Effectief communiceren met iedereen als online persoonlijke maatwerktraining

Type product
Trainers
Silvia BroeksRobert Broeks
Logo van Communicerenenzo
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,8 Communicerenenzo heeft een gemiddelde beoordeling van 8,8 (uit 18 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

PERSOONLIJKE TRAININGEN bij COMMUNICERENENZO

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Onze persoonlijke trainingen zijn voor mensen die 1 op 1 getraind/gecoacht willen worden. Onze incompany trainingen kun je met je collega's samen volgen.

EFFECTIEF COMMUNICEREN    -   met iedereen!

Een communicatietraining is niet overal hetzelfde. Je kunt veel onderdelen van communicatie trainen en versterken. Sommigen willen met een communicatietraining hun samenwerking verbeteren, anderen hun persoonlijke effectiviteit verhogen. Maar wat is er dan precies nodig? Wat wil je precies verbeteren aan je communicatie zodat je de juiste training kunt kiezen? Vind je conflicten vervelend of luisteren moeilijk? Kom je maar moeilijk aan het woord in een overleg? Word je nerveus van presentaties geven of spreken in het openbaar? Krijg je maar weinig respons van anderen en kom je niet te weten wat hun beweegt? Vind je het lastig om voor je mening op …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

PERSOONLIJKE TRAININGEN bij COMMUNICERENENZO

Wij zijn gespecialiseerd in het schrijven van trainingen op het gebied van communicatie, leiderschap en persoonlijke effectiviteit. Onze persoonlijke trainingen zijn voor mensen die 1 op 1 getraind/gecoacht willen worden. Onze incompany trainingen kun je met je collega's samen volgen.

EFFECTIEF COMMUNICEREN    -   met iedereen!

Een communicatietraining is niet overal hetzelfde. Je kunt veel onderdelen van communicatie trainen en versterken. Sommigen willen met een communicatietraining hun samenwerking verbeteren, anderen hun persoonlijke effectiviteit verhogen. Maar wat is er dan precies nodig? Wat wil je precies verbeteren aan je communicatie zodat je de juiste training kunt kiezen? Vind je conflicten vervelend of luisteren moeilijk? Kom je maar moeilijk aan het woord in een overleg? Word je nerveus van presentaties geven of spreken in het openbaar? Krijg je maar weinig respons van anderen en kom je niet te weten wat hun beweegt? Vind je het lastig om voor je mening op te komen? Wat het ook is, ieder onderdeel van communicatie kan getraind en versterkt worden. Communicatie is bovendien heel persoonlijk. Communicatie speelt af zich binnen in jou, de gesprekken met jezelf, onzichtbaar voor anderen. En communicatie speelt zich af buiten jou met je collega's, familie of vrienden.                        

Resultaat

·       Je hebt na deze persoonlijke communicatietraining meer inzicht en zekerheid in hoe je effectief kunt communiceren.

·       Je houdt rekening met je eigen stijl van communiceren en met die van de ander.

·       Je begrijpt anderen beter en wordt beter begrepen.

Voor wie

·         Iedereen die beter wil communiceren ongeacht zijn of haar positie in een bedrijf.

Programma

·       Hoe communiceer je effectiever in een vergadering of werkoverleg?

·       Hoe houd je de balans tussen voldoende luisteren en praten?

·       Hoe zorg je er voor dat jouw boodschap echt overkomt?

·       Hoe ga je om met conflicten?

·       Hoe ga je om met emoties in een gesprek?

·       Hoe geef je en ontvang je op een correcte manier feedback?

·       Hoe ga je een gesprek met een lastige collega of medewerker aan?

·       Hoe komt het dat je je ongemakkelijk voelt als je iets voor een groep moet vertellen?

Studiewijze

Voorafgaand aan de training brengen we eerst je leerdoelen in kaart voor jezelf én voor de trainer. Je maakt daarna een korte persoonlijke analyse die jouw kwaliteiten en valkuilen in kaart brengt op het gebied van communiceren, samenwerken en effectiviteit. Dit vormt samen de basis voor jouw persoonlijke maatwerktraining.

Tijdens de training werk je aan jouw communicatie aan de hand van diverse oefeningen, opdrachten en jouw praktijkvoorbeelden.

Heb je de gehele training gevolgd, dan ontvang je een certificaat.

·          

Hoe lang, wanneer en waar

• De training start wanneer het jou uitkomt. • Deze  persoonlijke maatwerktraining bestaat uit 6 uur  persoonlijke coaching/training. • Je krijgt de materialen via ons online leerplatform aangeboden. Je kunt zelf beslissen wanneer je aan je vaardigheden wilt werken.• Samen spreken we af wanneer we elkaar online spreken voor een coachingsessie.

investering

De investering bedraagt € 795,- en bestaat uit:

6 uur persoonlijke coaching, inclusief de Persoonlijke Stijl Analyse, de materialen en toegang tot ons online leerplatform en de begeleiding bij de opdrachten. 

·         De investering is exclusief 21% btw.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Communicerenenzo, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.