Communicerenenzo

Communicerenenzo

Adres:

Lepelblad 30
1991KL Velserbroek

8,8
Gemiddeld cijfer voor Communicerenenzo
Gebaseerd op 23 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Lilian Fayez
Shiftleader Food and Beverage
10
Starten met leidinggeven als persoonlijke maatwerktraining

"Onwijs veel van Robert geleerd. Ik heb de persoonlijke maatwerktraining 'starten met leidinggeven' als zeer prettig en leerzaam ervaren. Een training die ik iedereen aanraad die net begint met leidinggeven. Robert is geduldig, stelt de juiste vragen en dit alles heeft mij meer zekerheid gegeven in het leidinggeven." - 09-07-2023 21:40

"Onwijs veel van Robert geleerd. Ik heb de persoonlijke maatwerktraining 'starten met leidinggeven' als zeer prettig en leerzaam ervaren. Een… alles lezen - 09-07-2023 21:40

Beschrijving

We kunnen vanaf nu alle persoonlijke maatwerktrainingen in blended vorm aanbieden.

Wat betekent dat voor jou?

Je krijgt via de mail een toegangscode om in jouw persoonlijke maatwerktraining in te loggen.

Daar vind je diverse opdrachten om te doen, teksten om te lezen, filmpjes om te kijken en vragen om te beantwoorden. Dat is het online gedeelte.

Daarnaast krijg je bij iedere persoonlijke maat…

Lees de volledige beschrijving

We kunnen vanaf nu alle persoonlijke maatwerktrainingen in blended vorm aanbieden.

Wat betekent dat voor jou?

Je krijgt via de mail een toegangscode om in jouw persoonlijke maatwerktraining in te loggen.

Daar vind je diverse opdrachten om te doen, teksten om te lezen, filmpjes om te kijken en vragen om te beantwoorden. Dat is het online gedeelte.

Daarnaast krijg je bij iedere persoonlijke maatwerktraining, coaching en training aangeboden. Tijdelijk doen we dat via teams, zoom of een ander platform dat zorgt voor een goede beeld- en geluidverbinding. Wanneer we weer live contact kunnen maken, ben je van harte welkom bij ons aan de keukentafel of komen we naar jou toe, net wat we afspreken.

👩‍🎓Experts in  maatwerk

Sinds 1998 zetten wij, Robert en Silvia Broeks assessments, training én coaching in om medewerkers, teams en daardoor bedrijven te versterken op het gebied van leiderschap en communicatie. Wij werken met en voor mensen aan hun communicatievaardigheden, hun persoonlijke effectiviteit en we leren ze technieken om effectief leiding te geven.  In al onze trainingen staat communicatie centraal.

🏋️‍♀️Trainen is doen!

Onze trainingen zijn gericht op jouw praktijk. Leren is vooral doen! Daarom besteden we veel aandacht aan situaties die jij in jouw praktijk tegenkomt. Al onze persoonlijke maatwerktrainingen en in-company trainingen worden op maat door ons geschreven afgestemd op de vragen die specifiek bij jou of jouw team spelen.

Trainen betekent uiteraard veel oefenen. Vergelijk het met sport. Daar trainen sporters ook samen om hun vaardigheden te verbeteren om daarna een goede wedstrijd te kunnen spelen. Trainen is vallen en opstaan om het uiteindelijk beter te doen in de praktijk. Fouten maken mag en is normaal, het hoort bij het leren en zo zijn we ook groot geworden. Hoe we doen op de werkvloer en waarom we zo doen, ons gedrag dus, zit heel diep verankerd in ons systeem en dat verander je niet zomaar. Je zult dus veel bewust moeten oefenen!

🕵️‍♂️Trainingen met veel persoonlijke aandacht

Het oude leren was gericht op klassikaal onderwijs, het ‘one size fits all’ principe. Het nieuwe leren is gericht op jou én jouw team, de omgeving waarin jij je beweegt. Het draait vooral om jouw gedrag en dat van je collega’s want dat bepaalt of de samenwerking effectief is of niet! Hierin kun jij dus een belangrijke rol spelen door je eigen gedrag onder de loep te nemen en dat van je collega’s.

En aangezien jij uniek bent, zijn onze trainingen ook uniek en dus maatwerk! Het vereist veel aandacht, inzet en tijd om je gedrag continue te versterken om echt duurzaam resultaten neer te zetten. De omgeving is vaak taai en je collega’s reageren vaak op de automatische piloot in hoe ze jou ervaren. Nieuw gedrag effectief inzetten en volhouden heeft dus tijd, inzet en vooral volharding nodig. Onze ervaring is dat je beter in korte (2 tot 3 uur) intensieve sessies verspreid over een wat langere periode kunt leren zodat jij en je omgeving kunnen wennen aan het nieuw geleerde gedrag.

🧩Meerdere leermethodes

Omdat mensen nu eenmaal verschillen, bieden wij in onze trainingen een combinatie van meerdere leermethodes aan (blended-learning). Je kunt kiezen uit verschillende bouwstenen zoals persoonlijke coaching en workshops die ondersteund worden met stukjes theorie  die je kunt nalezen in je werkboek of via een online platform zodat je op verschillende manieren wordt geprikkeld om het geleerde je echt eigen te maken.

Je bent wellicht praktisch ingesteld en wilt graag direct weten wat je het beste kan doen en in actie komen om effectiever met mensen en situaties om te gaan. Een workshop om samen te oefenen op en met anderen is dan wellicht een leervorm die je aanspreekt. Misschien wil je graag eerst rustig kunnen overdenken wat jou is aangeboden en heb je meer tijd nodig om over te gaan tot handelen. Eerst de theorie nog eens rustig nalezen uit de werkmap of online past dan wellicht beter bij jou om het daarna nog eens persoonlijk met ons te bespreken wat het beste is om te doen. Vanzelfsprekend adviseren wij je welke bouwstenen het beste bij jou passen.

❔Hoe werkt het?

Wanneer je kiest voor een persoonlijke maatwerktraining dan brengen we eerst jouw leerdoelen in kaart. Wat wil je zelf aanpakken, wat vind je lastig, waar loop je regelmatig tegenaan, waarom wil je precies datgene leren?

Dan doe je een korte persoonlijke analyse die in kaart brengt wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn wat veelzeggend is voor jouw voorkeuren in leren, werken, communiceren en eventueel leidinggeven. Dit wordt speciaal voor jou uitgewerkt in een lekker leesbaar rapport en is enorm leerzaam, versnelt je leerproces en het helpt je direct bij het effectiever communiceren en samenwerken met anderen. De uitkomsten bespreken we persoonlijk met je in de eerste coachingsessie. Daarna maken we jouw training op maat. De onderwerpen die we afgesproken hebben te behandelen komen in jouw persoonlijke leerweg terug op verschillende manieren. Samen bepalen we welke manieren voor jou het beste passen en wat we wanneer gaan doen. Zo past de training altijd in jouw agenda.

Persoonlijke coaching, wat er in jouw situatie speelt is de leidraad voor de persoonlijke coaching, je kunt al je vragen bij ons kwijt en we helpen je het geleerde toe te passen door bijvoorbeeld gesprekken met je voor te bereiden of je handvatten te geven voor bepaalde (lastige) situaties. We helpen je echt gebruik te maken van wat je geleerd hebt en zijn er als klankbord voor jou. Het aantal sessies hangt af van jouw behoefte. De persoonlijke coaching vindt plaats bij ons aan de keukentafel in Velserbroek of bij jou op je werkplek, mits daar een ruimte is om in alle rust, ongestoord zo’n 2 a 3 uur bij elkaar te kunnen zitten.

Workshops, naast de persoonlijke coaching wil je voor sommige onderwerpen oefenen met meer dan alleen je coach, of wil je ook zien hoe anderen het doen. Dan zijn er de workshops die we per onderwerp aanbieden. In de workshop kan iedereen deelnemen die het onderwerp van de workshop op hun leerweg heeft staan. Een onderwerp als ‘feedback geven’ kan een onderdeel zijn van een training leiderschap maar ook van een persoonlijke maatwerktraining in assertiviteit. 

Bij het afstemmen van jouw persoonlijke programma bespreken we natuurlijk wat het beste voor jou past en waar jij je prettig bij voelt. In de workshop is altijd jouw coach aanwezig om er voor te zorgen dat jij jouw leerdoelen behaalt. Het aantal workshops hangt af van jouw behoefte en welke combinatie het beste bij jou past. Per workshop is het minimum aantal deelnemers 4 en het maximum 8. Bij een workshop zijn er altijd 2 trainers aanwezig zodat je voldoende persoonlijke aandacht krijgt voor jouw leerdoelen. De workshops worden 4 maal per jaar in Utrecht en Haarlem op goed bereikbare locaties gehouden. Op onze site kun je de agenda vinden.

Persoonlijk Werkboek de theorie over het onderwerp van jouw keuze kun je ook online aangeboden krijgen. Natuurlijk niet alleen maar tekst, maar ook opdrachten, praktische oefeningen, filmpjes etc. Zo kun je op de momenten dat het jou schikt aan je persoonlijke ontwikkeling werken. Bevatten jouw onderwerpen veel zaken om echt te leren en te onthouden dan voegen we een handige memotrainer toe die je regelmatig prikkelt om het geleerde actief te houden.

Zit je liever niet achter je beeldscherm of op je telefoon? Dan krijg je al je teksten, opdrachten en voorbeelden op papier van ons in een werkmap.

Natuurlijk houden we tussen de coaching en of workshops contact met je, we kijken hoe het met je voortgang gaat en geven je persoonlijke tips bij de opdrachten die je doet. Zo weten wij precies waar we je mee kunnen helpen in de volgende persoonlijke coaching sessie of workshop.

De persoonlijke maatwerktraining wordt afgesloten met een certificaat.

Alle voordelen op een rijtje:

 • Je hoeft nooit te wachten tot een trainingsgroep vol is.
 • De training wordt in overleg met jou gepland.
 • De trainingslocatie is bij jou op je werkplek (scheelt reistijd) of bij ons gezellig en veilig aan de keukentafel in Velserbroek.
 • Je krijgt geen onderwerpen voorgeschoteld waar je geen behoefte aan hebt.
 • Je krijgt een ervaren trainer die veel praktijkvoorbeelden met je kan delen.
 • Je krijgt alle tijd en ruimte om jouw situatie en vragen aan de orde te stellen.
 • Het tempo van de training is jouw tempo, niet te snel en niet te langzaam.
 • De oefeningen worden gemaakt met jouw werksituatie als voorbeeld.
 • Je kunt kiezen en combineren met workshops en coaching dus wat het beste bij jou past.

In-company trainingen  worden door ons op maat gemaakt voor een groep, van bij voorkeur 8 tot 16 deelnemers (minimaal 4), met een soortgelijk leerdoel.

Na de inventarisatie van de doelen die jullie als bedrijf voor ogen hebben met de training, vervolgen we met de inventarisatie van de  persoonlijke leerdoelen van de deelnemers.

Daarna maken wij de training op maat. Deze bieden veel  afwisseling en zijn op de dagelijkse praktijk gericht, met oog voor de verschillende niveaus en leerstijlen binnen de groep deelnemers.

Na de voorbereiding die de deelnemers in eigen tempo online kunnen doen volgt een verdiepende workshop. De verdiepende workshops worden altijd door een trainer en een co-trainer/trainingsacteur gegeven. Zo krijgt iedere deelnemer de aandacht die hij of zij nodig heeft om de gestelde doelen te behalen.

Na iedere workshop volgt een praktische opdracht die de deelnemers in de periode tussen de workshops door moeten uitvoeren. Zo blijft het geleerde uit de training bewust in de drukte van alle dag en zal de verandering in houding, gedrag en vaardigheden steeds meer eigen worden bij de deelnemer.

De training wordt afgesloten met een certificaat.

Wij hebben een ruime ervaring opgedaan in het maken en geven van deze in-company maatwerktrainingen bij diverse bedrijven (van 20 tot 500 medewerkers) waar wij alle managers, team coördinatoren en medewerkers getraind hebben in leiderschap en communicatie.

Afhankelijk van de inhoud en leerdoelen van iedere training zal het aantal workshops tussen de 2 en 4  liggen, verspreid over een periode van 4 tot 12 maanden.

8,8
Gemiddeld cijfer voor Communicerenenzo
Gebaseerd op 23 ervaringen
starstarstarstarstar
Lilian Fayez
Shiftleader Food and Beverage
10
Starten met leidinggeven als persoonlijke maatwerktraining

"Onwijs veel van Robert geleerd. Ik heb de persoonlijke maatwerktraining 'starten met leidinggeven' als zeer prettig en leerzaam ervaren. Een training die ik iedereen aanraad die net begint met leidinggeven. Robert is geduldig, stelt de juiste vragen en dit alles heeft mij meer zekerheid gegeven in het leidinggeven." - 09-07-2023 21:40

"Onwijs veel van Robert geleerd. Ik heb de persoonlijke maatwerktraining 'starten met leidinggeven' als zeer prettig en leerzaam ervaren. Een… alles lezen - 09-07-2023 21:40

starstarstarstarstar_half
Silvia Broeks
9
Cursus Zelfvertrouwen, communiceren vanuit jezelf

"Het trainingstraject bij Robert was voor mij een eyeopener. Hij stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft tips waar je echt wat aan hebt. De disc-methode helpt daarbij echt om beter met anderen te communiceren. Ik kan me nu beter verplaatsen in anderen en omgaan met andere manieren van communiceren. Ik heb uit de training gehaald wat ik wilde halen, namelijk sterker in mijn schoenen staan. Veel dank Robert!" - 22-02-2022 17:28

"Het trainingstraject bij Robert was voor mij een eyeopener. Hij stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft tips waar je echt… alles lezen - 22-02-2022 17:28

starstarstarstarstar_half
Marlies Nijensteen
Specialist-B
9
warning training zelfvertrouwen is niet meer beschikbaar

"Het trainingstraject bij Robert was voor mij een eyeopener. Hij stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft tips waar je echt wat aan hebt. De disc-methode helpt daarbij echt om beter met anderen te communiceren. Ik kan me nu beter verplaatsen in anderen en omgaan met andere manieren van communiceren. Ik heb uit de training gehaald wat ik wilde halen, namelijk sterker in mijn schoenen staan. Veel dank Robert!" - 14-02-2022 09:09

"Het trainingstraject bij Robert was voor mij een eyeopener. Hij stelt de juiste vragen, houdt je een spiegel voor en geeft tips waar je echt… alles lezen - 14-02-2022 09:09

starstarstarstarstar_half
Ilona Kruijver
medewerker HR Services
9
Zichtbaar communiceren

"In de training Zichtbaar communiceren heb ik veel inzichten gekregen over o.a. mijn eigen communicatie stijl en die van anderen. Robert creëert een veilige sfeer waardoor je open en eerlijk in gesprek bent. Hij heeft een luisterend oor en coacht op een persoonlijke en betrokken manier. Fijn om op eigen tempo en aangepast aan eigen onderwerpen deze training gevolgd te hebben. " - 30-12-2021 11:21

"In de training Zichtbaar communiceren heb ik veel inzichten gekregen over o.a. mijn eigen communicatie stijl en die van anderen. Robert creë… alles lezen - 30-12-2021 11:21

starstarstarstarstar_half
Kristel Bakx
9
Cursus Zelfvertrouwen, communiceren vanuit jezelf

"Training communiceren vanuit zelfvertrouwen.

Het coaching traject heeft mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak enorm geholpen.
Robert geeft een bepaalde openheid aan de gesprekken en hoort wat er tussen de zinnen door gezegd wordt.
Daardoor geeft de training ook echt het gevoel van maatwerk.
Robert heeft een groot inlevingsvermogen in veel situaties en het talent deze in een ander perspectief te zetten.
Dit helpt bij het beter leren begrijpen/accepteren van de andere kant en het beter begrijpen van jezelf.

Het discrapport heeft veel inzicht gegeven in zaken waar ik onzeker over was.
Ook heeft het mij een duidelijker beeld gegeven hoe ik overkom op de buitenwereld, en waarom ik/mijn systeem doe wat ik doe in bepaalde situaties.
De heldere beschrijving van mijn persoonlijkheid, de tabellen waar sterke en zwakke punten staan uitgebeeld helpen bij het beter accepteren wie ik ben en wat past bij mijn persoonlijkheid.

De opdrachten uit de modules direct in de praktijk toepassen en die naderhand bespreken is voor mij erg leerzaam geweest.
Ook de 360 feedback formulieren hebben voor een stuk meer zelfvertrouwen gezorgd.
De tips en handvaten die ik van Robert heb meegekregen zijn voor mij de beste basis die het proces van geloven in mezelf en ook het accepteren dat ‘ik oké ben’ een succes zullen laten zijn.

" - 19-11-2021 15:25

"Training communiceren vanuit zelfvertrouwen. Het coaching traject heeft mij op zowel zakelijk als persoonlijk vlak enorm geholpen. Rober… alles lezen - 19-11-2021 15:25

Tim Flierman
starstarstarstarstar_half
Tim Flierman
Purchaser
9
Communicatie en feedback geven

"Ik heb deze training als zeer prettig en leerzaam ervaren. Silvia en Robert zorgen er voor dat iedereen zich meer open stelt na elkaar maar ook durven zij de cursisten een spiegel voor te houden. Wat hierdoor gebeurd is dat je iedereen ziet groeien en verbeteren in bijv. zijn of haar communicatie. Ik zou dit iedereen aanraden want jezelf blijven ontwikkelen is goed voor jouzelf en jou werkgever. " - 06-08-2020 10:07

"Ik heb deze training als zeer prettig en leerzaam ervaren. Silvia en Robert zorgen er voor dat iedereen zich meer open stelt na elkaar maar … alles lezen - 06-08-2020 10:07

starstarstarstarstar_half
Augustijn Beeke
9
warning Starten met leidinggeven is niet meer beschikbaar

"Duidelijke lesstof die to the point is. Concrete opdrachten die echt helpen om te theorie toe te passen.
Goed toepasbare adviezen in lastige situaties.
Robert is een fijne coach die goed luistert." - 08-06-2020 19:44

"Duidelijke lesstof die to the point is. Concrete opdrachten die echt helpen om te theorie toe te passen. Goed toepasbare adviezen in lastig… alles lezen - 08-06-2020 19:44

Bilal Dinckan
starstarstarstarstar_half
Bilal Dinckan
Construction Supervisor
9
Effectief Communiceren met iedereen, de persoonlijke maatwerktraining

"Robert is een goede ervaren leraar/coach hij weet als geen ander hoe hij je aan moet sturen, les moet geven. Goeie persoon en persoonlijkheid , goed in luisteren en uitleggen hoe of wat je kan of niet kan doen. " - 07-02-2020 11:00

"Robert is een goede ervaren leraar/coach hij weet als geen ander hoe hij je aan moet sturen, les moet geven. Goeie persoon en persoonlijkhei… alles lezen - 07-02-2020 11:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Assertiviteit, effectiever communiceren persoonlijke maatwerktraining

"I chose this course because I liked the one-on-one format and because of Robert's friendly response to some initial questions I had. Plus, his English is very good which was nice because I am not fluent in Dutch.
I learned a lot from this course. My goal was being able to communicate more assertively, and the training definitely helped me get better at it, and gave me the tools to keep working on it in the future.
Robert very quickly understood what kind of person I am, what drives me and what my problems are. He was able to adapt the contents of the course very well so that I always felt like they fit for me personally, instead of being just general advice. He was able to explain things very well and communicate things in a way that made sense to me. Lastly, he is a very nice guy and really easy to talk to, which definitely helped me with opening up.
" - 10-01-2019 08:26

"I chose this course because I liked the one-on-one format and because of Robert's friendly response to some initial questions I had. Plus, h… alles lezen - 10-01-2019 08:26

starstarstarstarstar_half
Busser
9
Communicatietraining voor de introverte professional

"Onlangs heb ik de training ‘Communicatie voor de introverte medewerker’ gevolgd en ben hier zeer tevreden over.
Silvia weet veel van communicatie en introvert-zijn en speelde moeiteloos in op actuele casussen die ik voorlegde.
Ze heeft een prettige stem, spreekt rustig en heeft humor.

Door de training heb ik vooral geleerd om de positieve kanten van introvert zijn te zien en ik heb onderzocht hoe ik mijn talenten kan inzetten met als resultaat meer zelfvertrouwen.

Bedankt Silvia!
" - 03-10-2018 08:43

"Onlangs heb ik de training ‘Communicatie voor de introverte medewerker’ gevolgd en ben hier zeer tevreden over. Silvia weet veel van commun… alles lezen - 03-10-2018 08:43

starstarstarstarstar_border
R.A Hilberink
Voorman/monteur
8
Communicatietechnieken voor leidinggevenden

"Wat mijn ervaring en welke leering uit deze cursus heb gehaald is om duidelijk te zijn en de grenzen vast te stellen en om collega’s anders te benaderen en ook naar hun te luisteren en dus de drukpunten anders te leggen waardoor mensen meer gemotiveerd raken" - 30-09-2018 12:15

"Wat mijn ervaring en welke leering uit deze cursus heb gehaald is om duidelijk te zijn en de grenzen vast te stellen en om collega’s anders … alles lezen - 30-09-2018 12:15

starstarstarstarstar_border
Erik Tiemensma
Team coordinator inside sales
8
Effectief communiceren als team

"Prettig aan een training met Silvia is dat ze voorgelegde situaties snel kan doorgronden en het patroon erin herkent. Daardoor zijn de voorgestelde manieren van aanpak direct toepasbaar. Prettig in de omgang en goede luistervaardigheden. Als verbeterpunt zou ik willen noemen het concretiseren van doelstellingen (klein en haalbaar binnen een dag)" - 17-11-2015 18:11

"Prettig aan een training met Silvia is dat ze voorgelegde situaties snel kan doorgronden en het patroon erin herkent. Daardoor zijn de voorg… alles lezen - 17-11-2015 18:11

starstarstarstarstar
Sandra Beekman
Senior Boekhoudkundig medewerkster
10
Assertiviteit, effectiever communiceren persoonlijke maatwerktraining

"Training was 1 op 1, persoonlijk. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik kijk met een goed gevoel terug op de training. Nu het e.e.a. in de praktijk toepassen en over een tijdje nog een evaluatie. Top!
" - 08-10-2015 07:38

"Training was 1 op 1, persoonlijk. Dit heb ik als zeer positief ervaren. Ik kijk met een goed gevoel terug op de training. Nu het e.e.a. in d… alles lezen - 08-10-2015 07:38

starstarstarstarstar_border
Robert den Besten
Business Unit Manager
8
Effectief communiceren als team

"Silvia weet de doelgroep goed aan te spreken en de juiste voorbeelden te noemen. Ze kan prima schakelen tussen verschillende niveaus. Prettige docent.
De teamdag in zijn geheel was goed georganiseerd op een inspirerende locatie." - 07-10-2015 10:28

"Silvia weet de doelgroep goed aan te spreken en de juiste voorbeelden te noemen. Ze kan prima schakelen tussen verschillende niveaus. Pretti… alles lezen - 07-10-2015 10:28

starstarstarstarstar_half
9

"Ik heb de training effectief leiding geven gehad van communicerenenzo en was de enige kandidaat en heb dat als zeer prettig ervaren vooral omdat je de volledige aandacht hebt.
Ik kan daarom geen mening geven hoe de training met een groep gaat , maar ik denk dat dat goed gaat de deskundigheid is naar mijn mening erg goed." - 25-11-2014 00:00

"Ik heb de training effectief leiding geven gehad van communicerenenzo en was de enige kandidaat en heb dat als zeer prettig ervaren vooral o… alles lezen - 25-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9

"Erg professionele trainer die voornamelijk naar de praktijk kijkt. Het geleerde is meteen in de eigen organisatie toe te passen." - 25-11-2014 00:00

"Erg professionele trainer die voornamelijk naar de praktijk kijkt. Het geleerde is meteen in de eigen organisatie toe te passen. " - 25-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_border
8

"De cursus werd op een prettige manier gegeven.
Ik heb veel opgestoken van de cursus.
Vaardigheden geleerd die ik in de praktijk kan toepassen.
Ook na afloop van de cursus is er ondersteuning mogelijk." - 21-11-2014 00:00

"De cursus werd op een prettige manier gegeven. Ik heb veel opgestoken van de cursus. Vaardigheden geleerd die ik in de praktijk kan toepa… alles lezen - 21-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9

"Het programma was op maat gemaakt en sloot heel goed aan bij de praktijk. Hierdoor kon ik snel het geleerde toepassen en maak ik vooruitgang." - 20-11-2014 00:00

"Het programma was op maat gemaakt en sloot heel goed aan bij de praktijk. Hierdoor kon ik snel het geleerde toepassen en maak ik vooruitgang… alles lezen - 20-11-2014 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9

"Leerdoelen kon je aangeven tijdens de trainingen en hier werd dan goed op ingegaan.
Niveau: de moeilijkheidsgraad lag niet hoog, meer dat je het toe moet durven passen in de praktijk
Toepasbaarheid: stof was zeer bruikbaar, toepassen in de praktijk ligt bij de persoon zelf " - 22-08-2013 00:00

"Leerdoelen kon je aangeven tijdens de trainingen en hier werd dan goed op ingegaan. Niveau: de moeilijkheidsgraad lag niet hoog, meer dat je… alles lezen - 22-08-2013 00:00

starstarstarstarstar_border
Ed Nederlof
Groepsleider Afdeling Planning
8
Leidinggeven voor gevorderden

"Silvia was de persoon van het vertellen en uitleggen en Robert was meestal de pineut als lijdend voorwerp bij situatie-training. De stof is goed te behappen, maar je moet wel zorgen dat je gefocussed blijft. Met voldoende koffie en cake, koek of ander lekkernij is dit helemaal goed gekomen. De groep is uiteindelijk een hechtere ploeg geworden, wat zich uit in het feit dat we allemaal maandelijks bij elkaar willen komen om onze ervaringen te delen. Zelf heb ik de behoefte gekregen, na deze 4 daagse training, om nog een stap verder te gaan in het mezelf trainen, en ben ik mezelf aan het orienteren op een vervold cursus.
Aanrader dus!" - 16-03-2013 14:07

"Silvia was de persoon van het vertellen en uitleggen en Robert was meestal de pineut als lijdend voorwerp bij situatie-training. De stof is … alles lezen - 16-03-2013 14:07

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Beantwoorde vragen

Communicerenenzo heeft 5 vragen beantwoord.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 81.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 138.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!