Creativiteit en Innovatie In-company

Type product

Creativiteit en Innovatie In-company

Competence Factory Incompany
Logo van Competence Factory Incompany
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Competence Factory Incompany heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Om ideeën te benutten, moet je ze eerst hebben. Maar hoe doe je dat? Of je nou je business wilt uitbreiden, een verdienmodel moet (her)uitvinden of kansen ziet: als ondernemer, zzp’er of manager moet je niet alleen constant scherp zijn, maar ook creatief. En ook hier begint succes vaak met een goed idee. Vrij en onbevangen denken – zonder dat ‘ja maar’-stemmetje in je hoofd – is de basis van verandering en vooruitgang. Leer een mindset ontwikkelen die je creativiteit omzet in (commerciële) kracht. Volg de Innovatie en Creativiteit training. In deze Innovatie en Creativiteit training leer je hoe je – alleen of samen – van theoretische input creatieve output maakt. Je krijgt toegang tot tools…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Om ideeën te benutten, moet je ze eerst hebben. Maar hoe doe je dat? Of je nou je business wilt uitbreiden, een verdienmodel moet (her)uitvinden of kansen ziet: als ondernemer, zzp’er of manager moet je niet alleen constant scherp zijn, maar ook creatief. En ook hier begint succes vaak met een goed idee. Vrij en onbevangen denken – zonder dat ‘ja maar’-stemmetje in je hoofd – is de basis van verandering en vooruitgang. Leer een mindset ontwikkelen die je creativiteit omzet in (commerciële) kracht. Volg de Innovatie en Creativiteit training. In deze Innovatie en Creativiteit training leer je hoe je – alleen of samen – van theoretische input creatieve output maakt. Je krijgt toegang tot tools die je innovatief vermogen stimuleren en je zakelijke flexibiliteit vergroten. Kortom: hoe haal je het meeste uit nieuwe situaties?

Programma van de training Creativiteit en Innovatie

College 1
  • Brainstormen: potentieel heel productief, maar onder welke voorwaarden? En vanuit welke vraag? 
  • Convergeren en divergeren: deze technieken helpen je ideeën te kiezen en in praktijk te brengen.
  • Dat zeurstemmetje in je hoofd: je innerlijke criticus die creativiteit remt. Hoe snoer je ‘m de mond?
College 2
  • Group genius: hoe stimuleer en optimaliseer je creativiteit in groepsverband? 
  • Mindful versus mind-wandering: twee concepten die je creativiteit een boost kunnen geven
  • Orde en daadkracht: kanaliseer en benut via concrete oefeningen de ideeënstroom in je hoofd 
  • Visualisatie: een techniek om creativiteit te bevorderen. Wat gebeurt er in je brein, en waarom werkt het zo goed?
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.