Ervaringen met Adviesvaardigheden producten

8,8
Gemiddelde score van Adviesvaardigheden producten
Gebaseerd op 519 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Ineke Kreulen-Kloosterman
8
Adviseren met Impact

"De inhoud van de training was super, gegeven door een ervaren trainer. Het niveau, tempo en de begeleiding was oké. Goede afwisseling in theorie en oefenen. Op de locatie niets aan te merken. Ik heb voldoende geleerd om ermee aan de slag te kunnen.
Ik vind het een vrij dure cursus en had eigenlijk nog wel twee dagen erbij gewild voor verdieping en nog meer oefenen tijdens de cursus met de theorie.
" - 08-11-2019 15:35

"De inhoud van de training was super, gegeven door een ervaren trainer. Het niveau, tempo en de begeleiding was oké. Goede afwisseling in the… alles lezen - 08-11-2019 15:35

starstarstarstarstar
Chantal de Bruijn
Communicatieprofessional
10
Coachend Adviseren

"Masterclass coachend adviseren een cadeautje!

Ik heb de training ervaren als een enorm cadeau voor mezelf, aangereikt door zeer professionele trainers die een zorgvuldig programma hadden samengesteld.
Wilma en Gonda observeren en stellen vragen die nog nooit iemand anders heeft gesteld. Dit is soms confronterend en intens, maar zij houden hierdoor op een prettige manier een spiegel voor, wat leidt tot nieuwe heldere inzichten.
Met hun jarenlange ervaring, warmte, passie en enorme kennis hebben zij een goed doordachte training opgezet. Dit gecombineerd met de samenstelling van de groep heeft dit gezorgd voor een enorme verbinding en fijne sfeer.
Gonda en Wilma enthousiasmeren met een fijne energie en door hun open houding maken zij alles bespreekbaar. Doordat ze al jaren met elkaar samenwerken spelen zij feilloos op elkaar in. Ze kijken naar wat jij persoonlijk nodig hebt om te groeien en het beste uit jezelf te halen.

Ik heb de masterclass als heel bijzonder ervaren. Het inspireert, verheldert, relativeert en verruimt.
" - 07-11-2019 14:59

"Masterclass coachend adviseren een cadeautje! Ik heb de training ervaren als een enorm cadeau voor mezelf, aangereikt door zeer professi… alles lezen - 07-11-2019 14:59

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Professioneel Adviseren

"Ik vond de rollenspellen en de psychologische theorie heel fijn. De training was goed voorbereid en is goed toe te passen in praktijk. Door de kleine groep is iedereen aanbod gekomen." - 07-11-2019 10:36

"Ik vond de rollenspellen en de psychologische theorie heel fijn. De training was goed voorbereid en is goed toe te passen in praktijk. Door … alles lezen - 07-11-2019 10:36

Gaby Drees
starstarstarstarstar
Gaby Drees
Communicatiedeskundige
10
Coachend Adviseren

"In korte tijd een veilige leersituatie creëren, op inspirerende wijze de stof overbrengen, veel tijd om te doen en te ervaren en genoeg ruimte om het programma op maat te maken. Dankzij de kennis, ervaring en passie van de trainers is deze masterclass een pareltje om te mogen volgen. Je krijgt veel informatie en jouw denkkracht wordt aangeboord. Onbewust ga je al meer toepassen dan je van tevoren kunt bedenken. Gaaf om te ervaren hoe het brein werkt. Deze masterclass geeft je inzichten en verandert je kijk op het traditionele vakgebied communicatie. Er kan zoveel meer en anders. Erg mooi om te ontdekken. " - 01-11-2019 19:42

"In korte tijd een veilige leersituatie creëren, op inspirerende wijze de stof overbrengen, veel tijd om te doen en te ervaren en genoeg ruim… alles lezen - 01-11-2019 19:42

Maarten Schotvanger
starstarstarstarstar
Maarten Schotvanger
10
Coachend Adviseren

"Een training van Gonda en Wilma kan ik iedereen aanbevelen. De Masterclass Coachend Adviseren heeft mij aan het denken gezet. Niet alleen over mijn manier van adviseren, maar met name over mijzelf. Ik ben mij meer bewust geworden van mijn eigen (grond)houding en hoe dit doorwerkt in mijn advisering. De Masterclass is enthousiasmerend, stimulerend en soms ook aardig confronterend. De dames hebben alles in de gaten, zien waar je even extra aandacht nodig hebt en springen in op onderwerpen die actueel en relevant zijn. Ze hebben mij helemaal door elkaar weten te schudden, maar daarna ook weer de fundering geboden om verder te gaan. Het combinatie van het psychologisch aspect, de breinvoorkeuren en heel pragmatische tips maken het interessant en goed te behappen. " - 01-11-2019 15:51

"Een training van Gonda en Wilma kan ik iedereen aanbevelen. De Masterclass Coachend Adviseren heeft mij aan het denken gezet. Niet alleen ov… alles lezen - 01-11-2019 15:51

starstarstarstarstar
Miriam Lof
Management Assistent
10
Coachend Adviseren

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere inzichten gekomen en heb ik ook het geleerde meteen kunnen toepassen in de praktijk. De dames weten feilloos de juiste vragen te stellen. Op die manier wordt je eigen denkkracht aangesproken en wordt het inzicht ook een eigen inzicht. Veiligheid in de groep staat voorop en dat wordt heel goed bewaakt. Lieve dames, bedankt voor de inzichten en tools die ik heb meegekregen. Jullie zijn toppers! " - 01-11-2019 13:50

"Het volgen van de masterclass Coachend Adviseren was een feest op zich, maar ook der herkenning. Samen met Gonda en Wilma ben ik tot diepere… alles lezen - 01-11-2019 13:50

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Professioneel Adviseren

"Wat ik erg prettig vond is de kleine groep en de goede mix tussen theorie en praktijk. Je krijgt de kans veel van elkaar te leren omdat er wordt ingespeeld op vragen ui de groep." - 25-10-2019 14:01

"Wat ik erg prettig vond is de kleine groep en de goede mix tussen theorie en praktijk. Je krijgt de kans veel van elkaar te leren omdat er w… alles lezen - 25-10-2019 14:01

starstarstarstarstar_half
Eric Reiners
9
Adviesvaardigheden

"De cursus heeft mij erg veel geholpen om meer voor mezelf op te leren komen.
Vond het ook leuk omdat we met een kleine groepje waren en veel ervaringen met elkaar konden delen.
Er was veel ruimte voor eigen inbrengen van ideeën of vragen.
Was een leuke cursus en zeer leerzaam." - 04-10-2019 12:12

"De cursus heeft mij erg veel geholpen om meer voor mezelf op te leren komen. Vond het ook leuk omdat we met een kleine groepje waren en ve… alles lezen - 04-10-2019 12:12

starstarstarstarstar
Dolinda van Agtmaal
10
Professioneel Adviseren

"Wat mij in deze training het meest heeft aangesproken in de match met groepsleden en de ruimte voor persoonlijke voorbeelden. De training geeft veel inzicht in jezelf. Erg nuttig voor adviseurs." - 01-10-2019 11:08

"Wat mij in deze training het meest heeft aangesproken in de match met groepsleden en de ruimte voor persoonlijke voorbeelden. De training ge… alles lezen - 01-10-2019 11:08

starstarstarstarstar_half
Marloes Albers
9
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Organisatie met duidelijk goed opgeleid personeel. Die weten waar ze het over hebben. Er is een informele sfeer. En er wordt gezorgd dat je alles begrijpt. Je voelt je echt gehoord." - 17-09-2019 07:49

"Organisatie met duidelijk goed opgeleid personeel. Die weten waar ze het over hebben. Er is een informele sfeer. En er wordt gezorgd dat je … alles lezen - 17-09-2019 07:49

starstarstarstarstar
Sebastiaan Zeeman
10
Consultancy Skills - Adviseren

"Dit was zonder twijfel de leukste cursus die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik ging elke avond weer met ene boel energie naar huis.
Heb echt heel veel geleerd tijdens Consultancy Skills Communiceren & Adviseren." - 17-09-2019 00:00

"Dit was zonder twijfel de leukste cursus die ik tot nu toe heb gevolgd. Ik ging elke avond weer met ene boel energie naar huis. Heb echt he… alles lezen - 17-09-2019 00:00

starstarstarstarstar
J de kreij
10
Adviesvaardigheden

"Kwaliteit was top!
Bevlogen trainster met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Praktijkopdrachten werkten prima in de groep. Miranda weet de groep te binden en toch aan iedereen voldoende persoonlijke aandacht te schenken." - 09-09-2019 08:05

"Kwaliteit was top! Bevlogen trainster met veel ervaring en praktijkvoorbeelden. Praktijkopdrachten werkten prima in de groep. Miranda weet … alles lezen - 09-09-2019 08:05

Henry Meijer
starstarstarstarstar_border
Henry Meijer
8
Communicatie voor Adviseurs

"Zeer toegankelijke training, duidelijk vooraf vastgesteld/bekendgemaakte doelen met ruimte voor eigen inbreng(leerdoelen). Prettige en benaderbare trainer. Veel gebruik gemaakt van rollenspellen, informatiebronnen die vooraf beschikbaar waren en creatief in gebruik van hulpmiddelen om zaken inzichtelijk te maken. Geweldige locatie. " - 06-09-2019 07:11

"Zeer toegankelijke training, duidelijk vooraf vastgesteld/bekendgemaakte doelen met ruimte voor eigen inbreng(leerdoelen). Prettige en benad… alles lezen - 06-09-2019 07:11

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem Anoniem
1
Consultancy Skills - Adviseren

"Mijn persoonelijk ervaring met deze training was zeer negatief. Het hele directe(harde) aanpak zorgt ervoor dat je niet veilig voelt om te oefenen en creëert weinig ruimte en dat averechts wat mij betreft. Teveel praktijk opdrachten en rol spellen achter elkaar(vooral laatste dag) waardoor je helemaal leeg loopt en niet meer uithaalt wat je uit zou willen halen in mijn ogen. Geen aanrader wat mij betreft!" - 13-08-2019 16:52

"Mijn persoonelijk ervaring met deze training was zeer negatief. Het hele directe(harde) aanpak zorgt ervoor dat je niet veilig voelt om te o… alles lezen - 13-08-2019 16:52

Fernanda Visser
starstarstarstar_halfstar_border
Fernanda Visser
Adviseur online communicatie
7
Professioneel Adviseren

"Je krijgt tijdens deze tweedaagse training veel inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goed advies.
Veel oefenen met gesprekken en de mogelijkheid om je praktijksituatie hierin mee te nemen zijn waardevol. " - 19-07-2019 10:05

"Je krijgt tijdens deze tweedaagse training veel inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goed advies. Veel oefenen met gesprekken en … alles lezen - 19-07-2019 10:05

starstarstarstarstar
Patrick Maas
10
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"zeer prettige sfeer, goed verzorgd en duidelijke, heldere uitleg. Leuk proffecioneel team van begeleiders met als mede cursiste nieuwe aankomend begeleidster. Zowel veel interactie met de totale groep als individuele aandacht. Jabobs en van rooij is een prima opleider. " - 18-07-2019 11:19

"zeer prettige sfeer, goed verzorgd en duidelijke, heldere uitleg. Leuk proffecioneel team van begeleiders met als mede cursiste nieuwe aanko… alles lezen - 18-07-2019 11:19

starstarstarstarstar
Loeffen
10
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"De cursus communicatie is in het begin wat onwennig door de onconventionele aanpak maar na de 2e oefening had ik al veel profijt van de cursus. De link naar de praktijk wordt steeds goed gelegd zodat de oefeningen makkelijk toepasbaar zijn. " - 08-07-2019 18:48

"De cursus communicatie is in het begin wat onwennig door de onconventionele aanpak maar na de 2e oefening had ik al veel profijt van de curs… alles lezen - 08-07-2019 18:48

starstarstarstarstar_half
Ronny Anthonisse
HR Adviseur
9
Adviseren met Impact

"Trainster is zeer ervaren; eerlijk, adviserend, confronterend, invoelend. Leerzame training gehad! Openheid in een veilige omgeving, mede door de mooie groep die we hadden. Vergroten van je zelfinzicht door adviezen en feedback van trainster, acteurs en de deelnemers in onze groep, die je niet vooraf kan kiezen, maar wat in mijn geval waardevolle contacten opleverde. Kortom: een waardevolle, intensieve, maar duurzame investering in jezelf ! Blij dat ik voor deze training heb gekozen. " - 02-07-2019 13:15

"Trainster is zeer ervaren; eerlijk, adviserend, confronterend, invoelend. Leerzame training gehad! Openheid in een veilige omgeving, mede do… alles lezen - 02-07-2019 13:15

starstarstarstarstar
Aat Builtjes
ontwerpleider
10
Adviseren met Impact

"Het was een intensieve maar zeer leerzame training. 2 keer 2 dagen met voor en tussen de trainingen opdrachten en oefeningen waarop bij de trainingen reflexie uitgevoerd werdt. Er werdt niet alleen getraind met theorie, maar ook gekeken naar jou persoon. Hoe doe je het, waar zitten jou verbeterpunten. En, voor mij de reden om voor deze cursus te kiezen, het geleerde kon ook op acteurs uitgeprobeerd worden. Zo konden wij oeffenen en 'blij blunderen'. Zien wat het effect was van de theoretische onderbouwing. Wat past bij mij, en mijn persoonlijkheid. " - 02-07-2019 12:40

"Het was een intensieve maar zeer leerzame training. 2 keer 2 dagen met voor en tussen de trainingen opdrachten en oefeningen waarop bij de t… alles lezen - 02-07-2019 12:40

starstarstarstarstar
Jetho Froom
Cnc programmeur
10
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Goede cursus. het lijkt op het begin raar. maar naar een paar weken merk je wel dat er dingen veranderen aan je zelf. leuke mensen. duidelijke uitleg ik ben zeer tevreden " - 01-07-2019 17:56

"Goede cursus. het lijkt op het begin raar. maar naar een paar weken merk je wel dat er dingen veranderen aan je zelf. leuke mensen. duidelij… alles lezen - 01-07-2019 17:56

starstarstarstarstar
J Brands
Mee werkend voorman
10
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Deze cursus is zeer aan te raden. De begeleiding is zeer goed en alles is super geregeld. Altijd alle aandacht voor de cursist en de juiste bijsturing waar nodig. Ik zou er zo weer mee starten." - 01-07-2019 17:53

"Deze cursus is zeer aan te raden. De begeleiding is zeer goed en alles is super geregeld. Altijd alle aandacht voor de cursist en de juiste … alles lezen - 01-07-2019 17:53

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Consultancy Skills - Adviseren

"Wat ik het meest bijzonder is dat Roland en Wienke een sfeer creeren waarbij iedereen zich prettig voelt om te participeren (en het risico lopen om op je bek te gaan). Ook was het van toegevoegde waarde om met een acteur te oefenen" - 20-06-2019 00:00

"Wat ik het meest bijzonder is dat Roland en Wienke een sfeer creeren waarbij iedereen zich prettig voelt om te participeren (en het risico l… alles lezen - 20-06-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Consultancy Skills - Adviseren

"De cursus zelf: opbouw, de case / oefeningen en natuurlijk de trainers: hadden veel oog voor individuele leerbehoefte en konden dat goed inpassen in de onderdelen van de cursus.

Faciliteiten zoals gebouw, trainingsruimte etc. zijn prima." - 20-06-2019 00:00

"De cursus zelf: opbouw, de case / oefeningen en natuurlijk de trainers: hadden veel oog voor individuele leerbehoefte en konden dat goed inp… alles lezen - 20-06-2019 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Consultancy Skills - Adviseren

"The way this course was set up worked for me perfectly; there was a lot of time spent on practicing and feedback, which were the moments I learned the most. Also, the trainers were experts in this field and could tell a lot of helpful things during the feedback sessions." - 20-06-2019 00:00

"The way this course was set up worked for me perfectly; there was a lot of time spent on practicing and feedback, which were the moments I l… alles lezen - 20-06-2019 00:00

starstarstarstarstar
Cor van de Ven
Ondernemer
10
Beter zaken doen door communicatie | Coaching en Middle Management, Motiveren, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Assessment & Verzuimgesprekken | Luisteren en luistervaardigheden | Communicatie advies

"Ik ben over de gehele lijn van de cursussen zeer te spreken, niet zoals bij andere cursussen een certificaat dat je met goed gevolg de cursus gevolgd hebt maar ik ben nu net zo lang begeleid tot ik het krachtig in praktijk kon brengen.
De technologie achter de cursussen is top.
groet Cor van de Ven" - 14-06-2019 08:00

"Ik ben over de gehele lijn van de cursussen zeer te spreken, niet zoals bij andere cursussen een certificaat dat je met goed gevolg de cursu… alles lezen - 14-06-2019 08:00