Gewoon gaan, een commercieel succesvol freelance bestaan In-company

Type product
Logo van Competence Factory Incompany
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Competence Factory Incompany heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Steeds meer mensen verlangen naar autonomie en vrijheid in hun professionele leven. Enter: het freelance bestaan. Heb jij specialistische kennis, dan kun je in de ‘gig economy’ gewoon aan de slag. Toch vinden veel mensen de overstap en het eerste jaar als freelancer nog spannend en hebben ze moeite om te kiezen voor welke kansen ze moeten gaan. Je moet als freelancer tenslotte alles ‘zelfstandig’ beslissen én doen. Tijd is net geld: je kunt het maar 1x besteden. Belangrijk dus om te bedenken welke zaken echt bijdragen aan je business. Heb je écht een website en minimaal 1.000 volgers nodig om met opdrachtgevers in contact te komen? Waarom is het belangrijk dat je van tevoren een goed gevoel…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Freelancen, Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding en Elevator pitch.

Steeds meer mensen verlangen naar autonomie en vrijheid in hun professionele leven. Enter: het freelance bestaan. Heb jij specialistische kennis, dan kun je in de ‘gig economy’ gewoon aan de slag. Toch vinden veel mensen de overstap en het eerste jaar als freelancer nog spannend en hebben ze moeite om te kiezen voor welke kansen ze moeten gaan. Je moet als freelancer tenslotte alles ‘zelfstandig’ beslissen én doen. Tijd is net geld: je kunt het maar 1x besteden. Belangrijk dus om te bedenken welke zaken echt bijdragen aan je business. Heb je écht een website en minimaal 1.000 volgers nodig om met opdrachtgevers in contact te komen? Waarom is het belangrijk dat je van tevoren een goed gevoel hebt bij een opdracht? Maar ook: hoe schrijf je een voorstel waar de opdrachtgever geen ‘nee’ op kan zeggen? En: op welke voorwaarden wil je eigenlijk zelf met een klant samenwerken? Hoe communiceer je dat op een gepaste manier?

Programma van de training Gewoon gaan, een commercieel succesvol freelance bestaan

  • Welkom - Met wat voor groep zitten we hier vandaag?
  • Focus - Hoe zorg je ervoor dat je met vertrouwen de juiste dingen doet, die echt van waarde zijn voor je business?
  • Werven - Hoe haal je vervolgens de juiste klanten binnen, die bij jou passen?
  • Rollenspel
  • Landen - Hoe zorg je dat je, wanneer je je nieuwe opdracht hebt geland, je als gelijkwaardige gesprekspartner gaat positioneren?
  • Uitbouwen - Hoe zorg je dat je uit elke klus ook nieuw werk haalt?
  • Leven - Welke gewoonten kunnen bijdragen aan een succesvol freelance bestaan? 
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Freelancen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.