Persoonlijk Leiderschap - Mindfulness Compassie Training

Tijdsduur
Trainer
Astrid Anna Kuin

Persoonlijk Leiderschap - Mindfulness Compassie Training

Coaching in Organisatie
Logo van Coaching in Organisatie

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Coaching in Organisatie biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Delft, Eindhoven, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Hilversum, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Persoonlijke Ontwikkeling, Training/Coaching: o.a. Mindfulness en Persoonlijk Leiderschap: Je blijven ontwikkelen – op persoonlijk vlak of op werkgebied – is belangrijk. Voor de mate waarin je geluk ervaart, maar ook om mee te komen op de arbeidsmarkt. Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk en door de coronacrisis nog urgenter geworden. Persoonlijk Ontwikkel en Opleidingsbudget: de vraag naar ons aanbod op het gebied van persoonlijke effectiviteit blijft. Mogelijk zorgt het thuiszitten voor meer behoefte aan vaardigheden die niet alleen van pas komen op de werkvloer of in je huidige baan, maar ook in de rest van je leven. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap begint vanuit zelfreflectie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindfulness, Persoonlijk Leiderschap, Vitaliteit, Zelfbewustzijn en NLP.

Persoonlijke Ontwikkeling, Training/Coaching: o.a. Mindfulness en Persoonlijk Leiderschap: Je blijven ontwikkelen – op persoonlijk vlak of op werkgebied – is belangrijk. Voor de mate waarin je geluk ervaart, maar ook om mee te komen op de arbeidsmarkt. Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk en door de coronacrisis nog urgenter geworden. Persoonlijk Ontwikkel en Opleidingsbudget: de vraag naar ons aanbod op het gebied van persoonlijke effectiviteit blijft. Mogelijk zorgt het thuiszitten voor meer behoefte aan vaardigheden die niet alleen van pas komen op de werkvloer of in je huidige baan, maar ook in de rest van je leven. Persoonlijke ontwikkeling en leiderschap begint vanuit zelfreflectie en het trainen van (zelf)compassie en vertrouwen. Mindfulness in communicatie: het helpt je empathisch te luisteren naar je zelf en naar anderen vanuit vertrouwen en loslaten. De open aandacht naar binnen en naar buiten te richten in je communicatie. Zelfcompassie betekent dat je schaduwpatronen en negatieve emoties op een gebalanceerde manier benadert, zodat ze niet worden onderdrukt maar ook niet worden overdreven. Oorspronkelijk ingezet als stressreductieprogramma met nu veelal het vervolg als communicatieprogramma. Met het communicatiekompas leer je vanuit de diverse perspectieven op de werkelijkheid te communiceren. Je eigen perspectief als waarheid? Of je leeft je te veel in het perspectief van de ander? 

De training/coaching ondersteunt je in een gezonde Work/Life Balance, focus en flow. Maatwerkprogramma een-op-een, Fysiek/Online. Maatwerk voor teams en organisaties. Onze trainers en coaches zijn ingezet bij diverse Vitaliteitsprogramma bij Top Drie Beste Werkgevers, bij Rode Kruis NL, bij diverse onderwijsinstellingen, AON, ING, Rabobank, RWS, Ministerie EZK, Ministerie Buitenlandse Zaken, Ministerie OCW, Politie Amsterdam, Koninklijke Marine, Veilig Thuis, Jeugd en Gezinscoaches, Kinderopvang, GGD, Consultancy Duurzaamheid. Zie ook Coach and Coffee To Go aan Zee of in Duingebied PWN. Vragen individueel of als team?  

Met deze training/coaching neem je tijd en ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele zelfreflectie. Je oefent met de principes en diverse werkvormen van de Mindfulness en Compassie Training in je communicatie met anderen. Je leert de tips, skills en tools in te zetten in je dagelijkse praktijk. Met diverse compacte en eenvoudige oefeningen om met aandacht je focus te richten op wat voor jou belangrijk is. Je gedrag vanuit je automatisch piloot bij stress, spanning of onzekerheid bij te sturen zodat je meer rust, inzicht en overzicht ervaart. Tools worden afgestemd op wat bij jou en je omgeving past. Maatwerk Programma op aanvraag. Vragen? Schroom niet contact met ons op te nemen via Astrid Anna Kuin, coach@kuincoaching.nl of via 0646065362

De oefeningen en tools helpen je bij het ontwikkelen van meer innerlijke rust. en het helpt jou en je omgeving zelfstandig keuzes te maken en eigen oplossingsstrategieën te ontwikkelen, om verstandig met diverse spanningsvelden om te gaan, zoals werk en privé, samen en alleen werken, autonomie en verbinding met je team/omgeving, inspanning/werkdruk versus ontspanning, zelf zorg versus zorg voor elkaar.

Doelgroep

  • (Young) Professionals, Leidinggevenden, Teams, (Team)Coaches, (Intern) Begeleiders  - In Company Maatwerk Programma  - Online/Fysiek

Feedback klanten

"Ik zet vaker de stilte in als een moment van aandacht en rust, tijdens mijn werk en in mijn privéleven. Mijn adem vindt al iets vaker de stilte in mij zelf. Ik bereid mijn gesprekken beter voor, neem mijn werk weer serieus, pas de nieuwe tools in spannende momenten gemakkelijker toe." 

"Ik ervaar meer rust in mezelf en zie dat ik hierdoor beter luister en de verantwoordelijkheid bij de ander kan laten. We hebben onderling meer werkplezier."

"Overzicht, inzicht, rust.".

"Het lukt me beter bij mijn eigen kracht te blijven en minder kritisch op mezelf te zijn, Minder oordeel te hebben. Dit helpt ook in mijn gesprekken met mijn medewerkers en collega's. Ik ervaar meer ontspanning en dit betekent dat ik  privé meer energie heb."

Locatie

Castricum, Castricum aan Zee; In Company: Locatie naar keuze klant

Trainers/Coaches; Senior (Team)Coaches

Astrid Anna  (Bedrijfskundige, Sociale Psychologie; Trainer/Therapeut Mindfulness) is senior coach en trainer. Zij heeft vanaf 1990 een eigen praktijk en is internationaal gecertificeerd om coaches en leidinggevenden te trainen (European Quality Award NOBCO/EMCC). Zij traint en coaches deelnemers, teams en organisaties in persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling, onderlinge communicatie (dialoog en verbindend eigenaarschap) en samenwerking (het wat en het hoe in meerwaarde en wendbaarheid naar klanten/doelgroepen, visie en heldere kaders). Haar specialisaties zijn onder andere systemisch werk, familie- en organisatieopstellingen, Mindfulness, Transactionele Analyse en Voice Dialogue, lerende teams en organisaties, agile en zelforganisatie. Teams, professionals, leidinggevenden te coachen in transities, boven en onderstroom.  Zij heeft haar opleidingen Mindfulness gevolgd bij Joke Hellemans (Trainersopleiding met certificaat afgerond bij Rino Amsterdam; Aandachtgerichte Cognitieve Training (ACT, Appreciative Inquiry, Positieve Psychologie) en de verdiepingsmodule Mindfulness bij Rob Brandsma.

W. is afgestudeerd in de klinische psychologie (psycholoog NIP). Tijdens haar studie specialiseerde zij zich in lichaamsgerichte thearapievormen. Zij heeft een praktijk voor Autogene Training (ontspanningsmethode) en Mindfulness. Al zo'n twintig jaar beoefent en begeleidt zij de Vipassana (inzicht) meditatie, een van de bronnen waaruit de aandachtstraining van Mindfulness is ontstaan. Zij heeft ruime ervaring in het begeleiden van zitmeditatie, loopmeditatie en andere vormen van mindfulness-beoefening.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Coaching in Organisatie, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.