Ervaringen met Professioneel Communiceren

9,2
Gemiddelde score van Professioneel Communiceren producten
Gebaseerd op 46 ervaringen
Marieke Hengeveld
starstarstarstarstar
Marieke Hengeveld
Customer Service
10
Professioneel, effectief en klantgericht communiceren = online (mindset & vaardigheden)

"een fijne, leerzame cursus gehad van Mayke. ze leert je nog beter te communiceren, niet alleen met klanten maar ook met collega's, thuis etc. De cursus via teams in een aantal keer is ook erg prettig. Hetgene wat je leert, kun je direct toepassen en de volgende keer bespreken hoe dit is gegaan. Mayke past de training op jou aan en legt de focus op jouw struikelblok. Deze cursus is een aanrader!" - 23-04-2021 06:42

"een fijne, leerzame cursus gehad van Mayke. ze leert je nog beter te communiceren, niet alleen met klanten maar ook met collega's, thuis etc… alles lezen - 23-04-2021 06:42

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
LEAD IT - Professionele Communicatie

"Een goede trainer die ervoor zorgt dat er een open sfeer ontstaat waarin deelnemers ervaringen, gedachtes en moeilijkheden met elkaar delen.
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 8
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 10" - 15-03-2021 00:00

"Een goede trainer die ervoor zorgt dat er een open sfeer ontstaat waarin deelnemers ervaringen, gedachtes en moeilijkheden met elkaar delen.… alles lezen - 15-03-2021 00:00

Regnier Ten Haaf
starstarstarstarstar
Regnier Ten Haaf
Sales Manager
10
Lichaamstaal Professional - non-verbale communicatie training op professioneel niveau

"De groep was zeer divers, maar de openheid, deskundigheid van Heleen, maakte de dagen tot een ware openbaring. Deze training is een rijke aanvulling voor een ieder die van mens tot mens communiceert en dagelijks toegepast kan worden." - 20-12-2019 15:14

"De groep was zeer divers, maar de openheid, deskundigheid van Heleen, maakte de dagen tot een ware openbaring. Deze training is een rijke aa… alles lezen - 20-12-2019 15:14

starstarstarstarstar_half
tim
Coach klantcontact
9
Professioneel, effectief en klantgericht communiceren = online (mindset & vaardigheden)

"De afgelopen jaren heb ik als coach meerdere trainingen van Mayke beleefd op het gebied van communicatie en coaching. In deze trainingen ben ik mij bewust geworden van mijn wijze van communiceren en coachen. Vanuit dat bewustzijn heb ik mijzelf met ondersteuning van Mayke verder kunnen ontwikkelen. Veel van wat ik leerde in deze trainingen is meer dan een jaar later ‘blijven hangen’ en pas ik nog steeds dagelijks toe. De training van PiP sorteerde voor mij en mijn directe collega’s geen kort gewin, maar een duurzame verandering in gedrag! " - 12-11-2019 15:17

"De afgelopen jaren heb ik als coach meerdere trainingen van Mayke beleefd op het gebied van communicatie en coaching. In deze trainingen ben… alles lezen - 12-11-2019 15:17

starstarstarstarstar
Astrid Hendrix
Teammanager
10
Professioneel, effectief en klantgericht communiceren = online (mindset & vaardigheden)

"De samenwerking met PIP training is een bijzondere! Als eerste is Mayke een bruisende persoonlijkheid die met al haar enthousiasme in staat is om medewerkers aan te zetten tot nadenken om daarna daadwerkelijk te veranderen in gedrag.

De trainingen die ze verzorgde waren voor medewerkers van de Klantenservice. In kleine groepjes (max 8 personen) ging ze het gesprek aan over gedrag en welke invloed dit kan hebben in een telefoongesprek. Ondanks het sterk wisselende niveau in de groepen, weet Mayke de deelnemers middels persoonlijke aandacht echt gerichte feedback te geven waar medewerkers daarna direct mee aan de slag kunnen.

De daaropvolgende individuele coaching on the job, die Mayke ook verzorgde, hebben medewerkers als erg prettig ervaren. De resultaten waren snel zichtbaar, o.a. kwalitatieve betere gesprekken en medewerkers die zich zekerder voelden aan de telefoon (en daardoor meer plezier hadden in hun dagelijkse werk).

Zeker een aanrader!
" - 27-10-2019 10:33

"De samenwerking met PIP training is een bijzondere! Als eerste is Mayke een bruisende persoonlijkheid die met al haar enthousiasme in staat … alles lezen - 27-10-2019 10:33

starstarstarstarstar_half
Susanne Becker
Coach
9
Professioneel, effectief en klantgericht communiceren = online (mindset & vaardigheden)

"De training heeft me veel nieuwe inzichten en kennis gegeven. Hierdoor durf ik meer en benader ik potentiële klanten makkelijker. Ik kan de training dus alleen maar aanbevelen voor mensen die worstelen met het benaderen van klanten. " - 25-10-2019 12:42

"De training heeft me veel nieuwe inzichten en kennis gegeven. Hierdoor durf ik meer en benader ik potentiële klanten makkelijker. Ik kan de … alles lezen - 25-10-2019 12:42

starstarstarstarstar
Hendrik Koemans
Sales Manager
10
Lichaamstaal Professional - non-verbale communicatie training op professioneel niveau

"De Lichaamstaal Professional Training is echt een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk onderbouwde theorie over lichaamstaal en non-verbale communicatie. Je leert zowel wat je bij een ander kunt zien aan non-verbale signalen als wat je zelf uitstraalt en hoe je dat, afhankelijk van je doel, met kleine subtiele aanpassingen kunt verbeteren. Denise is een inspirerende trainer met veel kennis." - 02-09-2019 15:06

"De Lichaamstaal Professional Training is echt een aanrader! Ik vond het heel interessant om meer inzicht te krijgen in de wetenschappelijk o… alles lezen - 02-09-2019 15:06

Marcel Smolenaers
starstarstarstarstar
Marcel Smolenaers
Assistent inkoper
10
Professioneel, effectief en klantgericht communiceren = online (mindset & vaardigheden)

"De training 'Maak van je klant een ambassadeur' geeft interessante inzichten op hoe je zelf invloed hebt op het beeld dat je klant van jou heeft (en dus ook doorgeeft aan anderen). Mayke en Cindy zijn erg deskundig en weten de training op een luchtige en interactieve manier te presenteren.
De persoonlijke ontvangst bij Hotel 46 geeft je direct een welkom gevoel. Door de laagdrempelige opzet was de sfeer in de groep ook prima. Ik kan deze training dan ook van harte aanbevelen. " - 31-08-2019 14:19

"De training 'Maak van je klant een ambassadeur' geeft interessante inzichten op hoe je zelf invloed hebt op het beeld dat je klant van jou h… alles lezen - 31-08-2019 14:19

Indi Snepvangers
starstarstarstarstar_half
Indi Snepvangers
Trainee HRM Consultant
9
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Hele leerzame trainingsdagen gehad. Jacobijn past het programma perfect aan op de behoefte die de groep op dat moment nodig heeft. De vele oefeningen in combinatie met de theorie zorgde ervoor dat de nieuwe inzichten meteen in de praktijk werden gebracht." - 15-08-2019 14:02

"Hele leerzame trainingsdagen gehad. Jacobijn past het programma perfect aan op de behoefte die de groep op dat moment nodig heeft. De vele o… alles lezen - 15-08-2019 14:02

starstarstarstarstar_half
Gabri Bonants
Trainee HRM consultant
9
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Tijdens de training van Jacobijn heb ik op een hele leuke manier erg veel geleerd. Jacobijn geeft veel persoonlijk aandacht en houdt rekening met de leervragen en het niveau van de groep. Geen open deuren, maar echt nieuwe inzichten! " - 26-07-2019 07:25

"Tijdens de training van Jacobijn heb ik op een hele leuke manier erg veel geleerd. Jacobijn geeft veel persoonlijk aandacht en houdt rekenin… alles lezen - 26-07-2019 07:25

Fleur Weekers
starstarstarstarstar_half
Fleur Weekers
HR consultant
9
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Afgelopen tijd heb ik een drie daagde training gevolgd van Jacobijn plus eindopdracht. In deze trainingen heeft ze er op een prettige en gezellige manier voor gezorgd dat ik veel nieuwe inzichten heb gekregen! Ze was erg flexibel, paste aan waar nodig en hield de training elke keer weer fris en levendig. Bedankt Jacobijn! " - 24-07-2019 12:31

"Afgelopen tijd heb ik een drie daagde training gevolgd van Jacobijn plus eindopdracht. In deze trainingen heeft ze er op een prettige en gez… alles lezen - 24-07-2019 12:31

starstarstarstarstar_border
Sofie Geerdes
Trainee HRM-consultant
8
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Afgelopen vrijdag heb ik samen met collega's een reeks trainingen over persoonlijk en professioneel communiceren afgerond. Ik heb de trainingen als zeer leuke en leerzame dagen ervaren. Erg prettig was de goede balans tussen theorie en praktijkopdrachten. Daarnaast heb ik veel geleerd van de feedback van Jacobijn. Bedankt!
" - 19-07-2019 13:34

"Afgelopen vrijdag heb ik samen met collega's een reeks trainingen over persoonlijk en professioneel communiceren afgerond. Ik heb de trainin… alles lezen - 19-07-2019 13:34

starstarstarstarstar_half
Fleur Verhoeven
Trainee HRM
9
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Ik heb de trainingsdagen als zeer positief ervaren. Zowel praktijk als theorie werd aangestipt en er was veel ruimte voor inbreng vanuit de groep. Daar werd serieus naar geluisterd en op ingespeeld. Door deze dynamiek werd de training persoonlijk en heb ik de inhoud veel beter kunnen onthouden. Ik pas het nu dan ook regelmatig toe in de praktijk, met name actief luisteren en de verschillende beïnvloed-technieken. Dank daarvoor!
" - 18-07-2019 07:23

"Ik heb de trainingsdagen als zeer positief ervaren. Zowel praktijk als theorie werd aangestipt en er was veel ruimte voor inbreng vanuit de … alles lezen - 18-07-2019 07:23

starstarstarstarstar
Diederik Hendriks
Managing Director
10
Lichaamstaal Professional - non-verbale communicatie training op professioneel niveau

"De nuchtere, wetenschappelijk onderbouwde en niet zweverig aanpak was een van de dingen die me zeer aansprak. Daarnaast het feit dat de trainer, Denise Dechamps, een veel gevraagde expert is op tv en radio. Ik had haar al een aantal keer voorbij zien komen voordat ik de training van haar volgde. Je komt natuurlijk niet zomaar op tv om politici en criminelen te analyseren.

Ik heb vooraf veel trainingen vergeleken op internet en ook overwogen om over de grens te gaan. Het is soms lastig om door de bomen het bos te zien. Nadat ik een excelsheet had gemaakt en daar alle trainingen met prijzen, beoordeling, inhoud, aantal dagen, extra's, e.d. had ingezet, werden de verschillen me duidelijker. Er zijn een groot aantal aanbieders die een groot scala aan trainingen aanbieden, lichaamstaal is er dan een van. Ze zijn dus geen specialist op dit gebied. Dit was ook een van de redenen waardoor Body Language Academy eruit sprong. Het online platform is prettig om te communiceren met andere cursisten, leuke analyses en bezig te blijven met onderwerp.

Over de training kan ik zeggen dat de locatie zeer goed bereikbaar is, een professionele maar toch ook gemoedelijke uitstraling heeft. De lunch was tiptop en ook de verzorging van de dag. De inhoud van de training was perfect: interessante nieuwe theorie, veel oefeningen, ruimte voor vragen, ontspannen sfeer. De trainer was zeer professioneel, kundig en had humor. De begeleiding en het contact was uitstekend." - 02-07-2019 09:14

"De nuchtere, wetenschappelijk onderbouwde en niet zweverig aanpak was een van de dingen die me zeer aansprak. Daarnaast het feit dat de trai… alles lezen - 02-07-2019 09:14

starstarstarstarstar
David Frans
Commercieel manager Benelux
10
Lichaamstaal Professional - non-verbale communicatie training op professioneel niveau

"Ik heb al veel trainingen gevolgd in mijn loopbaan, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het was ontzettend leuk: goede en veilige sfeer, leuke groep en fijne locatie. En daarnaast ook enorm waardevol! Waarom heb ik hier niet eerder over geleerd? Dit is de belangrijkste taal die we kunnen leren! Ik ben vrij kritisch van aard en was dan ook een erg benieuwd hoe deze training zou bevallen. Mijn verwachting was dat je in 2 dagen niet voldoende kan leren om echt beter te worden in het lezen van lichaamstaal. Ik ben blij verrast door de enorme kennis en kunde van trainer. Zowel op didactisch vlak als vakinhoudelijk. Geen vraag bleef onbeantwoord en de training zat goed in elkaar. Ook was ik erg te spreken over het uitgebreide materiaal dat we kregen. O.a. een een uitgebreide reader met veel informatie en oefeningen (zelfs voor na de training!) en ook de sheets kregen we nagestuurd. Na de eerste trainingsdag werd ik op de weg terug naar huis al verrast door hoeveel meer ik zag. Na dag 2 wist ik ook precies hoe ik mijn eigen lichaamstaal kon aanpassen. Nog steeds ben ik onder de indruk en zoals je kan lezen, fan!" - 28-06-2019 14:34

"Ik heb al veel trainingen gevolgd in mijn loopbaan, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit. Het was ontzettend leuk: goede en vei… alles lezen - 28-06-2019 14:34

starstarstarstarstar_border
Astrid Maerman
Trainee Talent in Process IJK
8
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Prettige trainingen over Mondelinge en schriftelijke communicatie. Jacobijn zocht goed de aansluiting met ons als trainees. Ze vroeg regelmatig naar onze wensen en verwachtingen en speelde daarop in. Eindigde elke training met een evaluatie waarbij we terug kwamen op onze leerdoelen. Veel praktische oefeningen, erg prettig. " - 30-01-2019 09:50

"Prettige trainingen over Mondelinge en schriftelijke communicatie. Jacobijn zocht goed de aansluiting met ons als trainees. Ze vroeg regelma… alles lezen - 30-01-2019 09:50

starstarstarstarstar
Carmen Geuns
Trainee Talent in Proces
10
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik vind het prettig dat Jacobijn haar trainingen aanpast op de behoefte. Daarnaast voelde haar trainingen als een veilige omgeving waardoor ik mijzelf kon zijn en veel uit de training heb kunnen halen. Haar oprechte interesse in ons als trainee's waardeer ik enorm! " - 28-01-2019 15:58

"Ik heb de training als zeer leerzaam ervaren. Ik vind het prettig dat Jacobijn haar trainingen aanpast op de behoefte. Daarnaast voelde haar… alles lezen - 28-01-2019 15:58

starstarstarstarstar_border
Van Iersel
Trainee
8
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Positieve en enthousiaste trainingen waarbij vooral heel goed in werd gespeeld op de vooraf opgegeven wensen van de trainees. We hebben onze communicatievaardigheden dankzij deze training zeker kunnen verbeteren. Deze training is daarom zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een verbetering in communicatieve vaardigheden." - 28-01-2019 12:48

"Positieve en enthousiaste trainingen waarbij vooral heel goed in werd gespeeld op de vooraf opgegeven wensen van de trainees. We hebben onze… alles lezen - 28-01-2019 12:48

starstarstarstarstar
Femke van der Most- Vroon
Jurist, instructeur en paardentrainer
10
Lichaamstaal Professional - non-verbale communicatie training op professioneel niveau

"Het was een onwijs leuke en motiverende training! Denise heeft de gave om ook de 'droge stof' tot leven te brengen. In de twee dagen heb ik enorm veel geleerd. Voor mij is de opleiding zeker van toegevoegde waarde in mijn beroep!" - 05-10-2018 19:44

"Het was een onwijs leuke en motiverende training! Denise heeft de gave om ook de 'droge stof' tot leven te brengen. In de twee dagen heb ik … alles lezen - 05-10-2018 19:44

starstarstarstarstar
Helen Nijssen
10
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Erg goede training en trainer, met een prettige balans tussen theorie en praktijk. Jacobijn heeft veel leuke opdrachten en voorbeelden, maar kan ook goed inspringen op actuele vragen en cases." - 26-03-2018 14:22

"Erg goede training en trainer, met een prettige balans tussen theorie en praktijk. Jacobijn heeft veel leuke opdrachten en voorbeelden, maar… alles lezen - 26-03-2018 14:22

Meike Dielis
starstarstarstarstar_half
Meike Dielis
Trainee bij Driessen HRM
9
Persoonlijk en professioneel communiceren

"Ik heb in totaal 3,5 dag communicatietraining gevolgd bij Jacobijn. Ik heb deze dagen als zeer waardevol ervaren. De training heeft een fijne balans tussen theorie en praktijk en in de trainingen is ruimte om eigen casussen te bespreken. Zo wordt de theorie heel toepasbaar in mijn dagelijkse werk. " - 23-03-2018 15:28

"Ik heb in totaal 3,5 dag communicatietraining gevolgd bij Jacobijn. Ik heb deze dagen als zeer waardevol ervaren. De training heeft een fijn… alles lezen - 23-03-2018 15:28

Marja Rijn
starstarstarstarstar_half
Marja Rijn
Kwaliteitsadviseur at ZANOB
9
Opleiding Persoonlijke ontwikkeling & professionele communicatie

"Een hele waardevolle opleiding voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn/haar functioneren. Door de krachtige combinatie van het Enneagram, Transactionele Analyse en NLP en de professionele betrokkenheid van de trainers is dit een opleiding die ik iedereen van harte kan aanbevelen!" - 24-07-2017 08:15

"Een hele waardevolle opleiding voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn/haar functioneren. Door de krachtige combinatie van het Enneagr… alles lezen - 24-07-2017 08:15

Ellen Brakman
starstarstarstarstar_border
Ellen Brakman
Manager interne communicatie PR&I bij ABN AMRO Bank N.V.
8
Opleiding Persoonlijke ontwikkeling & professionele communicatie

"Dit is een hele goede opleiding als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling.

Je leert in te zien waarom contacten met bepaalde typen mensen altijd moeizaam verlopen en met anderen juist altijd makkelijk gaan.

Ik heb een veel beter inzicht gekregen in mijzelf, hoe ik functioneer en hoe ik op anderen kan overkomen. En hoe ik dit op een positieve, prettige manier kan beinvloeden.

Vooral door de combinatie van theorie aangevuld met veel praktijkoefeningen leer je veel in 2 jaar. Het is een pittige tijdsinvestering, maar een die ik meer dan de moeite waard vond. " - 05-07-2017 17:26

"Dit is een hele goede opleiding als je wilt werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Je leert in te zien waarom contacten met bepaalde t… alles lezen - 05-07-2017 17:26

Loes Hoogeveen
starstarstarstarstar
Loes Hoogeveen
Advisor KPN Security Fraud and Abuse
10
Opleiding Persoonlijke ontwikkeling & professionele communicatie

"Ik heb mezelf verder mogen ontdekken met ondersteuning van 2 zeer kundige en betrokken mentoren Piet en Elly. Zij hebben mij inzichten doen laten zien/voelen en hebben me bijgestaan op een persoonlijke en zeer vertrouwde manier waardoor ik veel dichter bij mijzelf ben gekomen en in mijn kracht gaan staan, het heeft me zo enorm geholpen in mijn ontwikkeling, wauw wat vreselijk mooi moment was dat, en die 2 jaren vlogen helaas voorbij....
Ik ben blij en trots dat ik van zo’n brok aan kennis gebruik heb mogen maken en op zo’n liefdevolle manier, een waardevol cadeau waar ik nog lang van ga genieten. Dit gun ik echt iedereen!

Tip: Handouts vooraf verstrekken
" - 04-07-2017 09:28

"Ik heb mezelf verder mogen ontdekken met ondersteuning van 2 zeer kundige en betrokken mentoren Piet en Elly. Zij hebben mij inzichten doen … alles lezen - 04-07-2017 09:28

Jelle Geerts
starstarstarstarstar_half
Jelle Geerts
Operations Manager at Kalibra International B.V.
9
Opleiding Persoonlijke ontwikkeling & professionele communicatie

"Soms doe je een opleiding waarvan je denkt dat iedereen deze zou moeten doen. Dit is er zo één!

In de twee jaar van de opleiding persoonlijke ontwikkeling bij Corael heb ik niet alleen veel inzicht in mijn eigen drijfveren en valkuilen gekregen, ook heb ik geleerd om meer te leven vanuit mijn kracht door dichter bij mezelf te blijven.

Daarnaast heb ik veel inzicht gekregen in mijn communicatie met andere. Ik zie in communicatie als het ware van een afstandje wat er gebeurt. Hierdoor ben ik niet alleen effectiever in mijn communicatie geworden maar ook prettiger.

De training bestaat uit een combinatie van het Enneagram, TA, NLP en familieopstellingen. Vooral deze combinatie maakt de training erg waardevol.
" - 03-07-2017 15:58

"Soms doe je een opleiding waarvan je denkt dat iedereen deze zou moeten doen. Dit is er zo één! In de twee jaar van de opleiding persoon… alles lezen - 03-07-2017 15:58