 20:08:03 UTC

starstarstarstarstar_border
Judith van Kesteren
docent/opleider
8
Erkende Leergang Individueel Coach (LGIC)

"Op elke lesdag ontmoette ik steeds andere mensen uit verschillende werkvelden, en ik kreeg les van verschillende trainers. Die diversiteit haalde mij uit mijn comfortzone en maakte me sterker. Met en van elkaar leren is de grote kracht van Coachboulevard." - din 28 feb 2017 07:51:28 UTC

"Op elke lesdag ontmoette ik steeds andere mensen uit verschillende werkvelden, en ik kreeg les van verschillende trainers. Die diversiteit … alles lezen - din 28 feb 2017 07:51:28 UTC

Frans de Bruijckere
starstarstarstarstar
Frans de Bruijckere
senior adviseur bij RWS- Product, Projectmanagement en onderhoud (PPO)
10
Erkende Leergang Professioneel Coach (LGPC)

"als teamleider en later als coach ervaren als een must, verhoogt je verbindend vermogen, beter verplaatsen in de ander en de vinger erachter krijgen wat aan tot dan verborgen was en " - don 23 feb 2017 18:12:16 UTC

"als teamleider en later als coach ervaren als een must, verhoogt je verbindend vermogen, beter verplaatsen in de ander en de vinger erachter… alles lezen - don 23 feb 2017 18:12:16 UTC

Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
starstarstarstarstar_border
Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
ZZP,er bij Gewoon Speciaal (Gedragsspecialist en Coach)
8
warning Individuele Coaching: Individu in Groepscontext (IC7) is niet meer beschikbaar

"Vandaag ging het over het hier-en-nu oefenen en executive coaching. Erg leerzaam en door afwisseling in de verschillende oefeningen ook op verschillende manieren leerzaam. De groep was lekker groot deze keer en daardoor konden we veel met verschillende mensen oefenen wat erg prettig is. " - zat 18 feb 2017 13:14:04 UTC

"Vandaag ging het over het hier-en-nu oefenen en executive coaching. Erg leerzaam en door afwisseling in de verschillende oefeningen ook op v… alles lezen - zat 18 feb 2017 13:14:04 UTC

starstarstarstarstar_border
Evelien Stevens
CE Expert
8
Erkende Leergang Agile-Lean Teamcoach

"leadagen waren goed, met afwisseling in de theorie en oefencasussen. Tevens voorbeelden uit de praktijk. Minder goed was de duidelijkheid mbt kluisje en verwachtingen van de lesdag deelnemers. vb van het eindverslag kan hierbij helpen" - din 14 feb 2017 13:00:40 UTC

"leadagen waren goed, met afwisseling in de theorie en oefencasussen. Tevens voorbeelden uit de praktijk. Minder goed was de duidelijkheid mb… alles lezen - din 14 feb 2017 13:00:40 UTC

starstarstarstarstar
Nicole Bevers
Coach/ trainer
10
Erkende Leergang Individueel Coach & Teamcoach (LGICTC)

"De trainer was erg goed, ze deelde haar eigen ervaringen in de cursus.Er was veel ruimte voor oefenen en eigen inbreng. Cursus sloot aan bij de behoefte vd de deelnemer. De locatie was uitstekend goed bereikbaar per OV?" - din 14 feb 2017 09:44:56 UTC

"De trainer was erg goed, ze deelde haar eigen ervaringen in de cursus.Er was veel ruimte voor oefenen en eigen inbreng. Cursus sloot aan bij… alles lezen - din 14 feb 2017 09:44:56 UTC

Natascha Vendel
starstarstarstarstar_half
Natascha Vendel
trainer-coach
9
Erkende Leergang Professioneel Coach (LGPC)

"Het systeemdenken, de progressiegerichte benadering en de 5 kritieke succesfactoren hebben mij als coach enorm geholpen in mijn ontwikkeling. Ik weet beter wat ik doe en waarom ik het doe. Door de voorbereiding haalde ik meer uit de lesdagen. Vooral het oefenen en experimenteren hielp me daarbij. De dag over zelfsturende teams vond ik wat te theoretisch." - zat 11 feb 2017 09:37:10 UTC

"Het systeemdenken, de progressiegerichte benadering en de 5 kritieke succesfactoren hebben mij als coach enorm geholpen in mijn ontwikkelin… alles lezen - zat 11 feb 2017 09:37:10 UTC

starstarstarstarstar_half
Tom Verhoeve
9
Erkende Leergang Agile-Lean Teamcoach

"De leergang is best intensief. Je krijgt veel theoretische bagage mee, waarbij -eerlijk is eerlijk- de nadruk vooral op teamcoaching ligt. Soms voelt lean er een beetje bij gezocht, daar valt meer uit te halen. Maar dat ligt ook aan jezelf. Ik heb zelf in ieder geval heel veel gehad aan de teamcoaching aspecten. Ik zie ook echt de toegevoegde waarde in relatie tot lean (en agile trouwens ook).

Waar ik wel overheen moest stappen, was dat de aangereikte literatuur veelal van de trainers zelf afkomstig is. Dat creëert een gevoel van wij van WC eend... Voor een kritische tegenblik zou ook ruimte ingebakken mogen worden.

Afsluitend: mocht je de mogelijkheid krijgen om deze leergang te doen, dan ook vooral doen!" - din 07 feb 2017 16:08:33 UTC

"De leergang is best intensief. Je krijgt veel theoretische bagage mee, waarbij -eerlijk is eerlijk- de nadruk vooral op teamcoaching ligt. S… alles lezen - din 07 feb 2017 16:08:33 UTC

Arie Verheul
starstarstarstarstar
Arie Verheul
Teamcoach / manager
10
Erkende Leergang Agile-Lean Teamcoach

"Een mooie opleiding die diepgang geeft op het gebied van teamontwikkeling en procesontwikkeling. De meerwaarde van deze opleiding zit in de verbinding van (Lean)procesontwikkeling en teamontwikkeling. Hierdoor krijg je grip op zowel resultaten als teamontwikkeling.

Het is een pittige opleiding, maar zonder meer de investering en moeite waard! " - maa 06 feb 2017 22:22:06 UTC

"Een mooie opleiding die diepgang geeft op het gebied van teamontwikkeling en procesontwikkeling. De meerwaarde van deze opleiding zit in de … alles lezen - maa 06 feb 2017 22:22:06 UTC

Sander Boekee
starstarstarstarstar
Sander Boekee
Creative verbinder met passie voor mens en teams. Coach, teamcoach en procesoptimalisator
10
Erkende Leergang Agile-Lean Teamcoach

"Mooie complete opleiding die blauwe en rode interventies combineert tot paars. Met deze opleiding kun je goed voor de dag komen bij opdrachtgevers. De afwisseling tussen theorie, praktijk en het oefenen maken deze opleiding tot een genot. " - don 02 feb 2017 11:24:25 UTC

"Mooie complete opleiding die blauwe en rode interventies combineert tot paars. Met deze opleiding kun je goed voor de dag komen bij opdracht… alles lezen - don 02 feb 2017 11:24:25 UTC

starstarstarstarstar
E Kouwenhoven
10
Erkende Leergang Agile-Lean Teamcoach

"Heerlijke opleiding voor iedereen die coaching te therapeutisch vindt worden en advisering te analytisch. Lean teamcoach is een mooie combinatie tussen mens- en resultaatgericht met oog voor klantwaarde, waardestroom, flow, pull en perfectie." - din 27 dec 2016 11:31:37 UTC

"Heerlijke opleiding voor iedereen die coaching te therapeutisch vindt worden en advisering te analytisch. Lean teamcoach is een mooie combin… alles lezen - din 27 dec 2016 11:31:37 UTC

maarten van kempen
starstarstarstarstar_half
maarten van kempen
9
warning Basis Coachen: Dynamiek van Intervisie (BC4) is niet meer beschikbaar

"In deze lesdag komen de Bellersen en het CREA model langs. Ik heb nog geen ervaring met intervisie maar op deze dag is me veel duidelijk geworden. Ook het werken met metaforen was erg interessant en leuk. Ook werd het erg leuk gegeven." - woe 21 dec 2016 18:49:23 UTC

"In deze lesdag komen de Bellersen en het CREA model langs. Ik heb nog geen ervaring met intervisie maar op deze dag is me veel duidelijk gew… alles lezen - woe 21 dec 2016 18:49:23 UTC

Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
starstarstarstarstar_border
Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
Ambulant begeleider vanuit Stichting Orthopedagogisch Centrum De Ambelt
8
Individuele Coaching: Coachen van Individu in Groepscontext (IC6)

"Ik vond het een leerzame lesdag. Hoewel ik niet de ambitie heb om als teamcoach te gaan werken sluit de lesdag wel aan. Bij de leergang Individueel Coach welke ik volg vind ik deze lesdag dan ook zeker een goede verdieping. " - don 08 dec 2016 10:52:43 UTC

"Ik vond het een leerzame lesdag. Hoewel ik niet de ambitie heb om als teamcoach te gaan werken sluit de lesdag wel aan. Bij de leergang Indi… alles lezen - don 08 dec 2016 10:52:43 UTC

Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
starstarstarstarstar_border
Tanja Bos eigenaar van Gewoon Speciaal
Ambulant begeleider vanuit Stichting Orthopedagogisch Centrum De Ambelt
8
warning Individuele Coaching: Afronding Coachtraject & Mini-assessment (IC5) is niet meer beschikbaar

"Deze lesdag ging over de afronding van een coachtraject. Heel waardevol en leerzaam. Met name zaken waar je niet direct bij stil staat gaven eyeopeners. Een onverwacht afgebroken traject om wat voor reden dan ook kan er behoorlijk inhakken. Wat ik gemist heb is de verdieping. Wat zijn de tips en hoe staan andere coaches tegenover bepaalde vraagstukken. Dat zou een mooie toevoeging geweest zijn. De middag stond in het teken van het mini-assessment en was spannend maar zeer leerzaam! " - woe 16 nov 2016 19:17:14 UTC

"Deze lesdag ging over de afronding van een coachtraject. Heel waardevol en leerzaam. Met name zaken waar je niet direct bij stil staat gaven… alles lezen - woe 16 nov 2016 19:17:14 UTC

maarten van kempen
starstarstarstarstar_half
maarten van kempen
9
Basis Coachen: Contextgericht Coachen (BC3)

"Weer een super leuke dag gehad. Erg veel geleerd, veel van de theorie uit de voorgaande BC's komt terug in deze BC. De training werd erg leuk gegeven, ook de oefeningen waren zeer leerzaam." - maa 14 nov 2016 18:59:32 UTC

"Weer een super leuke dag gehad. Erg veel geleerd, veel van de theorie uit de voorgaande BC's komt terug in deze BC. De training werd erg leu… alles lezen - maa 14 nov 2016 18:59:32 UTC

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 50.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 74.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!